Şimdi Ara

'Jahrein bu konuyu izleyip yorumluyor' (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
0
Favori
24.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • izlemeye devam edin ki adamlar para kazansın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Drima

    Önerilen videoların sağ üst kenarında ... var
    Oraya sol pandik yapıyoruz
    Önümüze üç seçenek çıkıyor
    ilgilenmiyorum yazısı üstüne sol pandik yapıyoruz

    Ve istenmeyen saçma şeylerden kurtuluyoruz

    Kalitesiz olsa da komik şeylere aç milletimiz.. Ben sevmesem de bu yüzden yadırgamıyorum.


    ben bunu yaptım hala çıkıyor, o kadar çok videosu var ki biri çıkmazsa biri çıkıyor
  • Hocam 2-3 kere aynı sıfata ilgilenmiyorum dediğimde genelde çıkmıyor bende
  • Jahrein'i tanimayan herkes bos bos konusmus. Jahrein'in tirnagi olamayacak adamlarsiniz cogunuz. Saygi duyun lorduma. Pipi suyu icin iyi gelir.
  • Jahrein neyse de kitlesi Jahrein izleyip kültürlendiğini sanan aptallardan oluşuyor maalesef.

    Jahreine gelecek olursak da kendisi çok primci ve bilmediği konular hakkında çok bilmiş yorumlar yapan biri. Yine de izlenebilecek bir kaç Türk yayıncıdan biri. Türkiye'nin twitchi tam bir çöplük; wtcnn,levo,unlost,melih uçar gibi yayıncılar varken Jahrein'i öpüp başınıza koyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çipetpet. -- 6 Şubat 2018; 22:15:8 >
  • YouTube değilde dailymotion deneyin )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla iyi dayanmış ben direk söverdim
    uslüp gaming
  • Neymiş o lüzumsuz şey. İlk defa duyuyorum. Luzumsuzları ayyuka çıkaran boş bir gençlik var ortada boooommmm boşşşş. Gençliğe adım atmak üzere olan çocuk ve ergenlerde bi okadar...
  • Adam zeki kültürlu harbiden okumuş etmiş bende izliyorum mal degil yani mal insan vardir anlarsin dümdüzdür bu adam onlardan degil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Virüs bulaşsa bu kadar olmaz:

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

    1- sevmiyorsanız izlemeyin.

    2- adam twitch türkiyede en çok izlenen kişi.

    3- para atan atar atmayan atmaz kimseyi zorlamıyor.

    4- adamın kazancı sizi ilgilendirmiyor.

    5- bu kadar kıskanmayın yapabiliyorsanız buyrun açık platform siz de katılın yayın yapın.

    6- jahrein 4 5 saat yayın yapıyor ama siz sadece youtubede gördüğünüz 4 dk lık kısma göre bir insanın kişiliğine laf edemezsiniz.

    7- kendisi her zaman yardımseverdir ve asla egosu yoktur.

    8- kendisine söveni söver. Sövmeyenide sövmez. Ekşide en ufak eleştiriyi sövüyor diyene gelsin bu cevabım. Eleştirinin bir dozu vardır karşınızdaki bir lord dahi olsa sabrı vardır.

    Ayrıca; Jahrein o youtube de gördüğünüz videoları yüklemiyor tamamen anonim kişilerden yükleniyor. Burdan lorduma selamlar olsun.

    Yazdığınız maddelerin çoğuna katılmakla beraber 7.maddede asla egosu yoktur kısmına katılmıyor. Ahmet egosu yüksek bir kişidir , bu egosu kimine göre keyiflidir kimine göre sıkıcıdır. Benim açımdan 4 saatlik bir yayında arada kaynar olacak tabi ki ama egosu yok diyemem.




  • İzlemezsiniz sorun kapanır Yüksek meblağ'da para atanda parası varki atıyor onuda yargılayamazsın
    PintiPanda'yı Youtube'da izlerdim Twitch'de zaman bulursam 1 bakarım, Jaho izlemem
  • Çoğu kişi tahsilli olmasından bahsetmiş. Buyrun şirketinize işe alın? Müşterilerinize de sövsün ana avrat? Ama tahsilli? Bir sürü yabancı dil biliyor? Hadi buyrun?

    Güzel bir söz vardır "Okuyamazsın demedim oğul, adam olamazsın dedim!".

    Twitch'in ana sayfaya çıkarmayı reddettiği bir yayıncıdan bahsediyoruz. Madem o kadar bir numara, neden Twitch seyirlerini arttırmak için ana sayfaya koymuyor? Çünkü orantısız ve gereksiz yere insanların ailevi değerlerine ve şahıslarına hakaret edebilen seviyesiz bir insan. Seyircilerin espri anlayışı da aşağı yukarı aynı seviyesizlikte olduğu için komik geliyor "lördöm lördöm" diye geziyorlar. Twitch'tekiler tepki gelmeyeceğini bilseler partnerliğini bile elinden alırlar da para geliyor diye dokunmuyorlar. Çoğu kanser yayıncı aynı sebepten devam edebiliyor yayınlarına, yabancılar dahil. Twitch'e para kazandıramayan biri bu kadar sağa sola sövsün bakın kaç dakika dayanıyor yayın hesabı.

    Pipi suyu içe içe bira kafasına ulaşmış olmalısınız bu kadar lordum lordum diye gezmek için. Tuna Akşen gibi seviyeli aile dostu ve eğlenceli bir yayıncı varken "Euehuehuhe anasına güfretti lordum ehuerheurerhu" diye diye gezen herkesin buradan her gün bayramını kutlarım.

    Tuna'yı (pintipanda) sadece örnek olarak verdim. Ağzından bir kelime küfür bile çıkmadan insanları eğlendirebilen onlarca yayıncı var. Bir ara düzgün bir espri anlayışı geliştirebilirseniz diğer yayıncılara da bakmanızı tavsiye ederim.

    Savunan tüm arkadaşlara da tavsiyem, izlediğiniz içeriği ailenize bir gösterin. Özellikle küçük olan arkadaşlar. Gösteremiyor musunuz? Yazık. Etkinliklerde fotoğraf çektirmek için kuyruklar oluşturduğunuz adamı ailenize gösterseniz önce sizin sonra adamın suratına tükürürler.

    "Köskönöyörsööön" diyen arkadaşlara gelsin bu da. Kazandığı para veya ulaştığı ün zerre umrumda değil. Karşılığında kendimi öyle maymun edeceksem zaten kalsın parası pulu lazım değil. Espri anlayışının baz noktası "kimin ailevi değerlerine sövsem"den ibaret olan müsvette parçalarına ayıracak vaktim yok, ve özellikle büyümekte olan neslin böyle insanlardan etkilenmesine karşıyım.




  • keremimo kullanıcısına yanıt
    niye bu kadar hatersın dostum
  • o kim yav
  • Ben de youtube kullanıyorum ama çok nadir jahrein geliyor ki ben çok jahrein izlerdim önceden :) bence biraz da kabahati kendinde aramalısın izlediğin şeylere yakın şeyleri youtube sana öneriyor. bir de bi öneri geldiğinde sağ köşesindeki ilgilenmiyorum kısmına tıklarsan o ve ona benzer videolar daha az gelir öneri olarak :) kolay gelsin iyi forumlar.




  • keremimo kullanıcısına yanıt
    Dostum bir konuda çok haklısın o da küfür. çok fazla küfür ediyor ve yayıncıların da çoğu bu durumda ben de bu sıralar küfürden uzaklaşmak ve daha çok bilim tarafımı heyecanlandırmak için youtube'taki bazı kişileri takip ediyorum örneğin Barış Özcan , Doğukan Güven Nomak gibi
  • sevmiyorsan izleme kardeşim ruh hastası mısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube izleme geçmişini sil düzelir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adama bu kadar bağış gelmese bu konuya bu kadar mesaj gelemezdi, bu adamlar para kazanmasa forumun umrunda da olmazdı



    "sabah 9 akşam 6 çalışıp 3 bin tl kazanan" bir insan modelinin bu durumu kıskanması normal, yeri geliyor şu paralar bak diye sinir oluyorum ben de adama bir seferde 15bin tl geliyor



    Umrumda değil jahrein ya da herhangi biri, konu o kadar çok popülerde kaldı ki yazma gereği hissettim bu kadar ağır geliyorsa bur kanal açın size 16bin gelsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.