Şimdi Ara

Jaguar X-type dizel alınır mı? 2.0 MANUEL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
3.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorum basit.Kaliteli bir otomobilim olsun istiyorum.Şu anki aracım 3008, daha önce de Epica kullandım.Ama iki araçtan da pek memnun kalmadım açıkçası, eksik olan kalite hissine açım diyebilirim :).Dizelinin yakıt tüketimi gerçekten çok iyi.Ne düşünüyorsunuz araçla ilgili?Yedek parça sıkıntısı vs olmaz diye tahmin ediyorum.Başka forumları da araştıracağım.Şimdiden teşekkürler.

En ulaşılabilir lüks araçlardan biri gibi duruyor;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-fiyati-indirdim-kusursuz-full-jaguar-x-type-2.0d-executive-145259850/detay

• Bildiğim kadarıyla ford mondeo alt yapısı kullanılıyor hatta birçok parcası aynı parça sıkıntısı olmaz.Ben olsam sırf keyif için yine alırdım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dream Cars D kullanıcısına yanıt
    Nickinize uygun bir araç Gerçekten muhteşem görünüyor.

• Jetta-polo ya milyarlar döküyor millet al derim hocam arabaya bindim dersin en azından

• En son 2 yıl önce benzinlisine binmiştim. İç malzeme kalitesi olarak Bmw e60'tan daha iyidi.
  • Kesinlikle alınır düşünme bile. Ama alınca şu stepne gibi 15 jantları değiştir

• quote:

Orijinalden alıntı: omcool

Kesinlikle alınır düşünme bile. Ama alınca şu stepne gibi 15 jantları değiştir

Hocam jantlar 16' gibi geldi bana, araca özgün bir jant modeli, bence başarılı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuga 2,0 TDCİ Alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

quote:

Orijinalden alıntı: omcool

Kesinlikle alınır düşünme bile. Ama alınca şu stepne gibi 15 jantları değiştir

Hocam jantlar 16' gibi geldi bana, araca özgün bir jant modeli, bence başarılı.

Bana premium havası vermedi. Tabi siz nasıl isterseniz

• Biz kullaniyoruz memnunuz alin derim
    Performansli az yakitli motor aksami ford ustasi parcasi bulunur sanayide isini ucuza halledersin
    Birine jaguar a biniyorum diyince hulouuu yapiyo oysa ki bilmiyo araba polodan ucuz su siralar...
    Ayrica aracin jantlari 16 inch cogu aracta da bu boyle ama 17 inch oan versiyonu da var

• Alinmaz mi havada alinir

• Bende 2.2 dizel otomatiklerine bakmistim ama cesaret edemedim. Cok guzel arac bence.

• Şahsen büyük şehirde yaşanmıyorsa alınmasının sıkıntı olacağını düşünüyorum, her ne kadar mondeo ile ortak parçalarının olduğu söylensede parça sıkıntısının yaşanabileceğini düşünenlerdenim hem Jaguarın Ford dan ayrılalı çok zaman oldu. Herkes alın demişde forumda kaç kişi bu otomobili kullanıyor acaba?
  • yüksek kasko bedeli ve yedek kaporta aksamı fiyatları haricinde dezavantajı olmayan ve alınabilecek en prestijli arabadır kendisi
  • Manuel vites gözüm yemedi, X-type'ın otomatik 2.0 benzinlisini alacağım.Lpg taktırıp binmeyi düşünüyorum.35 krş gibi bir tüketim oluyormuş.Son derece iyi göründü bana.Şu araca bakacağım;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-2007-model-ilk-sahibinden-ortaklar-cikisli-jaguar-x-type-2-0-ex-152525903/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream Cars

Manuel vites gözüm yemedi, X-type'ın otomatik 2.0 benzinlisini alacağım.Lpg taktırıp binmeyi düşünüyorum.35 krş gibi bir tüketim oluyormuş.Son derece iyi göründü bana.Şu araca bakacağım;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-jaguar-2007-model-ilk-sahibinden-ortaklar-cikisli-jaguar-x-type-2-0-ex-152525903/detay

Bana göre manuel de olsa dizelden vazgeçmeyin. Rahat rahat binersiniz. 2 litre benzinli dert açar biraz yakıtta. Hele otomatiği şehir içi çok sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: msansertekin

quote:

Orijinalden alıntı: Dream Cars

Manuel vites gözüm yemedi, X-type'ın otomatik 2.0 benzinlisini alacağım.Lpg taktırıp binmeyi düşünüyorum.35 krş gibi bir tüketim oluyormuş.Son derece iyi göründü bana.Şu araca bakacağım;

Bana göre manuel de olsa dizelden vazgeçmeyin. Rahat rahat binersiniz. 2 litre benzinli dert açar biraz yakıtta. Hele otomatiği şehir içi çok sıkıntı

Hocam orası öyle de, İstanbul'da manuel vites araba gerçekten işkence.Ben Maslak,Beşiktaş ve köprü trafiğine sık sık giren biriyim.Çok bunalırım diye tahmin ediyorum manuel vites ile.Bakalım bir gidip araca bakayım da, belki göründüğü gibi gelmez gözüme yakından inceleyince.

• Benim de cok ilgi duydugum bi araba ..
    Icinin dar olduğuna dair seyler okumuştum.

• alınır paşa paşada yıllarca binilir.motoru ford un ürettiği ve mondeoda da kullandığı motor diye biliyorum.
  • Jaguar la alakasi olmayan bir arac surmedim ama bindim hatta arkadas 2,7 olanini alacakti o test surusunden sonra vazgecti

• Emin olun cok kaliteli bir araç değildir hiç kullanmadim ama bir çok kez inceledim. O gri plastikler ve orta konsol cok adi bir plastikten. gogus sinif standartlarinda epicadan iyi olabilir ama 3008 den iyimidir bilemem.
    Ekleme: iç hacmide insani klostrofobik yapacak cinsten 180 ustuyseniz onde bile rahat degil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmg02 -- 4 Şubat 2014; 12:35:24 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.