Şimdi Ara

Jaguar X-Type 2.5 V6 4wd hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkese merhaba. Suan 2005 Peugeot 307 1.4 hdi kullanicisiyim. Aracimdan cok memnunum fakat artik biraz daha ust seviye araclara yönelmek istiyorum. Önce peugeot 407 2.0 hdi modeline karar verdim, sonra dedim ayni paraya E46 bmw ye binmek varken neden peugeot a bineyim :)). Ve en son olarak bmw den de vazgecip Jaguar X-Type'a yöneldim ve karar verdim sayilir. Araca daha önce sahip olmus ve detayli bilgi verebilecek (kronik sorunlar, yakit, kullanim vs olarak) arkadaslarin yorumlari benim icin cok onemli. Almak istedigim model X-Type 2.5 V6 4wd modeli. Bugun bi jaguar ustasiyla gorustum ve bu araclarin lpg ile uyumlu olmadigi, lpg yuzunden kisa surede motor yiyebilecegini soyledi. Bu ne kadar dogru en basta bunu ogrenmek istiyorum. Yukarda da yazidigim gibi, araci artilariyla eksileriyle bana detayli bilgi verecek arkadaslarin yorumlari benim icin cok onemli ve araci alip almamam konusunda bu yorumlar beni yonlendirecek. Simdiden tesekkur eder herkese iyi forumlar dilerim.

• Bence pertden dönme rolys royce
    taklalı bentleyde düşünün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Divide et impera D kullanıcısına yanıt
    Neden boyle bi yorum yaptiniz anlam veremedim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EfeTopcu62 -- 21 Ocak 2016; 23:26:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfeTopcu62

Neden boyle bi yorum yaptiniz anlam veremedim?

Kedi uzanamadigi cigere mundar dermis ondan.
  • Sen bundan da vazgeç.

• Almak değilde, bir sorun çıksa uğraşmak ve maliyeyi fazla olabilir sizin için parçalarının pahalı olduğunu düşünüyorum ve pek bulunabilicek parçalar olmayabilir.

• Ben olsam yanaşmazdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nissan X-Trail 1.5 epower
    8 ay önce açıldı
    2006 model A4 2.0 quattro
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.