Şimdi Ara

Jacques philippe saat alinir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://www.saatvesaat.com.tr/saat/erkek/jacques-philippe/JPQGS071246/PD/?_sgm_campaign=scn_87337511f6000&_sgm_source=69096&_sgm_action=click

    Saat ve saate bu markaya denk geldim önerdiler. Saat markası hakkında yabancı forumda yorum göremedim hiç türkiyede de 3-4 yer satiyor yorum yine pek göremedim.

    isveç malı ve camı safir dediler sizce bu paraya alinir mi? Bu tarz bişi ariyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Böyle bir markayı hiç duymadım. Büyük bir ihtimalle Saat&Saat tarafından Türkiye'de yaratılmış bir marka. Belki İsviçre'de saat evlerinden birine ürettiriyorlardır ama içini açıp hangi mekanizma kullanılmış görmeden bunu doğrulamak pek mümkün değil.

  • 2022 kasım ayı gibi JPQGC191132 modelini aldım.


    Geçen sene nezdinde yaptığım birkaç mantıklı işten birisi oldu diyebilirim. 6 ayı geçkindir kullanıyorum, benim için oldukça yeterli ve tatmin edici bir saat. Yıl sonuna doğru bütçeme göre bir Jacques Philippe daha alabilirim.

  • Türkiyede çok bilinmiyor yeni marka ama swiss made bir marka olduğu için tercih edilebilir. Fiyat/ performansa da bakmak lazım tabi

  • Dikkat çeken quartz modelleri var. ben de bu markayı öncesinde epey araştırdım.


    Yanlış bilinen bazı doğruları yazayım:

    saat Türkiye'de üretilmiyor, Türkiye distribütörlüğünü saat&saat yapıyor. türkiye pazarında saat&saat tek distribütör olduğu için belki de böyle bir yanlış bilinen algı var.

    Ankara/Çankaya'da saat dükkanı olan, uzun senelerdir bu işi yapan bir yakınım var, satın almadan önce ona sordum, "nasıl alınır mı?" diye negatif bir şey söylemde bulunmayınca direkt aldım.


    benim aldığım, apollo koleksiyonundan 43 mm kasa çaplı altın rengi bir quartz idi. saat kolda basit durmuyor, zengin bir görüntüsü var. ele alınca anlıyorsun da bariz bir kalite var ortada. velhasıl, ben bir sorun yaşamadım böyle bir ticaret yaptığım için de memnunum. ha başkası iyi der kötü der onu bilmem.

  • Güzele benziyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Swiss made+Quartz+3ATM+Hasır


    Jacques philippe saat alinir mi?


    swiss made bir saate göre fiyatı uygun gelmişti ve aldım. hatırı sayılır bir süredir kullanıyorum  markanın türkiye pazarında pek bilinmemesinden dolayı, alacak olanlara bir acaba yaşatabilir ama korkmadan alın derim. gerçekten ödenen paranın hakkını veren, kola takıldığında kalitesini dışarıdan belli eden bir saat. saat&saat'in de 2 sene garantisi var. diğer kullananları bilmem, onlar da yazsın okuyalım ama benden iyi bir puan aldı.





  • bu aralar leventteki billboardlarda görüyorum. zamanında bu markayı biraz araştırmıştım. isviçre üretimli ve genelde quartz saat üretiyorlar. 3 adet de otomatik modeli var. bu modellere eta 7750 mekanizması gömülü. quartzlarına çok bakmadım yorum yapamayacağım ama otomatikleri gerçekten aşmış ve çok iyi. fiyatı da denk kalitede saatler için oldukça uygun pozisyonda. Allah kısmet ederse alma niyetim var ama bütçeyi bi toplamam lazım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.