Şimdi Ara

Jacques Lemans Liverpool - 1-1516

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Salı günü ( 2 gün önce ) mağazadan aldım. Hiç takmadım. Kutusunda, garantili, evraklı ve sıfır. 2 sene garantisi var. Alışveriş merkezini geziyordum tam mağazanın önünden geçerken gözüm karardı bir baktım girmiş alışveriş yapmışım

Kargo bana ait bu sefer. 250 TL. Pazarlık maillerine cevap verilmeyecektir. Saat forumunda ki nickim "Eterna" dır.

Arka kapak ve kurma kolu vidalıdır. 200 metre su geçirmez. Miyota 8215 mekanizma

case - solid stainless steel
    size - 44 mm
    crystal - Crystex mineral crystal
    movement - Automatic Movement Miyota 8215
    waterproof - 20 atm
    straphigh-grade leather strap

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat )

• pm attım

Orijinalden alıntı: 1905sss

Salı günü ( 2 gün önce ) mağazadan aldım. Hiç takmadım. Kutusunda, garantili, evraklı ve sıfır. 2 sene garantisi var. Alışveriş merkezini geziyordum tam mağazanın önünden geçerken gözüm karardı bir baktım girmiş alışveriş yapmışım

Kargo bana ait bu sefer. 250 TL. Pazarlık maillerine cevap verilmeyecektir. Saat forumunda ki nickim "Eterna" dır.

Arka kapak ve kurma kolu vidalıdır. 200 metre su geçirmez. Miyota 8215 mekanizma

case - solid stainless steel
    size - 44 mm
    crystal - Crystex mineral crystal
    movement - Automatic Movement Miyota 8215
    waterproof - 20 atm
    straphigh-grade leather strap

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Kaliteli saat. istanbulda bile satan yeri bulmak zor. Daha dün saat arıyordum buldum aldım bugün ilanınızı gördüm. Kısmet:)

• Öncelikle teşekkür ederim. Her işte bir hayır vardır. O saati almak daha hayırlıymış ikimiz içinde demek ki. Güzel günlerde kullanın.

Sevgiler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1905sss -- 7 Ekim 2011; 15:44:33 >
    Referanslar : typhoon41 ( Samsung 8910) - nothing else... ( Seiko) - erdem.28 ( Nokia E72) - drakyuz ( Orient ) bilgin7 (Casio) - KubilayHakan ( Casio) - adrenalin876 ( Casio) - Kitty ( Casio ) - Revenge®( swatch ) - pinkcrow7 (Orient ) - Harpagos (Orient ) - muskeder (casio ) - BMW 528 (casio) - requiemdreamer ( seiko 5 ) - KcRasco (Swiss Military Hanowa) - energie34 (Victorinox otomatik) - SALAMANDER19 ( SEİKO ) - magunes117 ( victorinox chrono ) - Ahmet Tatar. ( casio sapphire crystal ) - magunes117 ( tissot pr100 ) - mcake± ( seiko ) - conjure ( Prada parfümler ) - MrTrojen ( dior homme ) - Harpagos ( Polo parfüm ) - danGerfuLL ( samsung nexus ) - confused ( zeno basel saat ) - awolf34 ( victorinox saat )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Galatasaray Viareggio Cup'ta
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.