Şimdi Ara

Jacop Black vucudunu istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 17 yasındayım suan vucut calısamam sınavım var seneye :) Ama arkadaşlar ilk once sıze sunu solemem lazım ALLAH RIZASI İÇİN adam gibi yorumlar yapın konu dışındaki elemanlar gibi yapmayın. Ben fiziksel olarak 1.87 boyundayım 80 kiloyum gerçekten ALLAH'A şükür vücudum hakketten çok iyi. Benim yapmak istedigim ise Jacop Black gibi vucudum olması gerçekten kız arkadaşım filanda bole olmasını çok istiyor. Nasıl bir surec yapmam lazım bu ozelliklere gore kaç yılda o vucuda sahip olabilirim ? Sizden yardım istiyorum ALLAH rızası için yardımlarınızı esirgemeyin.

Jacop Black vucudu :

Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.

• Araştırmadan etmeden gelip yemek siparişi verir gibi vücut siparişi veriyorsunuz.Armut piş ağzıma düş olayı yok ne yazık ki.Biraz çaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Araştırmadan etmeden gelip yemek siparişi verir gibi vücut siparişi veriyorsunuz.Armut piş ağzıma düş olayı yok ne yazık ki.Biraz çaba.

Sağol kardeşim cevap verdigin icin. Tabiki kardeş antrenman yapmadan olmaz haklısın ben zaten antrenman yapmadan o vucuda sahip olmak istiyorum demedim :) Yani kaç yıla olur demek istedim zaten benim doktorlarda vucut calısmamı soylemıstı gogus kafesim hafiften çıkıntılıydı aşırı uzamaktan. Neyse kardeşim benim hedefim bu vucut yardımcı olurmusunuz ortalama kaç yılda olur bu vucut ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uohk061_TS

Araştırmadan etmeden gelip yemek siparişi verir gibi vücut siparişi veriyorsunuz.Armut piş ağzıma düş olayı yok ne yazık ki.Biraz çaba.

güzel benzetme
  • -Adam gibi beslenme
    -Zamanında ve doğru takviyeler
    -Düzenli uyku
    -Zaman zaman diyetine sadık kalma
    -En önemlisi genetik

saydığım maddelerin hepsi üzerinde sayfa sayfa tartışılacak etmenler.kendin araştırarak bulursun
    yeterli alt yapı ve vücudu hazırladıktan sonra minimum 2.5 yıl..ayrıca bu vücut anabolikler ile yapıldı bunuda unutma.

böyle bir konuya ilk defa ciddi cevap atıtm, b.kunu çıkarmadan devam ederseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 9 Temmuz 2013; 12:40:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

-Adam gibi beslenme
    -Düzenli uyku
    -En önemlisi genetik

saydığım maddelerin hepsi üzerinde sayfa sayfa tartışılacak etmenler.kendin araştırarak bulursun
    yeterli alt yapı ve vücudu hazırladıktan sonra minimum 2.5 yıl..ayrıca bu vücut anabolikler ile yapıldı bunuda unutma.

böyle bir konuya ilk defa ciddi cevap atıtm, b.kunu çıkarmadan devam ederseniz sevinirim

bu da mı steroidmiş hakim bey

• Bu cocuga steroidi inceden basmislardir diye dusunuorum cok hafif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

-Adam gibi beslenme
    -Düzenli uyku
    -En önemlisi genetik

bu da mı steroidmiş hakim bey

1. film ve 2. film arasında 8 aymı ne var o yüzden bastılar biraz

• Eve paket mi yapalım burda mı istersin ?
  • Nedense gogusleriyle omuzlari cok garip gozukuyor

• Bence gayet iyi bir vücudu var ama Göğüslerde gerçekten bi gariplik var gibi..
  • 2 güne hazır kargo ücretsiz
  • Insanin cok cok az steroid yaptirasi geliyor bu adamlari gorunce,Ama asiri az, hahahahahaha sizcede oyle degilmi ?

• Herkesin genetiği farklı o vücudun aynısını yapamazsın.
  • Ben bi araştırayım telefon numarası falan bulabilirsem dönerim sana.
    Ama o eşcinsel değil sanırım isteğini geri çevirebilir.

Beklemede kal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Ben bi araştırayım telefon numarası falan bulabilirsem dönerim sana.
    Ama o eşcinsel değil sanırım isteğini geri çevirebilir.

Beklemede kal

Inceyi gormusuz

• Kardeş bu çocuk aynı zamanda kurt adam olduğu için zaten hayvanilikten gelen bir kas yapısı var.O yüzden üzgünüm,size brad pitin fight clubtaki halini versek ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.