Bildirim
Jackie Chan İz Peşinde filminde Rolling in the Deep şarkısını söylüyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yeni film mi? En son güllerin savaşını mı ne çevirmişti sanki hiç hareket yapmamıştı diye hatırlıyorum. Durumu nasıl acep?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe
Yeni film mi? En son güllerin savaşını mı ne çevirmişti sanki hiç hareket yapmamıştı diye hatırlıyorum. Durumu nasıl acep?
Tv de ilk kez paylaşıldı dün, kanal d de izlemiştim. Kavga sahneleri var
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzelmiş hocam, teşekkürler -
film yapıyor yapıyor hatta gelecek ay the foreigner gelecek sonra da bol bol sürprizleri olacak rush hour 4 karate kid 2 gibi bu arada catherine jiahan cai sağlam şarkıcıymış -
Hocam su yeni filmde cocugunu bombali saldirida kaybettigi konulu bir yeni filmi var o ne zaman vizyonda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 9600_G_T
Hocam su yeni filmde cocugunu bombali saldirida kaybettigi konulu bir yeni filmi var o ne zaman vizyonda.
13ekimde amerikada -
yillar gectikten sonra izlemekten her zaman keyif aldigim iki oyuncu var
1 Kemal Sunal
2 Jackie Chan -
Ben chinese zodiac diye bir filmini izlemiştim bir de Kung fu yoga filmi varmış galiba başka hangi filmleri var böyle?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X