Şimdi Ara

Jack Jones Mont 88tl. N11..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
5.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni kayit hoşgeldin 11 tl indirimiyle 88 tlye alinabilir.

http://m.n11.com/jackjones-kapsonlu-mont-12095453-P86243619

• 10kisiden 9unda var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızılay dağıtıyor bunu boşa para vermeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superstarr1907

10kisiden 9unda var

Uzerinde belirgin bir amblem olmadığı için pişti oldugumda şahsen ben yadirgamam ki herkes 400-500 tl lik mont alamiyo..
  • 1 hafta saonra dagılıyor tavsiye etmem
  • elyaf ... kuş tüyü olmasa süper ısıtır.
  • 169 a alıp havalar iyi gisince henüz giyemedim.. :/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu markadan nefret ediyorum. Boynerden 63 tl ye mal ettiğim mont bedeni yüzünden geri iade etmek zorunda kaldım. Kalıpları berbat ötesi.
  • Zayıflara iyi gidiyor bu montlar ama biraz kalıplı iseniz çok sırıtıyor giyen kişinin üzerinde.
  • Ben bu markanın gömleğini aldım, çok memnun kaldım... Ancak bu monta o para verilmez...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

bu markadan nefret ediyorum. Boynerden 63 tl ye mal ettiğim mont bedeni yüzünden geri iade etmek zorunda kaldım. Kalıpları berbat ötesi.

hocam aynısını benimde başıma geldi saçma kalıpları var eğer M giyiyorsanız XL alın anca oluyor ,
    ayrıca arkadaşlar Orginal serisini tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umix353

Zayıflara iyi gidiyor bu montlar ama biraz kalıplı iseniz çok sırıtıyor giyen kişinin üzerinde.

kesinlikle doğru. Hemen hemen bütün ürünleri slim fit. 83 kg yuz adamların yaptığı ayıp
  • bu hangi seri bilemem ama ben bu sene Ocak ayında TECH serisinin kapşosuzunu almıştım.
    Almanyada Fuara gidecektim ocak ayında ve kapalı mekanda terletmeyecek, dışarıdaki buz gibi havada üşütmeyecek bir mont lazımdı.
    Çok hafif ve taşıması/ giymesi kolay olmalıydı. İndirimde 129 TLye almıştım.Parasını son kuruşuna kadar haketti.
    Kış, bahar ve sonbaharda süreki giydim/giyiyorum.En ufak bir sorun yaratmadı.
    Bu fiyata eğer Tech serisi ise tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

bu hangi seri bilemem ama ben bu sene Ocak ayında TECH serisinin kapşosuzunu almıştım.
    Almanyada Fuara gidecektim ocak ayında ve kapalı mekanda terletmeyecek, dışarıdaki buz gibi havada üşütmeyecek bir mont lazımdı.
    Çok hafif ve taşıması/ giymesi kolay olmalıydı. İndirimde 129 TLye almıştım.Parasını son kuruşuna kadar haketti.
    Kış, bahar ve sonbaharda süreki giydim/giyiyorum.En ufak bir sorun yaratmadı.
    Bu fiyata eğer Tech serisi ise tavsiye ederim.

evet TECH serisi montlar gerçekten güzel her hava durumuna göre 4 çeşit mont aldım hepsi de süper
  • 169 sezon fiyatı iken trendyoldan 85e mâl etmiştim iki ay önce. Ben alırken zar zor buldum indirimi şimdi dediğiniz gibi birçok kişide var. Ama çok da laf atılacak bir ürün değilgüzel mont. Waıkıkide bile bu fiyata satıyorlar. Premium olanı vardı ceket tarzı onu alsam daha iyiydi diyorum yine de :)

• Jack&Jones mu?! Hayatımda gördüğüm en dandik marka. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 3 sene önce mağazadan çok beğenip aldığım kot/kanvas pantolonun ağı 1 hafta sonra darmadağın olmuştu. Mağazaya götürdüğümde kullanıcı hatası deyip hiçbir işlem yapmadılar. Yama mama yaptırıp bir süre daha giydim ama her yerinden gitti pantolon.

Kısaca; uzak durun bu markadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: motherannorthe

Jack&Jones mu?! Hayatımda gördüğüm en dandik marka. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. 3 sene önce mağazadan çok beğenip aldığım kot/kanvas pantolonun ağı 1 hafta sonra darmadağın olmuştu. Mağazaya götürdüğümde kullanıcı hatası deyip hiçbir işlem yapmadılar. Yama mama yaptırıp bir süre daha giydim ama her yerinden gitti pantolon.

Kısaca; uzak durun bu markadan

Bence gayet sağlam bir marka size öylesi denk gelmiş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• olcaycukur kullanıcısına yanıt
    Öyle bile olsa müşteri hizmetleri, dediğim bu olaydan ötürü berbat.

• bu markadan bu sene 2 tane kot aldım tim modeli slim fit olan ne bir diz yapma nede renk atması bundan önce mavinin jake yada james serisi giyiyordum sürekli diz yapıyordu şuan f/p olarak en iyi marka diyebilirim
  • jack jones kötü mü!??!? bana göre segmentindeki en iyi markalardan, levi's kadar kaliteli çoğu ürünü
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.