Şimdi Ara

Jack Daniels mı Black Label Mı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
20.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FurkanDinç

Abi bu iş bayaa iyiymiş ya . National Geographic'in bi belgeseli var Mega Factories serisinde Jack fabrikasına giriyorlar da onu anlayacak kadar ingilizcem yok altyazılısını bulamadım şimdi ona yanıyorum yaa :S

Sanırım anladın artık viskinin öyle basit birşey olmadığını
    Bir sonraki viski içişinde hissedersin umarım bu zevki.

(Önemli bir konuda birini bilgilendirdim diye çok sevindim )

şöyle birşey buldum ama bu sanırım daha çok üretim üstüne.
    http://www.sadecebelgesel.com/nasil-uretilmis-viski.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Zooey Deschanel

quote:

Abi bu iş bayaa iyiymiş ya . National Geographic'in bi belgeseli var Mega Factories serisinde Jack fabrikasına giriyorlar da onu anlayacak kadar ingilizcem yok altyazılısını bulamadım şimdi ona yanıyorum yaa :S

Sanırım anladın artık viskinin öyle basit birşey olmadığını
    Bir sonraki viski içişinde hissedersin umarım bu zevki.

(Önemli bir konuda birini bilgilendirdim diye çok sevindim )

şöyle birşey buldum ama bu sanırım daha çok üretim üstüne.
    http://www.sadecebelgesel.com/nasil-uretilmis-viski.html

Teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldun . Yarın toblerone alıp yanına Black Label dayıyorum ve onu 2 ayda içiyorum :D

• Simdi ne diyim ki ben sana, yani miktari belli, alkol orani belli, bir de viski tecruben de yok pek yani vodkayi da iyi icmissin de, yas kac, kilo kac bilmiyorum. Belki 200 kilosundur az carpar da normal boyutlarda bir insan icin bu miktarda alkol tehlikeli. Efkar yapicam diye kaputu cizdirmeyin, meyve suyu degil bu viski sonucta, icebiliyor bile olsan, limitleri zorlamanin bir alemi yok bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: LasciateSperanza

Simdi ne diyim ki ben sana, yani miktari belli, alkol orani belli, bir de viski tecruben de yok pek yani vodkayi da iyi icmissin de, yas kac, kilo kac bilmiyorum. Belki 200 kilosundur az carpar da normal boyutlarda bir insan icin bu miktarda alkol tehlikeli. Efkar yapicam diye kaputu cizdirmeyin, meyve suyu degil bu viski sonucta, icebiliyor bile olsan, limitleri zorlamanin bir alemi yok bence

1.90,90 kiloyum. Genelde içerken arkadaşlar sarhoş olur ben olmam onları toplarım. Fakat dediğin gibi dayanıklıyım diye g*t olacak kadar içmek istemiyorum. Sadece tadını çıkaracağım :)
  • quote:

Teşekkürler gerçekten çok yardımcı oldun . Yarın toblerone alıp yanına Black Label dayıyorum ve onu 2 ayda içiyorum :D

Eğer alışık değilsen jameson ile başla. Yavaş yavaş tadı hissetmeye çalış. Sonra geçersin bunlara. Ve sakın çikolatayı deh etme ağzına viskiyi bozarsın.

Üstelik 70 lik alma 35 lik al ve her aldığında farklı al bir müddet. Birini sevmeyip diğerine aşık olabilirsin ve ister istemez bir çok marka denemen lazım. Daha sonra zaten tat anlayışın,markan,bardağın vs kararın yerine oturur ondan sonra başlarsın 70 liğe.

NOT : Jameson'a kesinlikle laf atmıyorum onun yeri bende her zaman için ayrıdır. Onun içimi, kokusu...

Ekleme : İkisini karşılaştıran arkadaşlar olmuş ama onlar bakış açılarını yansıtmışlar. İkisi farklı kategoride viskilerdir.
    Ekleme 2: Üstteki mesajda yakaladım, sakın amacın sarhoş olmak olmasın. Onun için başka içkiler iç baileys vs..
    Ekleme 3: Çok konuştum kusuruma bakma ama zayıf noktamdır bu viski

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uisge Beatha -- 31 Aralık 2013; 3:11:34 >

• Tadini cikaracaksan adam gibi ic yarim siseyi de gecme. Hadi iyi eglenceler.
  • Teşekkür ediyorum geçmiycem yarım şişeyi tavsiyeler için sağolun . J&B bayaa bi içtiğim için tat konusunda bi fikrim var zaten. Yarında Label i tadıcam ki siparişini biraz önce verdim bile :D
  • İkisi de değil.

Jack Daniels mı Black Label Mı ?
  • BurakBilgin kullanıcısına yanıt
    Şuan düşünmüyorum onu.
  • Soda ve kola ile içilebilir tabii. Genel olarak viskinin 3 çeşit servis türü vardır zaten. On the rocks bardağında 3-4 parça küp buz atılarak, sek ile (İskoçlar bu şekilde içer) ve tumbler bardağında soda ile...

Tennessee viskisi olduğu için karakteristik özellikleri bakımından Jack Daniels ayrıdır, yapımında kullanılan su demir içermeyen sudur en önemli özelliklerinden biri budur.

Black Label' ın en büyük özelliklerinden biri ise en az 12 yıllık meşe ağacı fıçılarında yıllandırılmış olmasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insurrection -- 31 Aralık 2013; 3:22:09 >
  • Her türlüsü
  • 2 si arasında Jack ama hepsini kıyaslarsan CHIVAS REGAL
  • Blue Label
  • Rémy Martin
  • Adamlar o tadı bulabilmek için aylarca yıllarca bekletiyor viskiyi. Lütfen kolayla sodayla mahvetmeyin tadını, sek için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Böck

Adamlar o tadı bulabilmek için aylarca yıllarca bekletiyor viskiyi. Lütfen kolayla sodayla mahvetmeyin tadını, sek için

Benden sana gelsin kardeşim
     Jack Daniels mı Black Label Mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uisge Beatha -- 31 Aralık 2013; 16:35:58 >

• Black Label aldım. Yaklaşık 10 kadeh viski,4 duble rakı içtim. Üstüne 1 de bomonti içtim. Sarhoş oldum ama kendimi kaybetmedim. Sanırım boşuna korkmuşum :D Tavsiyeler için sağolun çok iyiydi Label.
  • zıkkım
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

zıkkım

senin gibi düşünüyorum ama tadını da merak ediyorum bu kadar insan neden içiyor bunu ? şuan ki düşünceme göre bu meletin tadı hiç bir şeye benzemiyor ve insanlar tadından çok vücutlarında bıraktığı etkiyi seviyorlar içlerini ısıtması dillerinde garip bir his oluşturması ve sarhoş etmeleri hoşlarına gidiyor sanırım
  • Black label dün akşam içtim.Bence jack daniels"e göre daha bir ağır...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.