Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.770
Cevap
53
Favori
300.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

samsung j7 prıme telefonuma bu sabah guncelleme geldı ve bugun guncellemeden sonra ana ekrana durmadan reklam gelıyor.Ne yapabılırım?

Orijinalden alıntı: cakhan8

Herkese selam

samsung j7 prıme telefonuma bu sabah guncelleme geldı ve bugun guncellemeden sonra ana ekrana durmadan reklam gelıyor.Ne yapabılırım?

Güncelledeme reklam gelmez kardeşim, galiba bir uygulama yüklemişsin ondan gelmiş, tavsiyem format atman

FABRIKA AYARLARINA DONMEK ILE FORMAT ATMAK AYNI SEYMI?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Smaug

@Hayalci Hocam, konuyu güzel düzenlemişsiniz de konu başlığındaki "Android 8 kesinleşmek üzere" ibaresi ne? Samsung, S serisi dışındaki hiçbir 2016 cihazına Android 8'i vermeyecek.

Neden derseniz, bu yıl 2015 cihazlarına Nuga'yı vermiyor 2016'ya veriyor; gelecek sene 2016 cihazlarına Android 8'i vermeyecek, 2017 cihazlarına verecek.

S veya Note serilerinden değilse tüm cihazları için olay bu. Bu nedenle J7 Prime'ın (hatta dediğim gibi tüm 2016 cihazlarına) Android 8 gerçekten "Hayal"den ibaret.

Yıl ile alakası yok kutudan hangi sürümle çıktığı önemli 6.0.1 ile çıkan cihazlar android 7.0 ardından büyük ihtimal android 8.0'da alacak j7 prime ülkemizde çok sattı zaten 8.0 vereceklerinden hiç süphem yok.

Samsung 2015 cihazlara nougat vermiyor demişsiniz J7 2015 modeli 28 ağustosta android 7.0 alacak kutudan 5.1.1 ile çıkmıştı 6.0.1 aldı android 7.0'da alıyor.

Bu bağlamda samsung'un J7'lere 2 büyük güncelleme verdiğini görüyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: asabi

quote:

@Hayalci Hocam, konuyu güzel düzenlemişsiniz de konu başlığındaki "Android 8 kesinleşmek üzere" ibaresi ne? Samsung, S serisi dışındaki hiçbir 2016 cihazına Android 8'i vermeyecek.

Neden derseniz, bu yıl 2015 cihazlarına Nuga'yı vermiyor 2016'ya veriyor; gelecek sene 2016 cihazlarına Android 8'i vermeyecek, 2017 cihazlarına verecek.

S veya Note serilerinden değilse tüm cihazları için olay bu. Bu nedenle J7 Prime'ın (hatta dediğim gibi tüm 2016 cihazlarına) Android 8 gerçekten "Hayal"den ibaret.

Yıl ile alakası yok kutudan hangi sürümle çıktığı önemli 6.0.1 ile çıkan cihazlar android 7.0 ardından büyük ihtimal android 8.0'da alacak j7 prime ülkemizde çok sattı zaten 8.0 vereceklerinden hiç süphem yok.

Samsung 2015 cihazlara nougat vermiyor demişsiniz J7 2015 modeli 28 ağustosta android 7.0 alacak kutudan 5.1.1 ile çıkmıştı 6.0.1 aldı android 7.0'da alıyor.

Bu bağlamda samsung'un J7'lere 2 büyük güncelleme verdiğini görüyoruz.

18 ay güncelleme veriliyor her cihaz için ve bu nedenle hangi yıl çıktığı çok önemli. Hele Samsung gibi "Kaldırmadı" diyip vermeyen bir firma için.

Samsung'un kendi sitesinde güncelleme takvimi var ve J7 2015 listede yok bile.http://images.samsung.com/is/image/samsung/tr-newsImg-71117362?$ORIGIN_JPG$

Ne J7 2015 Nougat'ı alacak, ne de J7 Prime Oreo'yu alacak. J serisine verse, ondan daha premium olarak satılan orta seviye A serisine de vermek zorunda kalır.

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz resimde J7 2015'i göremediniz herhalde

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı

Orijinalden alıntı: double h

Ben onu başka bir J7 sanıyordum

O zaman J7 konusunda bir şey diyemem ama yine de düşünmüyorum Samsung'un Oreo'yu vereceğini J7 Prime'a.

Daha doğmamış çocuğa don biçmek gibi oluyor esasında gelip gelmemesi konusunda konuşmak ama Samsung'un ne kadar dengesiz olduğunu bilmeyen yok güncelleme konusunda.

• Smaug kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bende düşünmüyorum. Gelse bile millet daha sonraki bir surume geçince ele ayağa düşer oreo bizde zaten samsung verene kadar baska romlarla yuklemis oluruz.

Hala bilmem kac ekimi bekliyoruz ne diyeyim

Android 8 de velevki gelirse telefon iyice yavaşlar pil 1 gun dayanmaz olur,

telefonu bir süre daha kullaniriz, romlarla haşır neşir oluruz ve sonunda kasmalara dayanamayip degistirmek zorunda kalırız :))

Eski telefonum motorola moto g de aynen böyle oldu oradan biliyorum. 2 güncelleme aldi ama eski performansindan eser kalmadı kağniya döndü. Romlarla haşır neşirlikte fayda vermedi.

Kasmalardan sıkılıp j7 prime aldim..

Evet ben de simdi yukledim, cok iyi oldu geri gelmesi acikcasi. Bu arada 6 ayi doldurdum cihazla, gayet memnunum. Şarjı, ekrani, performansi gayet iyi. bir kamerasi biraz zayif ama idare ediyorum. Simdiye dek bir takilma vb de yapmadi. 1300 tl fiyata bu performans bence gayet yeterli. Orta halli bir telefon alip kullanmak isteyen arkadaslar varsa tavsiye ederim. Ya da bir ust modeli j7 pro cikmis, ona da bakabilirsiniz. Always on falan getirmisler ozellik olarak, pil büyümüş vs vs...

• Dediklerinizde haklısınız, firmalar artık öyle hale geldiki, normalde çatır çatır android 7 çalışacak olan cihazlara vermiyorlar, mesela note 4, adamlar android 7 vermediler, vermiyeceklermiş, bu iş artık sıtkıyrılmaya başladı. j7 prime daha 1 yıl dolmadı, tahminim 1 yıl daha gideri var sonra güncelleme fişini çekerler, gerçi farketmezde google play mağazadaki çoğu uygulama daha android 4 desteği istiyor, android 6 ya kadar en az 5 yıl var, zar zor j7 prime telefonun borcunu kapattım, şahsen artık telefonlara beş para vermemeyi düşünüyorum, işin ucu kaçtı çünkü, tavsiyem isteklerinize karşılık veren bir cihaz alıp, ölene kadar kullanın derim
    Umarım durumu anlatabilmişimdir

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Burak ÖZER

Moto g kaçıncı nesildi sizin de bilmiyorum ama dayimda da vardi ondan biliyorum evet baya yavaşladı. Ama birinci nesilin teknik özellikleri de kötüydü. Bu cihaz o kadar beter değil.

evet 1.nesildi. Kasana kadar memnundum kasmaya başlayınca gina geldi degistirdim. Kasmasa 5 yil rahat kullanirdim.

j7 prime iyi cihaz ama cihaz iyi de olsa her güncellemeyle mevcut performansta düşme oluyor illa ki. Play storeden uygulama guncellendikce ayni şekilde.

Biraz da satış politikasi galiba, sistem ve yazilim guncellemelerini telefonu sisirecek sekilde yapiyorlar ki telefonlar yavaslasin ve 2-3senede 1 telefonlar yenilensin. Telefonlar kasmasa kim niye telefon yenilesin yoksa zirt pırt.

Ha diyebilirsiniz ki ben güncellemeleri yapmiyorum zaten yine kurtuluş yok, format atinca illa ki guncel surumlerini yukluyoruuz. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamsungAbi -- 2 Ağustos 2017; 17:13:7 >

• Ekran tft denilip duruluyor burada ama benim 15 gün önce aldığım j7 prime ips ekran.

Orijinalden alıntı: The_SreT

Ekran tft denilip duruluyor burada ama benim 15 gün önce aldığım j7 prime ips ekran.

ilk mesaj da bütün ayrıntıları anlattım okumı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Ekran tft denilip duruluyor burada ama benim 15 gün önce aldığım j7 prime ips ekran.

ilk mesaj da bütün ayrıntıları anlattım okumı öneririm

Teşekkür ederim cevabıma yanıt buldum.

• Telefon ile ilgili görüşlerimide paylaşayım. Telefonu 15 gün önce Türk Telekomdan aldım 24 ay taksitle ayda 68 tl ye. Aylık 68 tl ev internetimin faturasına eklenecek her ay , yani Ttnet faturama. İlk dikkatimi çeken telefonun şarjı , tamam daha 15 gün oldu telefonu alalı ama daha önce kullanmış olduğum telefonlarla arasında şarj konusunda bariz fark var. İnanılmaz bi batarya performansı var , bitmiyo abi :) şaka bi yana bitiyo ama çok zor bitiyo. Şarj 20 lere 15 lere düştüğünde biran önce bitsinde şarja takayım diye bekliyorum bitmiyo :) başlıyorum kurcalamaya bakıyorum olacak gibi değil çok yavaş bitiyo bırakıyorum artık :) yani batarya konusunda şu ana kadar kullandığım en iyi telefon. Ekrana gelirsek eğer güneşli bi havaysa parlaklığı sonuna kadar açmanız gerekiyor yoksa görüş pek iyi değil. Ama sonuna kadar açtığınızda rahatça görebilirsiniz. Gece ise tam tersi parlaklığı sonda kullanmanız imkansız hatta yarıda bile kullanmamanızı öneririm aşırı derece parlak ve gözü alıyor. Parlaklığı çok hafif bile açmanız size yetecektir gece için. Gündüz ve gece performansı çok enteresan ekranın.

• quote:

Telefon ile ilgili görüşlerimide paylaşayım. Telefonu 15 gün önce Türk Telekomdan aldım 24 ay taksitle ayda 68 tl ye. Aylık 68 tl ev internetimin faturasına eklenecek her ay , yani Ttnet faturama. İlk dikkatimi çeken telefonun şarjı , tamam daha 15 gün oldu telefonu alalı ama daha önce kullanmış olduğum telefonlarla arasında şarj konusunda bariz fark var. İnanılmaz bi batarya performansı var , bitmiyo abi :) şaka bi yana bitiyo ama çok zor bitiyo. Şarj 20 lere 15 lere düştüğünde biran önce bitsinde şarja takayım diye bekliyorum bitmiyo :) başlıyorum kurcalamaya bakıyorum olacak gibi değil çok yavaş bitiyo bırakıyorum artık :) yani batarya konusunda şu ana kadar kullandığım en iyi telefon. Ekrana gelirsek eğer güneşli bi havaysa parlaklığı sonuna kadar açmanız gerekiyor yoksa görüş pek iyi değil. Ama sonuna kadar açtığınızda rahatça görebilirsiniz. Gece ise tam tersi parlaklığı sonda kullanmanız imkansız hatta yarıda bile kullanmamanızı öneririm aşırı derece parlak ve gözü alıyor. Parlaklığı çok hafif bile açmanız size yetecektir gece için. Gündüz ve gece performansı çok enteresan ekranın.

Daha önce batarya sağlığı hakkında bu forumda yazmış olduğum uzunca yazıda da belirttiğim üzere sarja takmak için bitmesini, sarjdan çıkarmak için de dolmasını beklemenize gerek yok.

Telefon size ayak uyduracak, siz telefona değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: double h

Ben onu başka bir J7 sanıyordum

O zaman J7 konusunda bir şey diyemem ama yine de düşünmüyorum Samsung'un Oreo'yu vereceğini J7 Prime'a.

Daha doğmamış çocuğa don biçmek gibi oluyor esasında gelip gelmemesi konusunda konuşmak ama Samsung'un ne kadar dengesiz olduğunu bilmeyen yok güncelleme konusunda.

Haklısınız hocam an itibariyle J7 2015 modelinin android 7.0 güncellemesi iptal edildi listeden çıkarılmış. Note ve S için 2 büyük güncelleme diger orta sınıf J serisine 1 güncelleme ya veriyor ya vermiyor 2 güncelleme garantisi yok. J7 prime için android 8.0 gelmeyebilir.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.