Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.772
Cevap
54
Favori
300.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam a7 2017 yeni çıkacak modelden daha üstün j7 yi kafamdan sildim şu an aklımda a7 2017 ve c9 pro var kararsız kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdrhndgn

Hocam a7 2017 yeni çıkacak modelden daha üstün j7 yi kafamdan sildim şu an aklımda a7 2017 ve c9 pro var kararsız kaldım

j7 pro geliyor onu bekle derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galerimde whatsappytan gelen fotoğraflar yok ama videolar var.Nasil düzeltebilirim bunu?

• quote:

Orijinalden alıntı: golllum

Galerimde whatsappytan gelen fotoğraflar yok ama videolar var.Nasil düzeltebilirim bunu?

Ayarlar uygulamalar

Whatsapp aç

izinler i aç

bütün seçenekleri işaretle

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Maalesef yine aynı

• Hayır gelmedi. Ekim diyorlar. Benim ona bile inancım yok.

• Samsung türkiye android 7 yi alacagını açıkladı. Sammobileda da android 8 alacağı açıklandı. Android 7 ekimde garanti ancak 8 i alcağını sanmıyorum ben

• Hocam ben neyin ne oldugunu biliyorum zaten senin sorunu cevaplıyorum ben.

• Samsung A7(2017), J7 pro yani j7(2017) den hala kat kat iyi bir telefon o yüzden j7 proyu beklememe gerek yok diye düşünüyürorum a7 kvk garantili alacağım umarım memnun olurum
  • Hala kilit ekranında bazı sıkıntılar var.

Gecikmeler, bildirim veya müzik çalar kısayollarına dokunduktan sonra saatin kaybolması ve ne yaparsak yapalım ekranı kapatmadan düzelmemesi, kilit açmayı kaydırma yöntemi kullanarak açarken takılması ve keza yine ekranı kapatmadan bu takilmanin geçmemesi gibi sıkıntılar.

Can sıkıcı mı? Evet.

Kullanıma engel mi? Kesinlikle değil.

Ayrıca merak ediyorum yani A serisine verdiğin 7 güncellemesini bu cihazlara portlayıp ota üzerinden yollamak bu kadar zor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Burak ÖZER

Hala kilit ekranında bazı sıkıntılar var.

Gecikmeler, bildirim veya müzik çalar kısayollarına dokunduktan sonra saatin kaybolması ve ne yaparsak yapalım ekranı kapatmadan düzelmemesi, kilit açmayı kaydırma yöntemi kullanarak açarken takılması ve keza yine ekranı kapatmadan bu takilmanin geçmemesi gibi sıkıntılar.

Can sıkıcı mı? Evet.

Kullanıma engel mi? Kesinlikle değil.

Ayrıca merak ediyorum yani A serisine verdiğin 7 güncellemesini bu cihazlara portlayıp ota üzerinden yollamak bu kadar zor mu?

A serisine neden önem veriyorlar onuda anlamış değilim, verecek ama yine işkence çektirecek o ayrı mesela.
    Şuda var diğer cihazlarda android 7 geldiğinde çoğu kişi memnun olmamış, hep 6 ya dönmüşler, inşallah bizdede böyle sorun olmazda kullanırız.

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı cihazları aptal saptal habire çıkartmak yerine farklı yetenek ve boyutlarda her kullanıcıya uygun ( a serisi gibi) şekilde bir grup model çıkarıp tamamına aynı arayuzu vererek hem kusursuza daha yakın bir arayüz yaparlar hem de bu kadar bekletip, uğraşmak zorunda kalmazlar bence.

Neden böyle yapmadıklarına gelince; piyasayı fazla çeşitli cihazlarla donmine etmek amaç. Peki ya sonuç? Tam bir hüsran. Huzursuz ve mutsuz tüketiciler.

• Allah aşkına bu güncelleme sevdası nedir ben anlamıyorum. Eşime j7 2016 düz aldık gani şu amoled ekranlı

Adamlar 1 tane dahi güncelleme vermediler yama bile yok.

Gerekte yok

şarj harika cihaz hızlı kamera idare eder e daha ne olsun güncelleme hiç umrumda değil.

• Görsellik, güvenlik (tabi ki kimse nükleer füze fırlatma kodlarina sahip değil ama banka hesaplarımızı da bu cihazlara emanet ediyoruz), yeni özellikler/geliştirmeler/onarmalar, yeni uygulama ve işlemlerde uyumluluk, stabilitenin korunması ve/veya geliştirilmesi, kaynakların verimli kullanılması (işlemci gücünden/pilden/internet ve konum hizmetlerinin/senkronizasyonlardan vs. bahsediyorum), klavye ve geliştirici seçeneklerinin verimliliği.

Evet bunlar sadece güncelleme istememin aklıma direk gelen birkaç sebebi.

Eğer güncelleme bu kadar önemli değilse bu paraları vermeyin bu cihazlara. Oldukça dürüst ve ciddi şekilde söylüyorum. Note II size yaklaşık (yeni ekran ve kasa değişimi vs. Dahil olmak üzere) 500-600 Türk Lirasına patlar. Hem stabil de sayılır madem ki güncellemeler o kadar mühim değil. Alın kullanın hocam. Tabi bu iyi ihtimal. Turkcell T40-T20-T10 tarzı telefonlar alın, zaten önemsiz güncelliği, o zaman bakın bakalım kullanabiliyor musunuz?

Ayrıca şunu da eklemek isterim ben bir cihaz aldıysam eğer (ikinci el almadığımı varsayıyorum ki garantili bir ikinci el cihazsa da bu söylediklerimi dahil edebiliriz) 'Tavsiye edilen tüketici satış fiyatı'na' güncellik, cihazın onarımı ve cihaz hakkında bilgilendirilme, yardım alma, iade gibi konularda da ödeme yapmış oluyorum. Tuğla bile alsanız size ulaştığında kırık halde gelirse size yenisini verirler. Işte güncelleme almayan/güncel tutulmayan cihazlarında tuğladan pek bir farkı kalmıyor, ama tuğla alırken gördüğünüz muameleyi bu cihazlarda göremezsiniz. Umarım açıklayıcı olmuştur (benim gibi örneklerle anlamayı daha iyi beceren insanlar için yazdım).

Umarım açıklayıcı olmuştur, ve derdimizi bir nebze anlamışsınızdır. Ama fikriniz hala aynıysa sizlere de Galaxy s2-3, Note II, herhangi bir operatör telefonu vs ile mutluluklar dilerim.

Eğer hala anlamayan varsa teknoloji haberlerini açıp filtreleyerek içinde 'Windows Phone/Mobile' geçen haberleri okuyabilirler.

Saygılar.

• J7 yee her ay güncelleme çıkıyor bu ayda android 7 gelecek nasıl güncelleme yok?

• Benim telefonun parmak izi okuyucusu sıkıntılı galiba, bazen herhangi bir insanin parmağını koyduğunda ana ekran tuşunu silip tekrar deneyin yazisi çikiyor, yazı çikar çikmaz kilidi açıyor bu durumu yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dzuth

Benim telefonun parmak izi okuyucusu sıkıntılı galiba, bazen herhangi bir insanin parmağını koyduğunda ana ekran tuşunu silip tekrar deneyin yazisi çikiyor, yazı çikar çikmaz kilidi açıyor bu durumu yaşayan var mı?

Bendede öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ficus

quote:

Benim telefonun parmak izi okuyucusu sıkıntılı galiba, bazen herhangi bir insanin parmağını koyduğunda ana ekran tuşunu silip tekrar deneyin yazisi çikiyor, yazı çikar çikmaz kilidi açıyor bu durumu yaşayan var mı?

Bendede öyle

Gözünüzü sevim yapmayın şunu, biraz aklınızı kullanın, ellerimiz terler ıslanırız, oluyor arada öyle, yazın bana sürekli oluyor malum havalar sıcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: Ficus

quote:

Bendede öyle

Gözünüzü sevim yapmayın şunu, biraz aklınızı kullanın, ellerimiz terler ıslanırız, oluyor arada öyle, yazın bana sürekli oluyor malum havalar sıcak

Biliyorum zaten kardeşim neden böyle konuşuyorsun akılsız miyiz biz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dzuth D kullanıcısına yanıt
    Yahu saçmaladınız iyice başkasının parmağını okuyup açar mı kilidi?

Ekrani kurulayin yazmasi da normal sizin parmaginizi okudu zannediyor çünkü haliyle uyari vermesi de normal

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.