Şimdi Ara

J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.772
Cevap
53
Favori
300.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar telefonum 4.5g uyumlu degil diyor vodofone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desod24 D kullanıcısına yanıt
    Cihazı nereden aldınız?

İthalatçı garantili mi yoksa Samsung Türkiye mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desod24

Arkadaslar telefonum 4.5g uyumlu degil diyor vodofone

Sim kart uyumlu değildir. Bende vodafone kullanıyorum 4.5 g ile nete giriyorum.

• Bimeksten aldim

• Hayalci kullanıcısına yanıt
    Yok eski telefonumda da bu simi kullaniyodum sikinti yoktu giriyordu

• LG rezaletinden kurtulup ilk defa Samsung marka bir cihaz aldım birkaç saat önce. İki saattir yoğun şekilde kullanıyorum 8% şarj gitti, çok iyi cidden. Seri de bir cihaz. Kullandıkça ekleme yaparım artık.
  • Bu telefonu almayı düşünüyorum fakat bir sitede arka kapak açılmadığı bu sebeple batarya değişiminin sadece yetkili servisle yapıldığı söyleniyor doğru mu bu :( ?
  • Baba dün j7 prime aldık samsung bayisinden 1200 tlye ekranı beklediğimden kötü çıktı kamerasıda öle ahım şahım değil ön kamerası 8 mp olmasına rağmen rezalet durumda çok soluk ve kötü resim çekiyo xperia c4 üm var khem kamera hemde ekran olarak prime çok altta kalıyor ekranı da aynı şekil babam beğenmedi a3 alsaydık diyo keşke 3 gb ramdan 1.2 gb ram boşta kalıyo xperia c4 var bi ton uygulama var boşta 800 900 mb kalıyor telefon daha bomboş nasıl 1.2 gb boşta kalıyo aklım almış değil j7 2016 bundan kat kat daha iyi değişim olucağını biliyosam götürüp a3 2016 veya j7 2016 almayı düşünüyorum.

• buttercupp B kullanıcısına yanıt
    doğru
  • quote:

Orijinalden alıntı: musa.ozpolat

Baba dün j7 prime aldık samsung bayisinden 1200 tlye ekranı beklediğimden kötü çıktı kamerasıda öle ahım şahım değil ön kamerası 8 mp olmasına rağmen rezalet durumda çok soluk ve kötü resim çekiyo xperia c4 üm var khem kamera hemde ekran olarak prime çok altta kalıyor ekranı da aynı şekil babam beğenmedi a3 alsaydık diyo keşke 3 gb ramdan 1.2 gb ram boşta kalıyo xperia c4 var bi ton uygulama var boşta 800 900 mb kalıyor telefon daha bomboş nasıl 1.2 gb boşta kalıyo aklım almış değil j7 2016 bundan kat kat daha iyi değişim olucağını biliyosam götürüp a3 2016 veya j7 2016 almayı düşünüyorum.

sen kendi isteklerini belirlememişsin ki bir telefonda ne istersin? hangi özelliklerini istersin? vs.
    bence kameralar piyasadaki telefonlara göre çok güzel orta segmentte kafaya oynayabilecek cinsten soluk çekmesi de ekranın amoled olmaması ama o soluk dediğin şeyler aslında gerçek olan renkler amoled ekrana alıştığından öyle geliyordur
    a3 c4 filan bilmem 1 ay araştırdım telefonu alırken bu fiyat bandında alınabilecek en iyi telefondur

• Ben şuana kadar amoled ekran kullanmadım benim c4 telefonum ips ekran olduğundanmıdır bilmiyorum ön kamerası gerçekten rezalet 8 mp olmasına rağmen sistem ram kullanması aşırı derecede çok 1.8 civarı sistem kullanıyor bütün özellkleri devre dışı bırakmama rağmen elimdeki telefon 400 küsür kullanıyor 1.6 gb ram olmasna rağmen şuan 1 gb yakın boşta ram var samsungun geneli böylemi onu bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musa.ozpolat -- 21 Kasım 2016; 10:36:19 >
  • olabilir tabiki zevkler renkler tartışılmaz ama bana da kamera güzel geliyor en azından benim isteklerime olumlu cevap verebiliyor
    Ram konusunda malesef öyle samsung ama yine de sorun yaşamıyor telefon 1 haftadır kullanıyorum 1 kere bile problem yaşamadım en ufak da olsa
  • <Eklemeler Yapılacaktır>

Vodafone üzerinden j7 prime aldım. Biraz kararsız kaldım hem de cayma hakkımız var deneriz bir dedim. Önceki telefondan sonra büyüklüğüne alışmak için 1-2 güne ihtiyacım olacak.

İlk izlenim olarak fena sayılmaz. Giriş seviyesi bir android telefonu(xperia e2003) uzun süre kullandıktan sonra iyi geldi diyebilirim. Şarj süresi de şu anlık iyi görünüyor. 4 saattir kullanıyorum %83 seviyesinde şu an.

Ön kamera arkadaşların da dediği gibi pek iç açıcı değil. Arka kamera benim işime yarayacak seviyede. Fakat en büyük eksikliği ne diye sorarsanız bana göre gyro sensörü. Böyle bir telefonda gyro sensörü vardır dedim ve araştırmadan aldım. VR gözlük aldık 2-3 uygulama geliştiririz oyalanırız dedik ama yine elde var sıfır. Casper via v5 hatta s3 minide olan sensörler neden bu telefonda kullanılmaz hala anlayamadım.

Genel olarak bakarsak telefon bana göre ortalamanın 1-2 tık üzerinde. 1-2 gün daha kullanmam gerekli nihai kararım için sanırım.

Edit: 1 gündür kullanıyorum. Şarja takmadım ve şu an %38 gibi bir şarj oranı var. Akşama kadar götüreceğini düşünüyorum. Parmak izini bazı durumlarda tanımlayamıyor nedendir anlamadım. Bazı anlarda ise arkada çalışan uygulamayı sağa çekip kapatamıyorsunuz. Tuş kilidini açtığımda ise 1 kereye mahsus olmak üzere kilitlendi ve kaldı. Tekrar kilitleyip açtım ve düzeldi. Ön kamera vasat gibi. Hep kapalı alanda çektim bugün açık alanda da denemelerini yapacağım.

Birkaç fotoğraf :
    J7 Prime G610F (Ana Konu) Android 8 Oreo Türkiyede Yayınlandı

Şarj süresi ile ilgili :

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu telefonun ram yönetimi neden bu kadar kötü ? hiçbirşey yapmıyorum telefonda boşta, smart manager den bakıyorum temizle vs dedikten sonra bile 1.3 gb boş gösteriyor .

telefona 2gb ram koysa demek j710daki gibi, telefon çalışmayacak ..

sizde de böyle mi ? 2gb sürekli kullanılıyor telefonda...
  • Samsung 4 gb ram da koysa 3 gbsini sistem kullanır 1 gbsi boşta kalır elimde şuan xperia c4 var abartısız söylüyorum 2 gb ramdan 1.6 gb kullanılabiliyor 350 mb sistem harcıyor 450 küsür uygulama harcıyo 800 mb boşta ram var şuan elimdeki telefonun tek hanfikapı 2600 mah batarya olması 3bin üzeri olsa hiç bi şikayetim olmicak babama aldık j7 prime herkes aşırı abarttı telefonu aldım inceledim öyke ahım şahım bişi çıkmadı kamera her 2 side rezalet derecede diyebilirim

• Ben telefondan gayet memnunum tek sıkıntı şebeke surekli iki cizgi cekiyor hic full gormedim. Nedendir acaba? Sizde de var mi boyle bir sorun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Ben telefondan gayet memnunum tek sıkıntı şebeke surekli iki cizgi cekiyor hic full gormedim. Nedendir acaba? Sizde de var mi boyle bir sorun ?

Vodafone kullanıyorum hiç bir sorun yok bende.
    Hangi hattı kullanıyor sun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalci

quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

Ben telefondan gayet memnunum tek sıkıntı şebeke surekli iki cizgi cekiyor hic full gormedim. Nedendir acaba? Sizde de var mi boyle bir sorun ?

Vodafone kullanıyorum hiç bir sorun yok bende.
    Hangi hattı kullanıyor sun.

Turk telekom şuan 3 cizgi 4 cizgi oldugu da oluyor disardayken ama cok nadir.

• Merhaba,Cihazın kapasitif tuş takımında led aydınlatmalar mevcutmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jabstam

Merhaba,Cihazın kapasitif tuş takımında led aydınlatmalar mevcutmu?

Mevcut değildir
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.