Şimdi Ara

J KASA 1.4 TURBO COSMO KULLANANLAR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • şimdi arkadaşlar.ben opele hiç binmedim bende megane 1 var satıp opel astra 1.4 turbo 140 hp cosmo almayı düşünüyorum.Donanım olarak en iyisi cosmo diye biliyorum-sport da olabilir ama bi-xenon afl far sebebiyle cosmodan vazgeçmiyorum.benzinli alıcam çünkü yıllık 5 bin km anca yapıyorum.tüplü almak mantıklı gelmiyor.dizel alsam 1.3 (95hp) almam gerekiyor.zaten yıllık 5 bin km anca yapan biri için dizel tavsiye edilmez diye düşünüyorum.şimdi ilk soracağım şey:

    YAKIT DURUMU Ş.İÇİ-Ş.DIŞI NASIL ?
    parçaları pahalı mı nasıl, misal tampon değişcek, far değişcek diyelim ne kadar.masraflı bi araç mı ?
    genelde bizim araba garajda durur zaten astra cosmo da öyle olacak.ne tavsiye edersiniz. Maksimum da 48 bin tl falan verebiliyorum.Alınır mı alınmaz mı ?



  • İmzamdan aracımı görebilirsin. Yol bilgisayarında şehirlerarası 7, şehiriçi 8; kış aylarında 8.5 görüyorum. Pek tasarruflu sürdüğüm söylenemez. Parça fiyatları hakkında bilgim yok.



    AFL far Cosmo için yeterli bir sebep. AFL farı test edemedim fakat Astra K led matrixli far ile gece sürüşü tarif edilecek gibi değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    ş.dışı 7 ise baya sert kullanıyosun heralde 120 den aşağı düşmüyosun hocam.ş.içi 8.5 normal zaten bence iyi.bu cosmo daki afl far cidden sağa sola dönüyor muymuş ya.bensırf afl far yüzünden cosmo istiyorum.sport da aynı donanımlara sahip galiba.sadece bi xenon far yok sanırım onda
  • dostoviski1 kullanıcısına yanıt
    Örnek olarak Ankara-Trabzon arası ortalama hızım saatte 95km'ydi. Yolu bulduğumda 120-140 çıkıyordum. Tasarruflu gidiyim desem 5.5 kadar düştüğünü söyleyebilirim.



    AFL farlar direksiyona, hıza, havanın yağmurlu olup olmamasına bağlı olarak tepki verir. Arabaya başka bir hava kattığı kesin.



    Sport'ta olup Cosmo'da olmayan 17 inç jant, spor ön koltuklar ve düz taban direksiyon var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    sportun jantlar da 17.cosmununkilerde 17 diye biliyorum ama.
  • dostoviski1 kullanıcısına yanıt
    Sport jant diye geçiyor. Cosmo'nun da 17 olabilir.
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
     J KASA 1.4 TURBO COSMO KULLANANLAR ? J KASA 1.4 TURBO COSMO KULLANANLAR ?
    bahsettiğim jantlar bunlar.10 kollu olan 17 inç oldugu kesin her ilanda böyle yazıyorlar.ama sport olanı bilmiyorum o da 17 gibi duruyor.
  • dostoviski1 kullanıcısına yanıt
    Sport donanımda bu jant var  J KASA 1.4 TURBO COSMO KULLANANLAR ?
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    bu jant sanırım 2012 sonrası sport olanlarda oluyor orjinalinde.ama 2010-2011 lerde benim dediğim jant var hep
  • Kardeşim 2012 model makyajlı kasa 1.4 turbo cosmo araç kullanıcısıyım. Kesinlikle alırsan doğru bir tercih olacaktır. Senin gibi az km yapan biri için yakıt hiç üzmez performansından ve sürüş keyfinden çok memnun kalırsın. Donanım olarak çok donanımlı bir araç afl gerçekten çok başarılı direksiyon tepkilerine göre sağa sola dönüyor, xenon farlar yolu mükemmel aydınlatıyor ayrıca uzun far asistanıda var yani uzunları yolun ışık durumuna göre kendisi yakıyor karşıdan araç gelince yada yol aydınlanırsa otomatik kısalara geçiyor buda harika bir özellik. Bu kasada en full donanım cosmodur. Sport donanımından artı olarak afl far, yarı deri koltuklar ve kapı içleri, kapı içi ambiyans aydınlatmalar, otomatik kapanan yan aynalar, otomatik kararan dikiz aynası, orjinal alarm, bluetooth, ön park sensörü gibi özellikler var. Kesinlikle tavsiye ederim.
  • levyons kullanıcısına yanıt
    al gitsin diyosun yani
  • levyons kullanıcısına yanıt
    peki bişey daha sorucam sizi yakalamışken :) bu far sensörü nasıl çalışıyor.karanlık olunca mesela kapıları açma tuşuna basınca farları kendi mi açıyo.yada akşam farlar yine açık konumdayen kontağı kapattın kapıları kitledin gittin karanlıktasın bu seferde kendi söndürüyor mu 1 dakka sonra falan ?
  • Aracın far sensörü klasik far sensörü gibi çalışır yani ışık durumuna göre otomatik yanar yolda giderken hava kararırsa, tünele girersen yine yanar. Ayrıca araç park halindeyken kumandadan kapıları açtığında hava karanlıksa farlar yine yanar. Aracı park edip kontağı kapattığında farlar söner eğer yolu aydınlatsın isterseniz far soldaki far kolunu çekersiniz ve 1 dakika boyunca farlar yanarak yolunuzu aydınlatır.
  • Benimde gözüm bu araçta.
    Fakat 48bin seviyelerinde ağır hasar kaydı olmayan Astra J 1.4 yok.
    Üzerine 5 lira daha koymak gerek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LSG L kullanıcısına yanıt
    bence 48-49 bin tl verebiliyosan var ya 1.4 turbo 140 hp olan ama.ben arabayı henüz satamadığım için alamıyorum.bi kaç seçeneğim var da duruyo yani.çok ağır bişeyleri yok mesela ufak tefek şeyler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dostoviski1 -- 7 Ocak 2017; 16:30:19 >
  • Ben hep 2012-2013 otomatik baktığım için kafada 50-55 arası yerleşmiş.
    Bi iki sene evvelede bakılabilir tabi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LSG L kullanıcısına yanıt
    otomatikler daha ucuz çünkü baya bi var satılık.bide yaşı yükselince tabi ortalama 50-52 falan en az.
  • 2015 J Cosmo HB Manuel kullanıcısıyım. Evet farlar sağa sola dönüyor. Uzun yol asistanı uzunları kendisi yakar kapatır. Yol, trafik, aydınlatma ve hava şartlarına göre parlaklık ve aydınlatma açısı değişiyor. Özellikle aydınlatmanın olmadığı yollarda gece vakit yağmurlu havada gündüz gibi gidersiniz. farları simetrik ayarlarsanız karşılan gelen sizi uzunla geliyorsunuz sanar ama aslında kısa yanıyordur

    AFL gerçekten güzel bir sistem. Açıkcası eğer bu tarz bir aydınlatmaya ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız alın derim. Yok şehiriçinden çıkmam, sport still daha keyifli olabilir.
  • Blitzkrieger B kullanıcısına yanıt
    bi xenon adaptif far olayını az çok biliyorum artık da.yakıt durumun nedir hocam.ş.içi kaç litre şdışı 110-120 desek kaç litre yakıyor mesela ? bu arada tüp varmı aracınızda ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.