Şimdi Ara

J.K. ROWLİNG eserleri hakkında soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Harry Potter'in 7 kitabını da aldım.Ayrıca yazarın şu eserleri varmış.

Ek kitaplar
    Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (2001)
    Çağlar Boyu Quidditch (2001)
    Ozan Beedle'ın Hikâyeleri (2007)

Diğer kitapları
    Boş Koltuk (27 Eylül 2012)
    Guguk Kuşu (The Cuckoo's Calling) (Robert Galbraith takma adıyla) (Nisan 2013)

Bu eserleri de alıp okumalıyım? Özellikle ek kitapları soruyorum.Ne tür bilgiler veriyor bu kitaplar? Okuyan var mı?

• 7 kitaplık seriyi al yeter. Bende ek kitapları okumadım. Zaten bulamazsın,bulsanda çok pahalı.
  • pdf şeklinde var internette
  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    Ek kitaplara gerek yok okumana, ancak yoğun bir ilgi duyuyorsan alıp okuyabilirsin. Bence gerek yok.
  • Teşekkürle arkadaşlar.Sizin dediğinizi yapıp okumayacağım.Çünkü tolkien eserlerini alırken roverandım ve tehlikeli diyarlardan öyküleri de almıştım.Onlar ayrı kitapmış.Okurken çok sıkılmış.En iyisi favorileri okumak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rat.planet

Arkadaşlar Harry Potter'in 7 kitabını da aldım.Ayrıca yazarın şu eserleri varmış.

Ek kitaplar
    Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar? (2001)
    Çağlar Boyu Quidditch (2001)
    Ozan Beedle'ın Hikâyeleri (2007)

Diğer kitapları
    Boş Koltuk (27 Eylül 2012)
    Guguk Kuşu (The Cuckoo's Calling) (Robert Galbraith takma adıyla) (Nisan 2013)

Bu eserleri de alıp okumalıyım? Özellikle ek kitapları soruyorum.Ne tür bilgiler veriyor bu kitaplar? Okuyan var mı?

Ek kitapta anlatılanların hikayeyle bir ilgisi yok. Çağlar boyu Quidditch hikayede yapılan bir sporla ilgili.Ozan Beedle'ın Hikâyeleri hikayede bahsedilen büyücü ailelerin çocuklarına anlattığı hikayeler.Diğeride büyü dünyasıyla ilgili bir kitap.

• ek kitapların hepsi var bende.
    ozan beddle büyücü dünyasındaki en ünlü çocuk masalı yazarı onun masalları var kitapta. ben beğenmedim o kitabı.
    ama fantastik canavarlar ve çağalr boyu quidditch bulabilirsen al oku derim. özellikle fantastik canavarlar çok eğlenceli bir kitap.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ozan beedleın hikayeler ince bir kitap ve en son d&rda 10 liraya satılıyordu istersen okuyabilirsin eğlenceli. Fantastik canavarlar sıkıcı baya yani olay örgüsü felan yok zaten sadece canavarları anlatıyor şuan sadece pdf olarak bulunabiliyor. Çağlar boyu quidditch ise seriyi bitirdikten sonra en sevdiğin spor quidditch olacağı için okumak isteyeceksin ve gayet eğlenceli bir kitap ama bu da sadece pdf olarak var. Boş koltuk ise seriden bağımsız bambaşka bir konuda çok sürükleyici bir kitap. Guguk kuşunu aldım ama daha okumadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asıl hikayeyle bağlantıları az olduğu için almayacağım.7 kitap yeter.
  • Ozan Beedle'ı bulabilirsin. (Son kitapta bahsi geçiyor, hatta orjinal olanını Dumbledore Hermione'ye hediye ediyor)
    Ama diğer 2 si sınırlı sayıda çıkmıştı, ben çok aradım bulamadım. (Biri Harry'nin ders kitabı, diğeri de Kütüphane'den aldığı ve sürekli elinde gördüğümüz bir kitap)
    Geçen yıl da pdf olarak netten indirdim, gayet hoşuma gitti. Fantastik Canavalar'da Harry'nin, Ron'un hatta Hermione'nin el yazıları var bazı yerlerde ve bunlar baya komik:)

Boş Koltuk'u zorlaya zorlaya okudum, beğenmedim. Bi konu yok, herşeye tasvir yapmış bu da gereksiz uzatmış ve baymış. Sıradan bir kasaba diye bahsedilen yer de sıradan hiç birşey olmaması da ayrı bir olay :D

Guguk Kuşu'nu da almıştım, kardeşim okudu ben Boş Koltuk okurken, beğenmedim dedi dolayısıyla ben de okumadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.