Şimdi Ara

İzolasyon süresi neden 10 güne indi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 30 ağustos tarihinde annem yüksek ateş ve şiddetli baş ağrısı sebebiyle covid testi yaptırdı ve 1 eylülde maalesef pozitif olduğunu öğrendik. Bugün aile hekimimizi arayıp karantinamızın ne zaman bittiğini sordum. Yeni kanun düzenlemesine göre 10 güne inmiş ve annemin karantinası bitmiş durumda. Lakin benim hala 15 ağustos salı gününe kadar devam ediyor. Sanırım temaslı olup hala belirti vermediğim için ben mecburen 14 gün karantinada kalıyorum. Buraya kadar problem yok.

İlk başta 27-28 gün dediler sonra 14 gün diyen oldu sonra tekrardan 21 gün falan dediler şimdi ise 10 gün diyorlar. Ne oldu da 21 günde vücuttan atılıyor denen virüs 10 günde vücudu terk etmeye başladı? Testte yapmıyorlar gerek yok diyorlar. Günlerdir annemle rahat rahat oturamadık bile ama şimdi özlem gidermek istiyorum fakat 10 gün yine çok az geliyor. Başına gelen var mı? Ne yapmamız gerekiyor? Tavsiyelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• virüs ilk çıktığında uzmanlar maske takmanın herhangi bir faydası yok diyorlardı sonra ise aynınuzmanlar maskenin önemli olduğunu söylemeye başladılar. uzmanlar gerçekten ne biliyor onu bilmiyorum. büyük ihtimalle ekonomik nedenlerden dolayı 10 güne düşürmüşlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

virüs ilk çıktığında uzmanlar maske takmanın herhangi bir faydası yok diyorlardı sonra ise aynınuzmanlar maskenin önemli olduğunu söylemeye başladılar. uzmanlar gerçekten ne biliyor onu bilmiyorum. büyük ihtimalle ekonomik nedenlerden dolayı 10 güne düşürmüşlerdir.
    Valla insan tribe giriyor hocam nasıl olacak hiç bilmiyorum

• Herkes işe gitsin diye.
    Çok rapor aldı millet.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufd84

virüs ilk çıktığında uzmanlar maske takmanın herhangi bir faydası yok diyorlardı sonra ise aynınuzmanlar maskenin önemli olduğunu söylemeye başladılar. uzmanlar gerçekten ne biliyor onu bilmiyorum. büyük ihtimalle ekonomik nedenlerden dolayı 10 güne düşürmüşlerdir.
    Uzmanlar maske takmanın sadece hastaların bulaştırmaması için gerekli olduğunu söylüyordu, şu an da hemen hemen aynı konu. Herkes potansiyel hasta kimin belirtisiz hasta olduğunu gözlerine bakarak anlayamazsın. Yine aynı şekilde belirti göstermeyenlerin ya da henüz göstermeyenlerin hastalığı bulaştırmayın önlemek amaçlı bu.

• yine komplo teorileri kasılmış aile hekiminin yanlışıa var 29 martta pozitif çıktım 10.gün arayıp karantinamın bittiği söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruker -- 12 Eylül 2020; 17:6:57 >
  • faruker F kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk vaka 11 Martta çıktı. Tarihte bir yanlışlık olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım ekonomik nedenlerden dolayı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke bilsek.
  • quanchii kullanıcısına yanıt
    29 mart
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.