Şimdi Ara

İZMİRLİLER İZBANDAN MEMNUNMUSUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar malum izban birkaç yıldır Şehire hizmet sağlamakta , açıkçası bana çok faydalı geliyor tabiki eksik yonleri var ama gelişime açık bir proje gün geçtikçe yolcu sayısı artıyor kullanan sayısıda oldukça fazla. Hattın Menemen üzerinden manisa muradiye'ye kadar uzatılmasıda gündemde. Cumaovasından torbalıya uzatılması için çalışmalar ekim ayında başladı. Ordan selçuk'a uzayacak aliağa'dan ise bergamaya uzayacak. En sevdiğim yönü ise foçaya gitmek için eskiden gidiş geliş toplam 10-13 lira ödüyorduk şimdi ise öğrenciler gidiş geliş toplam 5-6 lira ödüyor.

Geçen gün aziz kocaoğlu ve binali yıldırımın katıldığı törende 40 yeni set alımına imza atıldı. Setlerin gelmesi ile birlikte daha çok yolcu taşınacak. Şimdiye kadar 50 milyon kişi kullandı.

İZBAN'ı güney aksında Torbalı'ya kadar uzatacak hattın temeli, 7 Ekim 2011 tarihinde atıldı. Torbalı hattının devreye girmesiyle birlikte İZBAN'ın hat uzunluğu 80 kilometreden 110 kilometreye çıkacak. İZBAN, projelendirilecek Selçuk hattı ile birlikte 145 kilometreye, Bergama ile birlikte ise 185 kilometreye ulaşacak. Hat, Manisa’ya kadar uzatıldığında ise uzunluk yaklaşık 210 kilometre olacak. Ve böylelikle İzmir, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün deyimiyle gerçek anlamda demir ağlarla görülmüş olacak. 2012 hedefini 50 milyon yolcu olarak belirleyen İZBAN’ın proje hedefi bu hat üzerinde yılda 200 milyonun üzerinde kişiye hizmet üretecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırtınam.. -- 23 Mart 2012; 13:19:38 >

• Bide inip binmeyi öğrenebilsek, hurra diye saldırmasak,itip kakmadan....
  • İzbandan yazıyorum: cok memnunum. Gaziemirden alsancaka 20 dakikada daha rahat bi şekilde gelinmez. Arabayla bile bu kadar rahat olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dondurmam_gaymak

bide o.ç. ler taşlamasa trenleri. ki hangi kesimden kişilerin taşladığını herkes biliyor....

Malesef o çok büyük bir sorun. Malum hattın geçtiği bölgelerde varoş yerler var gecekondular vs sürekli taşlıyor oradaki çocuklar , Hattın tamamen dışarıdan izole edilmesi şart hatta girenler karşıdan karşıya geçiyorlar bunun için üstgeçit çalışmalarıda sürüyor. Fakat bir kaza yaşanmadan önce hattın dışarıyla temasın kesilmesi şart

Jüpiter - Malesef haklısın hocam izbanı kullananlar metro kültürünü uygulayamıyorlar birtürlü. İzmir metroda inenlere genelde yol verilir izbanda bu gerçekleşmiyor malesef.

Bu arada alsancak ve halkapınar arasında makas değişikliği yapıyor izban buda zaman kaybına neden oluyor bunun içinde çalışmalar sürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırtınam.. -- 23 Mart 2012; 13:25:28 >

• izban ne oluyor?

not:izmirde yaşıyorum
  • izban iyidir.dediğiniz gibi dışarı ile teması kesilse ve biraz daha hızlı gitse çok daha iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExodusDZ

izban ne oluyor?

sen izmirde yaşamıyorsun evinde yaşıyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glόin

quote:

izban ne oluyor?

sen izmirde yaşamıyorsun evinde yaşıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: haka35

izban iyidir.dediğiniz gibi dışarı ile teması kesilse ve biraz daha hızlı gitse çok daha iyi olacak

Hocam bende araştırmıştım bu mevzuyu müsait yerlerde hızı yükseltiyor zaten. Sürekli hızlı gitmemesinin sebebi aynı hattı tcdd kullandığı içinmiş. En azından ben bu şekilde öğrendim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam..

quote:

Orijinalden alıntı: haka35

izban iyidir.dediğiniz gibi dışarı ile teması kesilse ve biraz daha hızlı gitse çok daha iyi olacak

Hocam bende araştırmıştım bu mevzuyu müsait yerlerde hızı yükseltiyor zaten. Sürekli hızlı gitmemesinin sebebi aynı hattı tcdd kullandığı içinmiş. En azından ben bu şekilde öğrendim

olabilir bilmiyorum ama metro kadar gitse yeter. kemer tarafında zaten duruyor bazen bi kaç dakika denk geldi mi bilmiyorum . o zaman hiç çekilmiyor
  • Hayır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktor.Z

Hayır.

Burda herkes neden memnun olduğunu açıklamış hocam. Sende neden memnun olmadığını açıkla ki konu amacından sapmasın.
  • quote:

izban ne oluyor?

Mağaranın en kuytu yerinde yaşıyorsun, İzmir'de değil.
  • quote:

izban ne oluyor?

• quote:

izban ne oluyor?

Dikkat çekmek içinmi yapıyorsun bu yorumu? Yoksa cidden bilmiyormusun ne olduğunu ?
  • quote:

quote:

izban ne oluyor?

Dikkat çekmek içinmi yapıyorsun bu yorumu? Yoksa cidden bilmiyormusun ne olduğunu ?

gerçekten bilmiyordum googledan baktım şimdi isminin izban olduğunu bilmiyordum
  • quote:

izban ne oluyor?

bursada yaşıyorum
    izbanın ne oldugunu ben bile biliyorum hatta halkapınardan havaalanına gitmiştim izbanla
  • quote:

quote:

quote:

izban ne oluyor?

Aydınlıyım ve izbanın ne olduğunu biliyorum.

Bu arada yavaş gitmese iyi olacak. Bazı yerlerde öyle yavaş gidiyorki insan sinir oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zıplayanpırasa -- 23 Mart 2012; 19:30:15 >

• quote:

quote:

quote:

izban ne oluyor?

seni ege sınır dışı etmeleri lazım ayıp la bu kadarmı olur

anlamadığım bi olay var halkapınarda beklerken 8dk. var diyor 18dk geçiyo hala ortada yok.sonra 8dk birden 2dk oluyor ve geliveriyor hala çözemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

quote:

quote:

izban ne oluyor?

seni ege sınır dışı etmeleri lazım ayıp la bu kadarmı olur

anlamadığım bi olay var halkapınarda beklerken 8dk. var diyor 18dk geçiyo hala ortada yok.sonra 8dk birden 2dk oluyor ve geliveriyor hala çözemedim

Halkapınar alsancak arası bir tuhaf zaten önce alsancak'a gidiyor sonra dönüş yapıp halkapınara geliyor. Bu konuda çalışma yaptıklarını duymuştum , hıza gelirsek setler normalde 140km hız yapabiliyor. Bir ara internetden bir eleman ölçöüştü müsait yerlerde 75-80km hıza kadar çıkıyorlardı. Daha fazlasına çıkabilseler daha iyi olur tabiki ama en azından 75-80km hiç yoktan iyidir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.