Şimdi Ara

İzmirli veya Muğlalı arkadaşlar yol tarifi için yardımcı olursa sevinirim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben Adanadan Muğla Fethiyeye geleceğim.Adanadan 13 saat gözüm kesmedi.Adanadan uçağa binip İzmirde inip İzmirden Muğlaya geçmeyi düşünüyorum.Bir takım sorularım var yardımcı olursanız sevinirim.

İzmir Havaalanı ile Otogar arası uzak mı nasıl gidebilirim?Ayrıca İzmirden Muğlaya gece otobüs seferleri var mı acaba?

Bilgilendirirseniz beni çok sevinirim.

http://www.flylowcostairlines.org/duuk-maliyetli-havayollari/ucuz-ucular-adana+dalaman.html

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

ne uğraşcan yaw, aktarmalı olarak dalaman havaalanına gel, ordan fethiye 1-1.5 saat

http://www.flylowcostairlines.org/duuk-maliyetli-havayollari/ucuz-ucular-adana+dalaman.html

Öğrenci adamım.Aktarmalı Dalaman uçuşları çok pahalı maalesef.

KİMSE KENDİNİ PAHALIDAN SATMASIN , BEN BİLİRİM HERKESİN İNDİRİMLİ GÜNLERİNİ..
  • havaşın otogara servisi var 24 saat gece seyerekleşiyor ama sürekli var.
    otogardanda araç bulursun otarafa sorun olmaz
    menemen yönüne bin halkapınarda in oradan üst geçiş var insanları takip et ordan bornova yazıcaktır
    tabelada oradan bornovaya git in ve orada dolmuş yap toplam metro: 1.75 dolmuş da 1.75 3.50 tl ye
    terminaldesin veya dolmuşa da para verme doğru menemen veya aliağa ya bin karşıyakada in oradan hemen çarşı önünde kalıyor sen pm den ulaş bana ben sana eşlik ederim istersen ama kendin de
    yapabilirsin çarşı sonu iskeleye çıkar sen sola dön yürü bar mekanları geçtikten sonra seyahat acentaları biletini al ücretsiz servisin gelmesini bekle
  • İzmir Fethiye yolu çekilir gibi yol değildir, Dalaman'a gel kesinlikle ama yok İzmir'e gelicem kesin dersen Havaş servisiyle Otogara gidersin ama Taksi ya da otobüsle gideyim deme, Pamukkale'nin 2 saatte bir Fethiye aracı var, bir de Muğla ve Fethiye'yi aynı yer gibi düşünme Muğla'ya gelip oradan Fethiye'ye geçmek zaman kaybı olur sadece. İzmir Fethiye otobüsü bilet fiyatları da 40-50 TL arası diye biliyorum

Orijinalden alıntı: Sdk.JK

quote:

Orijinalden alıntı: ^^chicken_translate^^

ne uğraşcan yaw, aktarmalı olarak dalaman havaalanına gel, ordan fethiye 1-1.5 saat

Öğrenci adamım.Aktarmalı Dalaman uçuşları çok pahalı maalesef.

astarı yüzünden sana yine pahalıya gelecek, aradaki fark çektiğin eziyet ve zaman kaybına değer mi? bu sorunun cevabı tercihini belirlesin

• atla arabana git bence , ordan oraya ordan oraya perişan olursun
  • İyide yol Pamukkale ile 6:30 saat görünüyor ve bilet ücreti int.ten alırsan 43 TL.. Izmir'de otogarda filanda 2 saate yakın zaman kaybetsen etti 8:30 saat. Sence 3 saat için ordan oraya dolaşmana değer mi ?

Orijinalden alıntı: Uçan Ayı

benim bildiğimde dolmuş yok diye ama yanlış olabilirim sen adnan mendereste in metroda aliağa veya
    menemen yönüne bin halkapınarda in oradan üst geçiş var insanları takip et ordan bornova yazıcaktır
    tabelada oradan bornovaya git in ve orada dolmuş yap toplam metro: 1.75 dolmuş da 1.75 3.50 tl ye
    terminaldesin veya dolmuşa da para verme doğru menemen veya aliağa ya bin karşıyakada in oradan hemen çarşı önünde kalıyor sen pm den ulaş bana ben sana eşlik ederim istersen ama kendin de
    yapabilirsin çarşı sonu iskeleye çıkar sen sola dön yürü bar mekanları geçtikten sonra seyahat acentaları biletini al ücretsiz servisin gelmesini bekle

Çok teşekkür ederim ama gelirsem gecenin bir yarısı gelirim size rahatsızlık vermeyeyim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: tolga226

İzmir Fethiye yolu çekilir gibi yol değildir, Dalaman'a gel kesinlikle ama yok İzmir'e gelicem kesin dersen Havaş servisiyle Otogara gidersin ama Taksi ya da otobüsle gideyim deme, Pamukkale'nin 2 saatte bir Fethiye aracı var, bir de Muğla ve Fethiye'yi aynı yer gibi düşünme Muğla'ya gelip oradan Fethiye'ye geçmek zaman kaybı olur sadece. İzmir Fethiye otobüsü bilet fiyatları da 40-50 TL arası diye biliyorum

Aradığım cevapları bir arada vermişsiniz çok teşekkür ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Ayı

benim bildiğimde dolmuş yok diye ama yanlış olabilirim sen adnan mendereste in metroda aliağa veya

Çok teşekkür ederim ama gelirsem gecenin bir yarısı gelirim size rahatsızlık vermeyeyim :)

aga uyumuyorsam sorun yok; uyuyorsam kime sorsan gösterir zaten

• Dostum izmire indikten havaalanın yanında banliyo var ona binerek 2 durak sonra gaziemirde inersen orda pamukkale kamlikoç ulusoy gibi şirketlerin küçük terminalleri var ordan sürekli garaja ücretsiz kalkıyo hem ordan biletini alırsın erkenden servise biner rahat rahat gidersin.

quote:

İzmir Fethiye yolu çekilir gibi yol değildir, Dalaman'a gel kesinlikle ama yok İzmir'e gelicem kesin dersen Havaş servisiyle Otogara gidersin ama Taksi ya da otobüsle gideyim deme, Pamukkale'nin 2 saatte bir Fethiye aracı var, bir de Muğla ve Fethiye'yi aynı yer gibi düşünme Muğla'ya gelip oradan Fethiye'ye geçmek zaman kaybı olur sadece. İzmir Fethiye otobüsü bilet fiyatları da 40-50 TL arası diye biliyorum

THY'nin sitesinden baktığım kadarıyla adana-dalaman uçuşuyla adana-İzmir bilet fiyatları aynı, bence sendeki biletle 30-40 TL fark varsa sakın İzmir'e gelme, adana'dan evinden çıkıp fethiyeye ulaşman 8-9 saat'i bulacak, dalaman'dan gidersen aynı yolu 3-4 saate indirirsin ve İzmir-Fethiye arası yolların neredeyse tamamında şu dönem yol çalışması var pek güzel bir yolculuk olmuyor. Tabi yine tercih senin

EDİT: Şimdi tekrar baktım, o bölgede pek fazla çalışma yokmuş sadece yatağan-muğla arası bölgede var bildiğim kadarıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga226 -- 20 Ağustos 2012; 1:25:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz1928

Dostum izmire indikten havaalanın yanında banliyo var ona binerek 2 durak sonra gaziemirde inersen orda pamukkale kamlikoç ulusoy gibi şirketlerin küçük terminalleri var ordan sürekli garaja ücretsiz kalkıyo hem ordan biletini alırsın erkenden servise biner rahat rahat gidersin.

Bu banlıyolar 7-24 çalışıyor mu?
  • Hocam havalimanında inince çıkışta birsürü otobüs görceksin. Belediyenin otobüsleri var bi de havaşınkiler var. havaş pahalı olur belediyeninkilere sor hangisi otogara gidiyo diye. Bi tanesi geçiyodu muhakkak ama numarasını hatırlamıyorum şimdi. Otogarda inince de muğlaya çok sok sefer var. Yarım saatte bir bile olabilir çünkü marmaris yolcularını falan da alıyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

THY'nin sitesinden baktığım kadarıyla adana-dalaman uçuşuyla adana-İzmir bilet fiyatları aynı, bence sendeki biletle 30-40 TL fark varsa sakın İzmir'e gelme, adana'dan evinden çıkıp fethiyeye ulaşman 8-9 saat'i bulacak, dalaman'dan gidersen aynı yolu 3-4 saate indirirsin ve İzmir-Fethiye arası yolların neredeyse tamamında şu dönem yol çalışması var pek güzel bir yolculuk olmuyor. Tabi yine tercih senin

EDİT: Şimdi tekrar baktım, o bölgede pek fazla çalışma yokmuş sadece yatağan-muğla arası bölgede var bildiğim kadarıyla.

Hayır THY sistesine bakmadım Sun Express falan baktım İzmir ile Dalaman uçuşları arasında baya fiyat farkı farkı var.
    Aslında dediğiniz gibi İzmirden gelmek yine baya zaman alacak gibi görünüyor.Daha yeni olduğum gibi yol yordam da bilmiyorum.En iyisi Adanadan direk Fethiye otobüsleri ile gelip ilerleyen zamanda yolları falan iyice öğrenip öyle gelmek.

Bilgilendirme için size ve tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.

• Ben Muğla-Fethiye'de oturuyorum,İzmir'e gidip tekrar buraya gelirsen o kadar yol çekmek sıkıntı olacaktır,en mantıklısı uçakla Dalaman'a gelmek,oradan Fethiye'ye geçmek gibi gözüküyor
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.