Şimdi Ara

İzmirli'lerin Medeni Oluşu (İzmir Medeniyeti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
3
Favori
8.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İzmirli insanlar gerçekten çok medeni birçok şehir gezdim gördüm İzmir gibisine rastlamadım. Kimse kimseye yan gözle bakmaz daha rahatsın karın çoluğun çocuğun tecavüze mi uğrayacak derdi yok herkes medeniyet seviyesini aşmış. Diğer şehirlerde tecavüzcü / barzo sayısı sayılamazken İzmir'de bir elin parmağını geçmez. İnsanları farklı görüşlerde olanları asla yargılamazlar herkesi normal karşılarlar.

Neden sizce İzmir böyle? Sanki İzmir Türkiye topraklarından değil gibi.

Medeniyet Örnekleri;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrytekGame -- 21 Haziran 2017; 16:38:6 >

• izmiri hiç bir zaman akp tarafı almadı diye biliyorum ondan olabilir
  • 3. sayfa haberleri pek öyle demiyor ama
  • Din in olduğu hiçbir şehir medeni olamaz.Diger şehirlerden daha medenidir dersen ona bir lafım olmaz.Ama İzmir'in medeni oldugunu hiç sanmıyorum.Daha geçen ufak bir çocuk öldürülmüştü.Ondan sonra da insanlar barbar gibi linç etmeye kalktılar.Medeniyetin oldugu yerde böyle barbarca linç olayları olmaz. Cezayı adalet verir , yargılar. Ömür boyu hapis verilir yüzde 100 kanıt var ise. Kanıt olmadan , ki kanıt olsa bile kimsenin bir başkasını böyle barbarca linç etmeye hakkı yok.Dedigim gibi bir tek barbar toplumlarda olur böyle şeyler. O yüzden fazla havalara girme İzmir konusunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende gittim herkes kendi halinde. ama akplikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. bu alışkın olmalarından kaynaklı. sivasta sokağa çık açık kadın(mini etek vs.) göremezsin. 1-2 tane gelir onada ister istemez bakarsın. ben izmire gittim herkesin bacak ortada. sivasta olsa ister istemez dikkatimi çekerdi ama orada herkeste olduğu için hiç ilgimi çekmedi. taciz olayı ise en medeni ülkelerde bile oluyor. izmirde olmuyor demek fanatikliktendir. haberlere bak bakıyım.

ayrıca taksiciyle konuşmama göre eşeğe takım elbise giydir chpden aday göster izmiri alır türkiyede de eşeğe takım elbise giydir akpye aday göster o da tüm ülkeyi alır demişti.

izmirin şehir içi problemi çok fazla. misal annem babamla otururken otobüse iki tane kızla iki tane oğlan geldi. oğlan otobüste herkes içinde kızın memesini sıktı dudağından öptü. şahsen yanımda annem babam olduğu için ben utandım. bunlar hoş şeyler değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sembroni

bende gittim herkes kendi halinde. ama akplikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum. bu alışkın olmalarından kaynaklı. sivasta sokağa çık açık kadın(mini etek vs.) göremezsin. 1-2 tane gelir onada ister istemez bakarsın. ben izmire gittim herkesin bacak ortada. sivasta olsa ister istemez dikkatimi çekerdi ama orada herkeste olduğu için hiç ilgimi çekmedi. taciz olayı ise en medeni ülkelerde bile oluyor. izmirde olmuyor demek fanatikliktendir. haberlere bak bakıyım.

ayrıca taksiciyle konuşmama göre eşeğe takım elbise giydir chpden aday göster izmiri alır türkiyede de eşeğe takım elbise giydir akpye aday göster o da tüm ülkeyi alır demişti.

izmirin şehir içi problemi çok fazla. misal annem babamla otururken otobüse iki tane kızla iki tane oğlan geldi. oğlan otobüste herkes içinde kızın memesini sıktı dudağından öptü. şahsen yanımda annem babam olduğu için ben utandım. bunlar hoş şeyler değil.

yuh anasını be 12 senedir izmirdeyim her gün dışarı çıkarım otobüsle işlerim felan olur ama bana bir kere bile denk gelmedi böyle şeyler

• Elimle konuş E kullanıcısına yanıt
    izmir garajlardan çeşmeye gidiyorduk o otobüste olmuştu o olay.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

izmir garajlardan çeşmeye gidiyorduk o otobüste olmuştu o olay.

milyonda olan bir olayı bütün izmire yıkmamak lazım hocam bence
    bu her genelleme için geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elimle konuş

izmiri hiç bir zaman akp tarafı almadı diye biliyorum ondan olabilir

aga bence bu yüzdendir lağım kokusu

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

quote:

Orijinalden alıntı: Elimle konuş

izmiri hiç bir zaman akp tarafı almadı diye biliyorum ondan olabilir

aga bence bu yüzdendir lağım kokusu

akp hükümeti bütçe vermiyor ki chp düzeltebilesin
  • Sağol öyleyizdir

chp ile akpnin kavgası yüzünden izmir gelişemiyor.

reisderede toki yapılıyor diye chp çöpleri falan hiç temizlemiyormuş görsen bizim köy bile daha iyi diyorum oraya gittiğimde. aynı şekilde akpde bütçe vermiyor.
  • quote:

reisderede toki yapılıyor diye chp çöpleri falan hiç temizlemiyormuş görsen bizim köy bile daha iyi diyorum oraya gittiğimde. aynı şekilde akpde bütçe vermiyor.

hocam napsın adamlar yoktan var mı etsinler tövbe tövbe
    not chp li felan değilim
    Yanlış bilmiyosam İstanbul ve Ankara'dan sonra en fazla bütçe alan il izmir, 5 milyara yakindi daha ne alacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Younes Belhanda -- 19 Haziran 2017; 19:7:21 >
  • Best csb ever

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Din in olduğu hiçbir şehir medeni olamaz.Diger şehirlerden daha medenidir dersen ona bir lafım olmaz.Ama İzmir'in medeni oldugunu hiç sanmıyorum.Daha geçen ufak bir çocuk öldürülmüştü.Ondan sonra da insanlar barbar gibi linç etmeye kalktılar.Medeniyetin oldugu yerde böyle barbarca linç olayları olmaz. Cezayı adalet verir , yargılar. Ömür boyu hapis verilir yüzde 100 kanıt var ise. Kanıt olmadan , ki kanıt olsa bile kimsenin bir başkasını böyle barbarca linç etmeye hakkı yok.Dedigim gibi bir tek barbar toplumlarda olur böyle şeyler. O yüzden fazla havalara girme İzmir konusunda.

Ülkede adalet var mı sizce hocam ? Eğer bir devlet halkına adalet/güven sağlayamıyorsa halk kendi yapmak zorundadır bunu. Ne yazık ki bu dediğinizin barbarlıkla değil ülkede adalet olmamasıyla alakası var.

CHP belediye olarak çöp ama İzmir'de ki çoğu kişi aynı kafada olduğu için bir problem olmuyor. Misal yukarıda sivas-izmir örneği verilmiş tamamen o olay.

• quote:

Bu bütçe vermeme meselesini anlamlandıramıyorum sonuçta bütçeyi nüfusa göre çıkarmıyorlar mı? X ya da y partisinin fark etmemesi lazım o şehir için bütçede ama yaptığı faaliyet değişebilir tabii

• quote:

Orijinalden alıntı: 8993122290119

Yanlış bilmiyosam İstanbul ve Ankara'dan sonra en fazla bütçe alan il izmir, 5 milyara yakindi daha ne alacak

kaynak?
  • gezdiğim en dandik şehir gezdiğim şehirleri sıralarsam

Sinop

İstanbul

Adana

Mersin

İzmir

iki kelime araştıracaksın izmir bütçe yazarsan her şey gelir karşına onu da kendin bak yav

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.