Şimdi Ara

İzmirli arkadaşlara acil bir soru?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar saat 12 den sonra Bornova dan Karşıyakaya gitmem gerek.Ama otobüs numaraları veya sefer saatlerini bilmiyorum.

Eshot un sitesinden de bulamadım.Taksi haricinde bir yöntem söyleyebilecek biri var mı aranızda?(taksiyle gidecek olsam kendi arabamla giderim,şuanda benzin parasını kurtarmaya çalışıyorum)

Bugün lazım arkadaşlar hem de çok acil...

• Karşıyaka'nın neresinee ?

330 Bostanlıya doğru gidiyor.
    Soğukkuyu tarafına adliyenin önündeki yoldan 77 falan geçiyor birde.
    Smyrna nın ordan Bayraklıya giden 162 var birde
  • ibo lunaparkın oraya gitcem ama saat önemli adamım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 4 Eylül 2010; 21:28:12 >
  • Gündüz 12 ise üstteki arkadaşın dedikleri uygulayabilirsin. Eğer gece 12'den sonra ise Bornova metrodan buçuklarda kalkan 63 numaraya binip Konak'a gideceksin. Sonra aynı yerden saat başı kalkan 542'ye binip Karşıyaka'da ineceksin
  • 330a binebilirsin Karşıyakadan geçer son durak Bostanlı İskeleye gelir yada dolmuşa binebilirsin Karşıyaka-Bornova ..

lunaparkaysa dolmulşa bin şöfere söyle seni en yakın yerde bırakır 1-2 dk yürürsün ..

330da ise Yunuslarda inip Girne caddesini yüreyeceksin yada Girne cad. dönen otobüse bineceksin 90dakika olduğu için ücretsiz olacak zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahman HacıKerimoglu

Gündüz 12 ise üstteki arkadaşın dedikleri uygulayabilirsin. Eğer gece 12'den sonra ise Bornova metrodan buçuklarda kalkan 63 numaraya binip Konak'a gideceksin. Sonra aynı yerden saat başı kalkan 542'ye binip Karşıyaka'da ineceksin

Adamım işte baa bununla gel ya

Arkadaşlar gündüz 12 değil gece 12 den sonra zaten esas sorun da burdan başlıyor

• Baykuş seferleri var :) Abdurrahman yeterince açıklamış zaten... :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grimmjow JeagerJaques

Arkadaşlar saat 12 den sonra Bornova dan Karşıyakaya gitmem gerek.Ama otobüs numaraları veya sefer saatlerini bilmiyorum.

Eshot un sitesinden de bulamadım.Taksi haricinde bir yöntem söyleyebilecek biri var mı aranızda?(taksiyle gidecek olsam kendi arabamla giderim,şuanda benzin parasını kurtarmaya çalışıyorum)

Bugün lazım arkadaşlar hem de çok acil...

130 ve 330 var.
    Ama ikisinde de gece yarısından sonra sefer yok.

Şöyle yaparsın.
    63'e biner ve Gümrükte inersin. Gümrükten Konak'a yürür ve 542'ye binersin.
    Ama gece tarifesi çok pahalı ve zor olabilir. 1 saat otobüs bekleyebilirsin.

Saatini tutturabilirsen 1.00 Konak-Karşıyaka vapuru var. Ama olmaz. 30 dk otobüs beklersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut228 -- 4 Eylül 2010; 23:41:36 >

• Dolmuş konusunda bilgisi olan var mı peki?en son kaçta KSK dolmuşları?
  • 200 var 2 saatte bir 00:00 da var 02:00 da var böyle böyle uzuyo.. havalimanı otobüsü bu çift basıyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

200 var 2 saatte bir 00:00 da var 02:00 da var böyle böyle uzuyo.. havalimanı otobüsü bu çift basıyor ama

200 Bornova'dan geçmiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut228

Şöyle yaparsın.
    63'e biner ve Gümrükte inersin. Gümrükten Konak'a yürür ve 542'ye binersin.
    Ama gece tarifesi çok pahalı ve zor olabilir. 1 saat otobüs bekleyebilirsin.

Saatini tutturabilirsen 1.00 Konak-Karşıyaka vapuru var. Ama olmaz. 30 dk otobüs beklersin.

63 gece 12'den sonra Konak'ta son durak yapar ve tüm gece otobüsleri Konak'tan aynı saatte kalktığı için en fazla 10 dk. beklersin diğer otobüsün kalkmasını Ek olarak gece çift bilet basar ve aktarma uygulanmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: umut228

quote:

Orijinalden alıntı: XPHOS

200 var 2 saatte bir 00:00 da var 02:00 da var böyle böyle uzuyo.. havalimanı otobüsü bu çift basıyor ama

200 Bornova'dan geçmiyor?

vallahamı uyuyarak gittiğimden gece fark etmedim
  • 12 den sonra otobüs yoktur benim bildiğim kadarıyla , baykuş vs. tarzı araçların nabzını bir tut derim hocam.
  • 330 bornovadan gider karşıyaka küçükparktan da 130 geçer yalnız 00.00 dan ya yarım saatte 1 ya da saat başı geçer dikkat et ona çok beklersin. bornova-ksk dolmuşları olur ama büyük ihtimal o saatte
  • 63-130 naaptınız hacı siz

Benim otobüslerim onlar 130 kadıköy-tuzla

63 çeliktepe-kabataş

Siz yine iyisiniz istanbulda gece 12'den sonra çalışan otobüs yok
  • Vala ben araç olmadığında hep otostopla geçiyorum bornovaya gündüz tabi araba babamda olmasa gelir alırdım.
  • Valla numara bilmem İstanbul mu burası önünde yazıyor oku git işte Ama en son 12,30 arabaları var her yere.Sonra belli başlı ilçelere saat başı gece kuşu tarifesi var.
  • Son dolmuş 12 ye 5 kala sanırım. Bornova-Karşıyaka dolmuşuna binersin. Çarşıya gelmeden önce lunaparkın önünden geçiyor. İnersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akçalı.

Son dolmuş 12 ye 5 kala sanırım. Bornova-Karşıyaka dolmuşuna binersin. Çarşıya gelmeden önce lunaparkın önünden geçiyor. İnersin.

12 buçukta çıkmıştım evden

63 e binerim diye durakta bekledim bekledim sonra bastım arabamla gittim eziyet çektiğine değmezmiş ama aklımda olması iyi oldu saolun

Edit:Bu arada konuyu biri şikayet edebilir mi acaba?Şehir içi ulaşım bölümüne taşınması başlığı adı altında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeasme -- 5 Eylül 2010; 19:16:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.