Bildirim
İzmirli arkadaşlar bi bakın !!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2.sanayide aktif otogaz var,lovato marka takıyorlar,taktırmasanda Mustafa Bey'le bir görüş. -
Kardeşim karabağlara gidersen orada BRC izmir bölge bayii var orayla görüş istersen.. memnun kalırsın..
Şimdiden hayırlı olsun -
Bencede karabağlar
çiçek gibi çocuklar maaşşallah -
zavoliyi tek geçerim türkiye distiribütörü olan polaris lpgyede bi bak çamdibinde. -
Tacarsoy ' a katılmamak elde değil.Hele ki orada birde Faruk Usta var gittiğinizde mutlaka görüşün derim.Sistemi en mükemmel şekilde monte edip bir o kadarda ilgi alaka görürsünüz.Polaris çamdibinde.Saygılarımla... -
kafam karıştı yaw..... -
Ben de zavoliyi tek geçerim her 10.000km'de 60 ytl aldığı için -
quote:
Orjinalden alıntı: Powershot S2
Ben de Xxxxxx'i tek geçerim her 10.000km'de 60 ytl aldığı için
Haha Hocam tebrik ediyorum seni bu azminden dolayı..Sadece takılması ve sorunsuzluğu değil satış sonrası hizmetler hakkında bilgilendirdiğin için -
quote:
Orjinalden alıntı: cermin007
Onumuzdeki hafta sonu 1nci sanayide Lpg taktırcam tanıdığı,bildiği olan varsa adres versin pls...
Araç 99 Palio 1.4
Arkadaşım hiç kafan karışmasın.Aracının sürekli bakımını yapan ustana kadar gidiyorsun ve diyorsun ki bu arabaya Lpg taktıralım..O seni yönlendiriyor..Bir de tehdit ediyorsun adamı bak arıza çıkarsa gelirim sorunumu çözersin diye..
Ben öyle yaptım..Tısır tısır biniyorum şimdi şükür..Forumda araştırırsan gece rüyana bile girer markalar ve gece rüyana kadar gelirler
Hayırlı olsun şimdiden..En kısa zamanda Lpg ye geçin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X