Şimdi Ara

izmirin güzelliğini tek ben mi göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
0
Favori
3.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gittim izmire normal 2 gözlü 1 ağızlı insanlar var. Bazı yerler pis bazı yerler temiz. Türkiye de 18-20 il gezdim. Köylerini kültürlerini adetlerini bilmem ama şehir merkezine girince Hepsi nerdeyse aynı. Sadece istanbulda aşırı çeşitlilik var. Acaba benim göremeyipte diğer insanların gördüğü ne var? Güneydoğu, İçanadolu, Ege ve Marmara bu bölgelerde gezdim hep.

• La bir şey yok diye çekirdeğe çiğdem poğaça boyoz felan diyolar akıllarınca onlara özel bir şeymiş gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izmir gezmek icin guzel yasamak icin degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Mouveon

Izmir gezmek icin guzel yasamak icin degil

o laf istanbul için geçerli.

izmirdede yaşanmaz diyorsan nerde yaşamamızı tavsiye ediyorsun
  • Zeen Z kullanıcısına yanıt
    İzmirin ne artısı var bizim göremediğimiz

• İzmir'in güzelliğini anlamak her babayiğidin harcı değildir. İnsanların düşünce tarzına, kişiliğine, zihniyetine bakmalıydınız. Dış görünüşüne değil. Yahut pis veya temiz yerlerine değil.
  • kardeş izmir diyarbakırdan çok göç aldığı için dünyanın sekizinci harikası olarak görülüyor tek sebebi o. yoksa istanbul ile kıyaslanamaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzmire 40 kere falan gitmişimdir teyzem orda yaşıyor her türlü ortamınada girdim 19 yaşındayım fakat hiç bi türlü ısınamadım çok eski geliyor izbanı var 5 dklık yolu 20 dkda gidiyor evler hep eski otobüsler eski fakat neyini övüyolar bu kadar gerçekten anlamıyorum bir adet çöp kutusu bulamadım izbandada metrodada okadar sinirim bozulmuştuki sokaklardada yok neredeyse çok sinir bozucu çok pis bi yer

• Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kareli defter

İzmirin ne artısı var bizim göremediğimiz

ben + var demedım izmir yaşanılmaz bir yerse türkiyenin diğer yerleri zaten çöp pislik yuvası şehirler.
    Yav sen okuma yazma bilmiyor musun yaşanmaz demedik diğer illerle ayonı dedik iftira atma çarpıtma yapma

• Bütün Türkiye'yi gezdim İstanbul gibisi yok aga. Kimse kusura bakmasın. İstediğinizi sayabilirsiniz hayat burada. Gidip kenar mahallelerde yaşarsan tabi İstanbul'a çöp dersin. İstanbul başkadır aga her yerini görmeyen etmeyen bilemez. Diğer şehirler sadece şehir :D Belki Eskişehiride yaşanılabilir kısmına katarım gerisi faso fuso.

• quote:

Orijinalden alıntı: chefarcher

İzmir'in güzelliğini anlamak her babayiğidin harcı değildir. İnsanların düşünce tarzına, kişiliğine, zihniyetine bakmalıydınız. Dış görünüşüne değil. Yahut pis veya temiz yerlerine değil.

İzmir insanında sıcakkanlılık ve saygı yok boşuna palavra atmayın. Doğma büyüme izmirli olunca anlamak zor tabi bunu, ben de dışarı çıkınca anladım. Sen sadece siyasi görüşten bahsetmişsin bence.
    Gittinmi de biliyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: Hystria

Gittinmi de biliyosun

nereye gıttım mı ?
  • İzmirlilere sorsan dünyanın en güzel yeri en güzel insanı izmire ait
  • Klasik İzmir konusu daha

• izmirin ilçeleri çok güzel
    onun dışında merkezine çirkin bile diyebiliriz
    çarpık kentleşme ve gecekondulaşma gırla
    izmiri güzel yapan tek şey bazı semtlerdeki insanların rahat ve elit oluşu.
  • Belediyecilikte en kötü belediye olabilir. Yapılaşma leş ötesi. İlçeleri güzel.

Ha, ilçeleri güzel diye izmir kral oluyorsa Antalya Tanrı olur.
    Ya sana göre izmirde yasanır bana gore istanbulda bu neyin tartismasi surekli

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.