Şimdi Ara

İzmirin Dağlarında Çiçekler Açar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bu marşı ne zaman nerde hagı şartta duyarsam humgur hungur ağlar ve duygulanırım Sebepsız

Orjinalden alıntı: tpt_hf

http://btunnel.com/index.php/1000010A/4c5f384661b56391dd8a459622517f1b1258686992f56884b24d946eef34634e50abbca3b00d4719515

youtube.com/watch?v=tNkx0qRxRKs

Gecen haftalarda kanal D de bu saatlerde kurtulus dızısı vardı herkezın ızlemesını tavsıye ederdım ama bu saate koymaları pek ıyı olmamıs :(

• izmirin saat 1deki sıcağında, dikenli arazide, ağır techizata rağmen bu marşı söyleyince insan başka duyguları hissediyor, yorgunluk kalmıyor
  • herkezın bu duyguyu yasamasını ıstıyorum atasını anlamasını bırer kemalist gibi dusunmesını yanlıs anlamayın cocuklarını kuran kurslarına yoluycaklarına atasını anlatsalar bıraz Okulda bu egıtımın verıldıgıne ınanmıyorum egıtım şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C@Ni -- 4 Ağustos 2008; 4:40:08 >

Orjinalden alıntı: C@Ni

herkezın bu duyguyu yasamasını ıstıyorum atasını anlamasını bırer kemalist gibi dusunmesını yanlıs anlamayın cocuklarını kuran kurslarına yoluycaklarına atasını anlatsalar bıraz Okulda bu egıtımın verıldıgıne ınanmıyorum egıtım şart

Ya hocam iyi güzel diyorsun da kuran kursu ne alaka? Hani tam karşıt birşeymiş gibi. Yanlış anlaşılmasın hiçbir zaman gitmedim ve gitmek istemedim de ayrı şeyler. İnsanlar sonra yanlış fikirlere kapılıyorlar.

Konudaki fikrime gelirsek , eğitim yuvalarında Atatürk'ün gerçekten iyi tanıtılmadığını düşünüyorum. İyi bir asker , devlet kurdu kurtardı eee? Artık öğrencilere bunalr çok sıradan geliyor ve Atatürk'ü sıradan gören veya gerçekten her yönüyle tanımayan bir gençlik ortaya çıkmakta. Atatürk'ün içimzden biri olduğunu farklı fotoğraflarla ve video görüntüleriyle neden gösterilmiyor? Halkın içinden bir lider olduğunu , bu konudaki mükemmelliği neden çok güzel görüntüler varken gençlerimize gösterilmiyor? İşte asıl üzücü olan bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeune Ottoman

quote:

Orjinalden alıntı: C@Ni

herkezın bu duyguyu yasamasını ıstıyorum atasını anlamasını bırer kemalist gibi dusunmesını yanlıs anlamayın cocuklarını kuran kurslarına yoluycaklarına atasını anlatsalar bıraz Okulda bu egıtımın verıldıgıne ınanmıyorum egıtım şart

Ya hocam iyi güzel diyorsun da kuran kursu ne alaka? Hani tam karşıt birşeymiş gibi. Yanlış anlaşılmasın hiçbir zaman gitmedim ve gitmek istemedim de ayrı şeyler. İnsanlar sonra yanlış fikirlere kapılıyorlar.

Konudaki fikrime gelirsek , eğitim yuvalarında Atatürk'ün gerçekten iyi tanıtılmadığını düşünüyorum. İyi bir asker , devlet kurdu kurtardı eee? Artık öğrencilere bunalr çok sıradan geliyor ve Atatürk'ü sıradan gören veya gerçekten her yönüyle tanımayan bir gençlik ortaya çıkmakta. Atatürk'ün içimzden biri olduğunu farklı fotoğraflarla ve video görüntüleriyle neden gösterilmiyor? Halkın içinden bir lider olduğunu , bu konudaki mükemmelliği neden çok güzel görüntüler varken gençlerimize gösterilmiyor? İşte asıl üzücü olan bu.

Egitim şart Ağaç yaşken eğilir Söyledıklerıne katılıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.