Şimdi Ara

izmirili veya izmiri bilen Dhliler (plaj ulaşım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

izmire nişanlımla tatile gidecegim konakta akrabamda kalacagız biz konaktan en yakın günü birlik hangi plaja gidebiliriz ve en yakın plaj nasıldır?

ya da üç kuyulardan dolmusla cok uzak olmayan hangi plajları tavsiye edersiniz cok apaçisi olmayan yerleri önerirseniz sevinirim cok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NicolasBrody -- 16 Temmuz 2013; 3:20:11 >

• Abi Konak'tan Otobüsle Uckuyulara gideceksin oradan Çeşme gideceksin Urlada olabilir Dolmuşlar Köprünün Altındaki Otobüs Durağından geçiyor Urlaya gidebilirsiniz 1 Saate 986 Binseniz gidebilirsiniz Sanırsam Uckuyulara Birde Urla eski Güzelliğini kaybetti İzmirin Merkezine bağlı sayılır oldu Çeşmede aynı durumda Sayilir ama En azından Birazda olsa Ruhunu koruyor Cesmealtina gidin en iyisi Deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kemer den izban a bin. aliagada in. ordan plaja giden dolmuşa bin.
  • Çeşmealtı.
  • çeşmealtını önerdiniz arkadaslar baktımda taşlık görünüyor mavi plaj denen yer.cesmealtında daha kumluk bir plaj var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeNoMeN+35

kemer den izban a bin. aliagada in. ordan plaja giden dolmuşa bin.

hocam bu istikamet ne kadar sürer gitmek birde eger bu mesafe gidilecekse foça daha yakın degilmi orayı önermez misin?
  • Ben alaçatıyı tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tekirdağ'da gezilecek yerler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Ben alaçatıyı tavsiye ederim.

tesekkürler üçkuyular terminalinden ne kadar sürede ulaşabilirim?
  • üçkuyular a git, oradan dolmuşla ya da otobüsle urla ya git, çeşmealtı, özbek, menteş buralarda denize girebilirsin, denizi güzeldir ama plajları kum değil, daha çok çakıllı.

kum istiyorsan çeşme ye git :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicolasBrody

quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Ben alaçatıyı tavsiye ederim.

tesekkürler üçkuyular terminalinden ne kadar sürede ulaşabilirim?

birbuçuk saatte gidersin
  • seferishar taraflarında karaca veya sığacık olabilir
  • DraJeS kullanıcısına yanıt
    ayni soruyu sanada sorayım üç küyülardan ne kadar sürede ulaşabilirim sıgacıktaki plaja
  • quote:

Orijinalden alıntı: badoglu

birbuçuk saatte gidersin

bir buçuk saat fazlaymıs 50 dk diye hesap etmiştim ılıca plajıda mı o kadar sürer peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NicolasBrody

ayni soruyu sanada sorayım üç küyülardan ne kadar sürede ulaşabilirim sıgacıktaki plaja

1-2 saatte sanırsam
  • vapur iskelesinden yassıcaada vapuruna bin sabah 9'da kalkıyor akşam 17.45'de dönüyor. hiç gitmedim nasıl bir ortam bilmiyorum.
    sakin deniz istersen Alaçatı plajını öneririm, üçkuyulardan otobüsle Alaçatıya ordan minibüsle Alaçatı plajına gitmen gerekiyor. sakin, taşsız, dalgasız, berrak, 600-700m açıldıktan sonra boy derinliğini geçen güzel bir yer. 6-7 senedir giderim plaja daha bir tane apaçi görmedim.
  • Cesme uzak urla denizi cok kotu gumuldur ozdere veya cesmealtiya gidebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araban yoksa bir araç kiralayın urla demiricili köyüdendeki koya gidin ben 2 saatte orda olucam :))
  • Eğer araba yoksa ve konaktaysan konak metroya bin halkapınarda in halkapınar aktarmı merkezidir zaten ordan izbana bin ve aliağada in aliağada plaja giden dolmuşlar ona biner 10dk ya giderisn , toplamda 1saat yol gidersin en az
    2.alternatif konaktan bahribaba terminalden 980e bin direk f.altayda inersin , f.altaydan kalkan dolmuşlar var ordan bütün plajı olan yerlerin dolmuşuna binebilirsin mesela urla
  • cok tesekkurler arkadaslar bunlardan birini degerlendirecegim ılıca plaını cok begendim özellikle alacatının pahalı oldugunu duydum.yine önerisi olan varsa acıgım
  • quote:

Orijinalden alıntı: YB)

Cesme uzak urla denizi cok kotu gumuldur ozdere veya cesmealtiya gidebilirsiniz

özdereye üçkayalardan ne kadar sürer birde özderede nereyi tavsiye edersiniz yani tek mi halk plajı orasının?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.