Şimdi Ara

İzmirden istanbula maça gitme pasolig

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben 18 yaşındayım izmirde oturuyorum gs fb derbisini izlemek istiyorum.Maça ucakla gidip gelmek istiyorum.sabah yada öğlen uçağa binip ist atatürk havalimaına ordan nasıl gidiliyor filan.uçak gidiş dönüş maç gecesi dönmek istiyorum ertesi gün doğum günüm.Fiyatlar 200-250 lira değişiyor.Passolig çıkartmadım perşembe burda bir bayi varmış kartta varmış gidicem internetten çıkartmak istemedim uzun sürer kartın gelmesi diye.Stada filan bu kartla nasıl giricem.Dönüşe havaalanına nasıl dönücem filan.Maç fiyatlari kaç olur bilet nasıl alınır filan şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilki_Andrei -- 8 Ekim 2014; 2:08:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiyatlar 60-70 den başlar diye tahmin ediyorum. Havalimanından aksaraya metro ile gelip aksaraydan taksi ile taksim meydana geçersin ordan tekrar metro ile stada gidebilirsin. Dönüşte aynı şekilde olur. Daha kısa bir yol varsa başka arkadaşlar yardımcı olacaktır. Kartı aldıkdan sonra internetten bilet yüklüyorsun, stada gittiğinde turnikelerde kartını okutup geçiyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim1213

Fiyatlar 60-70 den başlar diye tahmin ediyorum. Havalimanından aksaraya metro ile gelip aksaraydan taksi ile taksim meydana geçersin ordan tekrar metro ile stada gidebilirsin. Dönüşte aynı şekilde olur. Daha kısa bir yol varsa başka arkadaşlar yardımcı olacaktır. Kartı aldıkdan sonra internetten bilet yüklüyorsun, stada gittiğinde turnikelerde kartını okutup geçiyorsun.

Bilgilerin icin teşekkür ediyorum ilk olacağından ektra ihtiyac icin taksi icin ulasim icin filan ne kadar almam lazım.Birde istanbulda metro gece kaca kadar suruyor.maç 8 de başlıyıcakmış 10 da biter uçaklarda 11 den sonra çoğu baktığım.Istanbul denincede akla trafik geliyor uçağı kaçırmam inşallah

• Passolig Kart'awww.passolig.com.tr dışında farklı bir başvuru kanalı bulunmamaktadır. İlgili başvurunuzu ordan yapmak zorundasınız daha sonra biletinizi yine aynı yerden satın alabilir maça ise size gişede verilecek olan tek girişlik kart ile girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey

Passolig Kart'awww.passolig.com.tr dışında farklı bir başvuru kanalı bulunmamaktadır. İlgili başvurunuzu ordan yapmak zorundasınız daha sonra biletinizi yine aynı yerden satın alabilir maça ise size gişede verilecek olan tek girişlik kart ile girebilirsiniz.

Kolay şubelerinden başvuru yapılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilki_Andrei -- 8 Ekim 2014; 14:27:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danielocean

quote:

Passolig Kart'awww.passolig.com.tr dışında farklı bir başvuru kanalı bulunmamaktadır. İlgili başvurunuzu ordan yapmak zorundasınız daha sonra biletinizi yine aynı yerden satın alabilir maça ise size gişede verilecek olan tek girişlik kart ile girebilirsiniz.

Yapılamaz. Ön başvuru ve fotoğraf yükleme yalnızawww.passo.com.tr üzerinden gerçekleştiriliyor. Benim için sorun değil gidip işlemini yapamadan geri döndüğün zaman sorunu sen yaşayacaksın hocam. :)

• quote:

quote:

quote:

Yapılamaz. Ön başvuru ve fotoğraf yükleme yalnızawww.passo.com.tr üzerinden gerçekleştiriliyor. Benim için sorun değil gidip işlemini yapamadan geri döndüğün zaman sorunu sen yaşayacaksın hocam. :)

Sitede aynı işlemleri n.kolay şubelerindende yapabilirsiniz diyor aç oku

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sitede aynı işlemleri n.kolay şubelerindende yapabilirsiniz diyor aç oku

İlgili şubelerden yalnızca para yükleme ve bilet alım işlemi yapabilirsiniz.

• Adamı aradım kart var dedi.

• Istanbullular ulaşım konusunda yardımcı olabilirmi.

• Metro için jeton kullanırsın 4 liraydı tanesi ona göre hesapla. Taksinin 10-15 lira civarında tutacağını düşünüyorum. Metro saati sıkıntı olmayacaktır 12 ye kadar vardır muhtemelen. Bu arada en ucuz bilet fiyatı 120 lira olarak açıklanmış.
  • quote:

Metro için jeton kullanırsın 4 liraydı tanesi ona göre hesapla. Taksinin 10-15 lira civarında tutacağını düşünüyorum. Metro saati sıkıntı olmayacaktır 12 ye kadar vardır muhtemelen. Bu arada en ucuz bilet fiyatı 120 lira olarak açıklanmış.

Internetten arastirdiğimda ataturk havaalanindan metroyla merterde inip metrobusle mecidiyekoye ordanda sisli metrosundan aktarmayla taksime ordan seyrantepeye.Birde eğer anadoludan gidilirse sabiha gökçenden taksime havaşla ordanda metroyla yol varmış.

• quote:

quote:

Metro için jeton kullanırsın 4 liraydı tanesi ona göre hesapla. Taksinin 10-15 lira civarında tutacağını düşünüyorum. Metro saati sıkıntı olmayacaktır 12 ye kadar vardır muhtemelen. Bu arada en ucuz bilet fiyatı 120 lira olarak açıklanmış.

Internetten arastirdiğimda ataturk havaalanindan metroyla merterde inip metrobusle mecidiyekoye ordanda sisli metrosundan aktarmayla taksime ordan seyrantepeye.Birde eğer anadoludan gidilirse sabiha gökçenden taksime havaşla ordanda metroyla yol varmış.

İlk güzergahta şişliden bidaha taksime gelmene gerek yok şişlide metroya binip stada ulaşabilirsin. 2. si daha kolay rahat edersin ama havaş ücretleri nasıl bilmiyorum birde dönüşte onu kullanırsan uçağa geç kalma durumu olabilir. Havaş uçuş saatinden 1-1.30 saat önce hareket ediyordur o yüzden taksimde erken olman gerek.

• quote:

quote:

quote:

İlk güzergahta şişliden bidaha taksime gelmene gerek yok şişlide metroya binip stada ulaşabilirsin. 2. si daha kolay rahat edersin ama havaş ücretleri nasıl bilmiyorum birde dönüşte onu kullanırsan uçağa geç kalma durumu olabilir. Havaş uçuş saatinden 1-1.30 saat önce hareket ediyordur o yüzden taksimde erken olman gerek.

Aynen daha ucak bileti almadım.gidişe sabiha gökçen dönüşe atatürk almak çok daha mantıklı geliyor.Saat 11 12 gibi sabihadan iner havaşla taksime geçerim taksimde takılır ordan metroyla stada geçerim.Maç 10 civarı biter dönüş uçağını 11.30dan sonraya aldımmı tamamdí dönüş ulaşım seçenekleri metroyla hava alanina ne kadar yaklaşırsam o kadar iyi gerisini taksiyle getiririm artık.

Neden taksim metrosuyla havaalani metrosunu birleştirmiyorlarda eziyet çekiliyor yav izmirde istediğin yerde en fazka 2 vesayetle havaalanina gidebiliyorsun. :D
    Ibrahim teşekkür ederim değerli yorumların bigilerin için
    Başka kestirme önerilerine açığım.

• Halkapınar gibi aktarma merkezi olsa 2 metro arasında çok çok iyi olacak, özellikle şehirdışından gelenler ya havalimanı yada otogara iniyor, iki durumda da taksim için mecbur metro dışında ekstra bi araç daha kullanman gerekiyor.

Rica ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.