Şimdi Ara

Ankara Milli Kütüphaneye Giden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ders çalışmak için gitmek istiyorum. Giden varsa birkaç şey sormak istiyorum.

• Bir kez gittim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kalabalık rahat edemiyor insan, yerde yok erkenden gitmen lazım eğer çok önemli değilse otur evde çalış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl önce iyiydi ablamla gitmiştim 9dayken iyi ama evde daha rahat olur
  • Odtü kütüphanesi de iyiymiş ama orası da kalaabalık yani erkenden gitmek gerekiyor

@Novarolife
  • Öğlen saat 3 gibi gitsem yer bulabilir miyim ikisinde de ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üniversite öğrencisiysen girebilirsin oraya.
  • The Player kullanıcısına yanıt
    Açıköğretim üniversitesine kaydım var hocam.
  • Novarolife kullanıcısına yanıt
    vize ve filan zamanlarında çok kalabalık oluyor onun dışında rahat yer bulabilirsiniz.
  • hadesmania kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, ortamdan biraz bahsedebilir misiniz ? uyulması gerek kurallar var mıdır ? Birde oturacağın sırayı rastgele veriyorlarmış falan nasıl bir sistem uygulanıyor ?
  • Novarolife kullanıcısına yanıt
    girişte kartını okutup oturacağın salonu sen seçiyorsun koltuğu otomatik atıyor. 4 tane salon var. prizli ya da prizsiz masa seçenekleri var. ortam güzel herkes dersini çalışıyor. her saat 15 dakika dışarı molaya çıkıp girebiliyorsun yerini kaybetmeden. ve günde bir kere de 1 saat böyle bir hakkın var. alt katında kafeterya var ucuz yemekleri filan ama bence çok lezzetli değil yine de idare ediyor. mescit filan var alt katta. işte salonlar da büyük 200-300 kişi filan alıyor sanırım. kütüphane ye gitmeden internetten doluluk oranlarını online olarak görebiliyorsun. ders çalışmak için güzel bir ortam. tabi genelde üniversiteliler geliyor zaten üni öğrencisi olmadan giremiyorsun. arada ygs lys ye hazırlananları da görmüştüm ama.
  • hadesmania kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.