3-4 arkadaş birleşip hafta sonu 1-2 günlüğüne çeşme altınkuma gitmek istiyoruz benim bildiğim üçkuyulardan servis oluyor fakat altınkuma direk var mı onu bilmiyorum ıldıra daha önce gitmiştim ama altınkum hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
üçkuyular da otobüslerin aktarma merkezinin oradan binin çeşmede inin muhakkak dolmuş falan vardır. Gitmeden önce çeşme seyahatteki çalışanlara sorun en garanti bilgi onlarda olur
Direk üçkuyulardan giden yok sanırım yine dediğin gibi sormak lazım ama çeşme otogarından dolmuşlar varmış okuduğuma göre
Bence gitme altınkuma hiç güzel bir yer değil. Çeşmeden birdaha servise binmen lazım. Oradan dönerken yine servis işkence
quote:
Orijinalden alıntı: Menanty
Bence gitme altınkuma hiç güzel bir yer değil. Çeşmeden birdaha servise binmen lazım. Oradan dönerken yine servis işkence
bir pansiyona arkadaşlar gitmişte o yüzden bir yanlarına uğrucaz kardeşim ücretleri nelerdir bir clup mekan filan var mı daha önce gittiysen
quote:
Orijinalden alıntı: ersincrazy
quote:
Orijinalden alıntı: Menanty
bir pansiyona arkadaşlar gitmişte o yüzden bir yanlarına uğrucaz kardeşim ücretleri nelerdir bir clup mekan filan var mı daha önce gittiysen