Şimdi Ara

istanbul kadıköyden çanakkaleye gitme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
45.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben temmuz ayında kadıköyden çanakkaleye gideceğim ama navigasyonla hesapladığımda yol çok uzuyor benimde aklıma arabalı vapur varmıdır diye bir soru geldi çanakkaleye gitmek için arabalı vapur varmıdır ? nerden inilir nerden binilir yada öyle bi şey yokmudur yada en kısa yoldan nasıl gidebilirim ? çok teşekkür ederim

• yeni kapı bandırma feribotu vardı bu yolu azaltır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grup vitamin -- 2 Haziran 2010; 0:51:57 >
  • peki dediğiniz şeyi ben bi araştırayım çok teşekkür ederim peki ne kadar azaltır ? acaba tahmininiz varmı ?
  • fiyatı hakkında bilgi verirmisiniz gerçekten çok teşekkür ederim aklıma yattı çok güzel güzergah :)
  • 2 saat sürer denizden üç saat lik bir yol dolanmaktan kurtulursunuz denizin sefasını sürersiniz araç 140 liraydı galiba dahada az olabilir
    lakin önceden ayırın yeriniz yoğunluk yüksek ti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grup vitamin -- 2 Haziran 2010; 1:05:17 >
  • Yenikapı-Bandırma feribotu, sürücü dahil bir otomobil: 120 TL. Ulaşım 2 saat sürer.

Bandırma-Çanakkale arası 165 km'dir, ne kadar basacağınıza bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1.8T -- 2 Haziran 2010; 2:25:35 >
  • Ortalama 350 km yol.. Saatte 90 km ortalama hızla gitseniz 4 saate oradasınız. E-5ten keşana kadar durmadan gidersiniz, keşandan sonra çanakkale tabelalarını izlediniz mi sorun yok.. Hayırlı yolculuklar şimdiden..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Ortalama 350 km yol.. Saatte 90 km ortalama hızla gitseniz 4 saate oradasınız. E-5ten keşana kadar durmadan gidersiniz, keşandan sonra çanakkale tabelalarını izlediniz mi sorun yok.. Hayırlı yolculuklar şimdiden..

dostum keşan'dan yol uzar.malkaradan sonra çanakkaleye sapması gerek arkadaşın. bu arada keşan'a hiç gittiniz mi ? forumdan keşanlı çıkarmı diye merak ediyorumda :)
  • Feribotla arkadaşların dediği gibi karşıya gecerek gidebilirsiniz veya karayolunu izleyecekseniz İstanbul otobandan Tekirdağ Kınalı ayrımına kadar takip edersiniz yolu oradan Çanakkale istikametine kadar yol tabelaları size eilik eder ama burada aracınızın durumu yakıt cinsi ve hız durumları size nekadar yol masrafı cıkaracagını bilemeyiz Edirne'li olarak Keşan yoluna girerseniz yolu uzatarak çok fazla vakit kaybedebilirsiniz o nedenle Keşan yolunu es gecin derim
  • trafikte sürünmektense feribotla gitmek daha mantıklı olur ki yoğun bir talep var galiba 4 güne kadar dolu her açıdan daha uygundur fakat bizim millet nedense gemi ulaşımını pek önemsememiş
  • Araçta 4-5 kişi varsa ve araç dizel motorluysa. Feribot pahalı geliyor, insanlar bu yüzden tercih etmiyorlar.
    Bandırma-Çanakkale arası yaklaşık 2-3 saat arasında değişir.
  • Keşan'da arkadaşlarıma uğradığım için başka yol bilmem ben
  • Eğer feribot doluysa arkadaşların dediği gibi Keşan üzerinden gidin. Hem dönüşte bol bol höşmerim alırsınız.
  • daha gecen hafta uskudardan yola cikip canakkaleye gittim bikac gunlugune ve geri dondum..feribot fiyatlari biraz pahali geldi bana o nedenle tekirdag - malkara - gelibolu - eceabat istikametini izleyip oradan da kilitbahirden 18TL ye arabamla canakkaleye gectim.10 dakika falan suruyor zaten feribot..tabelalar yonlendirecektir zaten sizi..istanbul uskudardan eceabata kadar sanirim 330-340km arasinda bi mesafeydi..tekirdagdan sonra yollar oldukca serbestti..radarda denk gelmedi cok sukur ben bu guzergahi izlemenizi tavsiye ederim..gelibolu yarimadasina ulastiktan sonra manzarada yolculuga keyif katiyor zaten
  • herkese çok teşekkür ederim cevapladığı için inşallah temmuz ayının başında gidiyorum not larımı aldım duruma göre karar vereceğim 140 tl biraz pahalı gibi geldi ama bizim araba fiat marea 1.6 elx biraz fazla yakıyor yani karayoluyla daha pahalıya gelir gibime geliyor anlaşılan vapur daha avantajlı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: berataktepe

daha gecen hafta uskudardan yola cikip canakkaleye gittim bikac gunlugune ve geri dondum..feribot fiyatlari biraz pahali geldi bana o nedenle tekirdag - malkara - gelibolu - eceabat istikametini izleyip oradan da kilitbahirden 18TL ye arabamla canakkaleye gectim.10 dakika falan suruyor zaten feribot..tabelalar yonlendirecektir zaten sizi..istanbul uskudardan eceabata kadar sanirim 330-340km arasinda bi mesafeydi..tekirdagdan sonra yollar oldukca serbestti..radarda denk gelmedi cok sukur ben bu guzergahi izlemenizi tavsiye ederim..gelibolu yarimadasina ulastiktan sonra manzarada yolculuga keyif katiyor zaten

sizin gittiğiniz yol en kısa ve en doğru yol fakat radara yakalanmamış olmanız çok şanslı biri olduğunuzu gösteriyor. :) zira ne zaman gitsem oo taraflara hep radarla karşılaşıyorum :)

• istanbul tekirdağ malkara keşan gelibolu eceabat ordan kilitbahire geçip motora binmek en doğru yoldur.Nerdeyse ayda 1kezgiderim.Ortalama 350km'dir.Çanakkaleye feribotla falan gidilmez.Yol olarakta tekirdağa kadar otoban ardından duble yoldur.Yol kalitesi bozuktur ama sakindir.Geliboludan ç.kaleye kadarda virajlı bir yolu vardır.
  • bende istanbul gaziosmanpasada oturuyorum tekirdağ üzerinden canakkale merkeze gidicem yol durumu nasıl son giden arkadaslardan fikir alabilirmiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkan1905

bende istanbul gaziosmanpasada oturuyorum tekirdağ üzerinden canakkale merkeze gidicem yol durumu nasıl son giden arkadaslardan fikir alabilirmiyim

Yol bayağı kalabalık açıkcası şu günlerde. En azından Çanakkale'ye geçene kadar yoğunluk var. Feribotta sıra bekleme durumu oluşmuş. Bu arada feribot şu an 29 lira.
    Bir tane feribota gelmeden, Gelibolu'da, bir tane de onun daha gerisinde, Saroz körfezine inmeden radar vardı geçen hafta. Daha fazla radar olabilir, dikkatli olun.
    Bazı yerlerde yol çalışmaları var ve yolun bazı kısımları da stabilize. Bölünmüş yollar zaman zaman gidiş geliş olarak verilebiliyor, yolu boş görüp yardırmamak lazım.
  • çok fazla hızlı kullanmıyorum zaten sağolun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.