Bildirim
İzmirde UCUZ PETROL nerede?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bilenler yazsın da gidip alalım.Ne bu ya yuh kaç para olmuş -
çınarlıda aytemiz,halkapınarda eskiden bp di şimdi ne oldu bilmiyorum birde aliağaya giderken melemene gelmeden alpet mi ne war -
ayrancılardan izmir istikametine gelirken TP petrol var pazar günü eurodizel 3.26 lira idi benzine bakmadım -
çınarlı aytemiz
halkapınar bpet
pınarbaşı bpet -
Petrol kalitesi ve hizmet nedeniyle Pınarbaşı PO'dan alıyorum sürekli. -
menemen tarafında pars mıdır öyle 2-3tane benzin istasyonu var
1kere benzin aldım
fiyatları daha ucuz son pompa fiyatını bilmiyorum
ama akaryakıt temiz mi bilmiyorum -
Cayenne'nin yakıtı çok geldi herhalde.. -
ben sürekli çınarlı aytemizden alıyorum.LPG alıyorum.bi sorun yaşamadım şimdiye kadar.araba 98 marea.en son 4-5 gun önce aldım 90TL lik.ş.içi ve ş.dışı 120km hız ile gidiyorum.390km yaptım.bugun 100TL lik aldım.litre fiyatı 2.15ten.bu sefer daha sakin kullanıcam.bakalım ne yakıcak.hergun izmir manisa gidip geliyorum.toplamda her gun 150 km yol yapıyorum.öğrenciyim. -
quote:
Orijinalden alıntı: pC_moNSteR
ben sürekli çınarlı aytemizden alıyorum.LPG alıyorum.bi sorun yaşamadım şimdiye kadar.araba 98 marea.en son 4-5 gun önce aldım 90TL lik.ş.içi ve ş.dışı 120km hız ile gidiyorum.390km yaptım.bugun 100TL lik aldım.litre fiyatı 2.15ten.bu sefer daha sakin kullanıcam.bakalım ne yakıcak.hergun izmir manisa gidip geliyorum.toplamda her gun 150 km yol yapıyorum.öğrenciyim.
Muradiyeyemi gidip geliyorsun lacivert marea seninmi? -
evet o benim nerden bildiniz :) -
quote:
Orijinalden alıntı: pC_moNSteR
evet o benim nerden bildiniz :)
Son sınıf kimyamısın yoksa -
bayraklı smirna meydanına çıkan yol üstünde pars var motorin 4.15 miş malüm opette 4.70 civarı aralarındaki fark nedir. Birde duyduğum kadarıyla pars petrol belediyenin araçlarına petrol veriyormuş. -
çiğli organize'de yolum düştüğü zaman milangaz (M-OİL)'den lpg alıyorum,litre fiyatı en son 2.49tl'ye düştü,ayrıca tanıdıklarım çınarlıdaki aytemiz emircanlardan zaman zaman mazot ve 95benzin alıyorlar,sıkıntı yaşayana denk gelmedim -
Çınarlı Emircanlar,iyidir ben bir kaç seferdir ordan alıyorum,sorun yok.Hemde eşimşin akrabası güvenebilirsin referansı verdi. -
güncellll
varmı arkadaşlar ?? -
İzmirde Petrol Yok.
Başlık yanlış olmuş. Şaka bi yana ama akaryakıt firmalarının arasında 1-2 kuruşluk fark var.
Ben istanbuldayım ve PO ile OPET kullanıyorum genelde. Ve iki firma arasında 1-2 kuruş fark oluyor hep. Genelde PO 1 kuruş uçuz oluyor. -
Bence en ucuz benzin prensipte Aliağa rafinerinin kavşağındaki shellde olması lazım. Sonuçta en az nakliye maliyeti burada.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
İzmir bayraklı parsta mogaz lpg 3.15
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yol üzerinde 5.80 e kadar motorin gördüm ama güvenip alamadım. gittim shell den 6.40 a aldım. enjektör maliyetlerini düşününce ürktüm.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- seyir halinde direksiyon sertlesmesi
- tramer nedir
- fiat ducato en çok tutulan modeli
- audi a5 1.4 tfsi yorum
- motor yağı nereden alınır
- volkswagen fiyat listesi 2025
- byd tang türkiye fiyatı
- elektrikli araba fiyatları
- byd yeni model
- euro ncap 5 yıldız alan araçlar 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X