Şimdi Ara

izmirde memnun kaldığım bir montaj firması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tamamiyle samimi olarak size bir firma tavsiye edeceğim.

120 metrekare 3+1 evim için

DD atron kablosuz oda termostatlı kombi + 8 metrekare petek + laminant parke altından ve karo değişimleri (karoları kendim aldım) ile tesisatsız eve mükemmele yakın işçilik

1 günde teslim

izmirde karasız kalan arkadaşlara tavsiye ederim.

MATES Mühendislik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer -- 12 Temmuz 2016; 16:49:13 >

• Laminantları kaldırıp tekrar mı döşediniz, yoksa yeni mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şap atılması moloz dökümü ve fayans döşemesi onlardan. Parke açıp kapatması benden oldu.System.ArgumentException: Parameter is not valid.
    at System.Drawing.Bitmap..ctor(String filename)
    at UploadPhoto.Page_Load(Object sender, EventArgs e) izmirde memnun kaldığım bir montaj firması.
     izmirde memnun kaldığım bir montaj firması. izmirde memnun kaldığım bir montaj firması.
     izmirde memnun kaldığım bir montaj firması. izmirde memnun kaldığım bir montaj firması.
     izmirde memnun kaldığım bir montaj firması. izmirde memnun kaldığım bir montaj firması. izmirde memnun kaldığım bir montaj firması.
     izmirde memnun kaldığım bir montaj firması. izmirde memnun kaldığım bir montaj firması. izmirde memnun kaldığım bir montaj firması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer -- 3 Temmuz 2016; 18:29:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim de laminant parke kaldırıp aynılarını tekrar döşemem gerekecek. Bu işi nasıl yaptınız, ne kadara mal oldu? İyi bayramlar!

• Dosemesini kendim yaptım.

• flyer kullanıcısına yanıt
    Birkaç sorum daha olacaktı?

1. Laminantları sökerken nasıl bir yol izlediniz? Dişlerini kırmadan sökmek için nelere dikkat etmem gerekir?

2. Daha önce bu tür işler yaptınız mı? Eli yatkın olan biri sökme ve tekrar döşeme işinin altından kalkabilir mi?

3. Burada sökmek ve geri döşemek için 500 ile 700 lira arasında hiyat istiyorlar, bana çok geliyor. En az masrafla bu işin içinden çıkmak istiyorum.

• Kendiniz parke isini halledebilirsiniz. Çok zor bir işlem değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tavsiyeniz ile bu firma ile anlaştım pazartesi başlanacak inşallah memnun kalırım.
  • Merhaba arkadaşlar. Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.

Evde eski kat kalorifer tesisatı vardı. Bunu söküp yerine borular alttan gidecek şekilde DD Atron kombi, plus petek ve kablosuz oda termostatı ile tesisatı yapmak üzere anlaştık.

1 Günde hemen hemen bütün işler bitti. Toprak hattınız yoksa onu çektirin mutlaka. Petek boyutunda cimri olmayın fazla fazla koyun.

Bizim bina yalıtımlı ev ısındımı geç soğuyor bütün ev hemen hemen aynı sıcaklıkta.

Firmadan da Demirdökümdende memnun kaldık sorunsuz kullanmaya devam ederiz umarım.
  • Bende bir şanssızlık var herhalde ...

fotoları ve başıma gelenleri atarım yorumu size kalır.
    firmanın 3- 4 ekibi varmış kasab ekibi bizemi denk geldi bilmiyorum..

• İzmirde Kayıtek Mühendisliği tavsiye ediyorum.

• birkaç örnek dahası var...

Fotoları büyütürseniz işçiliği NETTTTT görebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi telsiz09 -- 22 Ocak 2017; 22:41:39 >

• Bizim tesisatta ufak bi preoblem oldu gelip halllettiler hemen saolsunlar.

@telsiz senin petekler ne marka altta ayak gibi birşey var?

Yerler döşenecekse dert etme.

Bizim koridorun tam ortasından gidiyor hat. Yerler sıcacık koridor alttan ısıtmalı gibi

Yapan arkadaşlarda güzel kapattı falsolu bi yer yok bizde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.