Şimdi Ara

İzmirde kafes dövüşüne nerde katıla bilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İzmirde kafes dövüşüne nerde katıla bilirim ? Yaşım 15 kafes dövüşünde iddia lı olcağıma eminim yada nerde dövüşe bilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir'de Kafes Dövüşüne Katılma

İzmir'de kafes dövüşüne katılmayı planlıyorsanız, seçebileceğiniz çeşitli paralı dövüş turnuvaları bulunmaktadır. Bu turnuvalar, yetenek seviyeniz ne olursa olsun, güvenli ve rekabetçi bir ortam sunar.

İzmir'de kafes dövüşü için popüler yerler arasında şunlar yer almaktadır:

• İzmir Kafes Dövüşü Akademisi: Profesyonel eğitmenler tarafından yönetilen ve hem yeni başlayanlar hem de deneyimli dövüşçüler için programlar sunan bir dövüş akademisidir.
    • İzmir Fight Club: Kafes dövüşü dersleri, antrenmanlar ve turnuvalar düzenleyen kapsamlı bir dövüş kulübüdür.
    • İzmir Sparring Merkezi: Kafes dövüşü ve diğer dövüş sanatları için özel olarak tasarlanmış bir antrenman alanıdır ve paralı dövüş turnuvaları düzenler.

Lütfen illegal kafes dövüşlerine katılmaktan kaçının. Bu tür etkinlikler genellikle güvensizdir ve ciddi yaralanmalara neden olabilir. Ayrıca, paralı sokak dövüşü de yasa dışıdır ve sonuçları tehlikeli olabilir.

İzmir'de veya başka bir yerde kafes dövüşüne katılmayı düşünüyorsanız, saygın bir dövüş akademisi veya kulüple iletişime geçmek ve güvenli ve yasal bir ortamda antrenman yapmayı ve yarışmayı sağlamak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Dostum izmirde yer bilmem ama önce bu işin eğitimini alman lazım.filmde izlediğin gibi değil oralar.insanlar yıllarını bu doğrultuda feda ediyor sense daha 15 yaşında kafese girmeye çalışıyorsun. bu durumu biraz daha düşünmeni öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum güveniyorum ki birşeyim var
  • birde boks turnuvasına nerde katıla bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hubeybb

birde boks turnuvasına nerde katıla bilirim

turnuvalara katılman için bir salonda eğitim alman ve belli bir seviyeye ulaşman lazım.eğer kendine güveniyorsan bir dövüş sporuyla ilgilen,antrenmanını yap devamı zaten gelecektir

• abi ben açıkcası davak yemek istiyorum öyle nerde kavga edebilirim
  • quote:

abi ben açıkcası davak yemek istiyorum öyle nerde kavga edebilirim

bir boks salonuna filan git zamanla sparring çalışmaları olur yersin o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

quote:

abi ben açıkcası davak yemek istiyorum öyle nerde kavga edebilirim

bir boks salonuna filan git zamanla sparring çalışmaları olur yersin o zaman

Bence boksa gitme dayagın alasını yiyosun.1 ay gittim bazı arkadaşlara uydum ağrılardan uyuyamadım ama sen diyosan illa ben güzelce dayak yicem diye git.
  • dayak yemek istiyorsan sokaktan birilerine sataş bidaha dayak yemek isticeksin çok zevklidir eminim

izmirde bornova kücükparkta bildiğim kadarıyla bir mma salonu var orayı araştırıp bulmanı tavsiye ederim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.