Bildirim
Ankara'da Reno Ustası Önerileri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
usta buldukta renault ustası kaldı. Takıpteyım hadı bakalım _____________________________ -
Dörtel oto, ivedik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam yeni aracınız hayırlı olsun. Bende Ankaradayım. Triger ve 20 bin bakımı için şaşmaz da sarılar otoya götürdüm 2005 kangoo sahibiyiz gayet iyi yaptılar. Sahibi biraz değişik biridir ama ustaları iyidir. İsterseniz bir deneyim . Arabayla usta ilişkisi maalesef her zaman iyi olmuyor. Bazen araçlardaa usta seçebiliyor. _____________________________ Z5 Premium / Always SonyÇankırı
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ..! -
Iyi usta diye bisey yok onu anladım.Hep aynı yere giderim bizi cepte gördüğünden midir nedir afra tafra yapmaya başladı,arızada arac bi cihaza bağlanır bu deneme yanılma yoluyla yapmaya başladı.En iyisi yetkili servise gideyim muatabım olur karşımda diyorum artık.Bu arada işlerinde ne kadar iyiler bilemiyorum 1 defa ivedikte bulunan dr reno ya gittim sorunu çözdüler.Yani birine çok iyiler desek yanıltmış oluruz burda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Şaşmaz Kurtay oto iyi. Fiyatları 15-20 lira fazla ama titiz ve ilgililer.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Rüzgar ve Güneş başta olmak üzere yenilenebilir enerji sorularınızı sorabilirsiniz.
Kardeş kardeşi öldürmedikçe savaş yoktur. -
Şaşmaz'dan Başkent Oto Sanayi'ye geç ışıklardan sağa dön bilgi hastanesi tarafına, köşedeki ilk dükkan Güler Oto, Orhan Usta var adamın dibidir her sorununu çözer... _____________________________ -
Yılmaz tepe renault espacenin motorunu bile yapar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı