Şimdi Ara

İzmirde Hoş sakin bir mekan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
11.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    tiki ciks olamayan
    mutevazi
    denize nazır
    yemek yiyip
    uzun oturulabilecek
    hos bir mekan arıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 5 Ocak 2006 8:15:06 >

• Çeşme'de var.
  • sagol ama izmir ici olması lazım...hatta alsancak veya karsıyaka ii olur
  • karsiyakada söledigin bir yer bilmiyom ama sana agoranın o tarafta bahceler arasında cok şade denize nazır bir ver önerebilirim..

özdilege giderken ki yol üzerinde arka taraflarda cok sessiz ama kapalı mekanı küçük biz yaz aksamları oraya gidiyoduk...

ha olmaz dersen manisa yolunda bi petrol var adını unuttun ceaş mı neydi aten manisa yoluna giderken görürsün..manisaya giderken sag tarafta tostları ve cffesi güzel..

o da olmaz dersen bornovada konak kafe var arka tarafı sessiz kahvaltısı güzel..

oda olmaz dersen yine kahvaltıları güzel balcova arafında ceşmeye giderkeb güzel mekanlar var..

alsancakta arka sokak kafe var orasıda bazen sessiz ve güzel olabiliyo...

ben sana üsküdar caycısını tavsiye ederim üsküdar simidi cok güzel...

ama ben genelde kız arkadasımla sessiz bir yer aradıgımda 'CAFE D' var..alsancaktan konak piere..kordonda.. giderken hep sessiz hep yemekleride güzel bi yer üst katıda var deniz kenarındaki masaar genelde boş olur..ama ögle arsı gitme dolu oluya diger zamanlarda cok sakindir
    (iş bankasının arka tarafına düşüyo heralde)
    b
    ence cafe d yi görmeden tercih yapma

• karşıyaka'da da var böyle mekanlar..
    ksk nikah dairesinden çarşı-iskele tarafına doğru yürürsen çok güzel, denize sıfır, yemek yiyebileceğin, uzun uzun oturabileceğin bir yer var..

biraz rest. havası var ama önemli değil, gündüzleri çok rahat takılabilirsin,
    akşamları ise canlı müzik ile rest. özelliği ağır basıyor tabi
  • bostanlı sahilde çook yer var bi de biraz içerde venedik pizza falan var denizi göremezsin fakat çok nezih bi yer
  • yok denize nazır olması lazım
    fazla luks olmayacak ama orta biseyde olmaycak ikisinin arası..
    sesiz sakin olması cok onemli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • @lofeli arka sokak ne zman sessiz sakin oluyo yav

bornova konak ta güzeldir ama deniz kenarı istiyosun illaki, ama bunların dışında bostanlı sahil de daha çok mekan var gidilebilicek,

Kıbrıs Şehitlerine Bakan 2.Kat cafe vardı çok güzel ama kapandı, o kötü oldu.
    illa denize nazır olmasın diyosan, italyan konsolosluğunun yanında Doğa Cafe var orasıda sessiz oluyo, yani rock müzik falan olyuo da pek kalabalık olmuyo zaten 2 katlı bi yer.
  • konakta konak pier var orda gündüzleri normal cafe akşamları da bar olarak çalışan güzel yerler var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lofeli

karsiyakada söledigin bir yer bilmiyom ama sana agoranın o tarafta bahceler arasında cok şade denize nazır bir ver önerebilirim..

özdilege giderken ki yol üzerinde arka taraflarda cok sessiz ama kapalı mekanı küçük biz yaz aksamları oraya gidiyoduk...

ha olmaz dersen manisa yolunda bi petrol var adını unuttun ceaş mı neydi aten manisa yoluna giderken görürsün..manisaya giderken sag tarafta tostları ve cffesi güzel..

o da olmaz dersen bornovada konak kafe var arka tarafı sessiz kahvaltısı güzel..

oda olmaz dersen yine kahvaltıları güzel balcova arafında ceşmeye giderkeb güzel mekanlar var..

alsancakta arka sokak kafe var orasıda bazen sessiz ve güzel olabiliyo...

ben sana üsküdar caycısını tavsiye ederim üsküdar simidi cok güzel...

ama ben genelde kız arkadasımla sessiz bir yer aradıgımda 'CAFE D' var..alsancaktan konak piere..kordonda.. giderken hep sessiz hep yemekleride güzel bi yer üst katıda var deniz kenarındaki masaar genelde boş olur..ama ögle arsı gitme dolu oluya diger zamanlarda cok sakindir
    (iş bankasının arka tarafına düşüyo heralde)
    b
    ence cafe d yi görmeden tercih yapma

1 bornovada cafe konak nerde_?
    2 üsküdar simitçisin nerde_?

:) çok acaip oldu sorular ya ama neyse

• bornova konak

büyük parkın alt kapısından metroya inen yol var, o yol üzerinde olması lazım karşısında teras cafe falan var
    hatta metroya inen yola dönmez düz gidersen küçük parka çıkıyo
  • cafe konak topçu tugay komutanlığının karşısında desem
    gerçekten güsel bi yer
    cafe d de kordon bulabileceğin en sakin yerlerden birisi çok güsel bi mekan bende tavsiye ederim
  • aslında bornova ve narlıdere haric olsa ii olacak..zaten izmiri fazla bilmiyorum bornova ve narlıdereyi hic bilmiyorum...

cafe d de neler var yemek yiyip pasta cay vs icilebilecek bir yermi.saatlerce oturulabilecek bir yermi...ayrıca tiki olmasını istemiyorum lukste olmasın orta seviyenin ustu birsey..yarı ogrenci mekanı gibi..

evet su kardesinize izmiri ogretin bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

aslında bornova ve narlıdere haric olsa ii olacak..zaten izmiri fazla bilmiyorum bornova ve narlıdereyi hic bilmiyorum...

cafe d de neler var yemek yiyip pasta cay vs icilebilecek bir yermi.saatlerce oturulabilecek bir yermi...ayrıca tiki olmasını istemiyorum lukste olmasın orta seviyenin ustu birsey..yarı ogrenci mekanı gibi..

hocam cafe ti var behçet uz çocuk hastanesinin sokağında çok güsel biyer fiatı da makul tavsiye ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

aslında bornova ve narlıdere haric olsa ii olacak..zaten izmiri fazla bilmiyorum bornova ve narlıdereyi hic bilmiyorum...

hocam cafe ti var behçet uz çocuk hastanesinin sokağında çok güsel biyer fiatı da makul tavsiye ederim

hangi semtte biraz daha acık yazabilirsen sevinirimm..

yazan arkdaslar hic orda ekilmis fotolarınız varmı.mumkunse koyarsanız

• ya bu konu bnm için de sorun kardesim bu baslığı attığın iyi olmuş bu izmirde ikinci senem we bu konudan muzdaribim gercekten aslen istanbullu oldugum için buranın eglence mekanlarını istanbulla karsılastırıyorum ve sureklı olan sey hayal kırıklıgı...
    bnm istegim alsancak-konak tarafında bildiğiniz mekanlar varsa yazmanız...
    bnm bildiğim kordonda cok guzel cay bahceleri var ama yazlık tabi... bi de konak pier deki kafeler..
    ayrıca bornova kucukpark ta harika yerler var
    buraları da deneyebilirsin
    izmiri cok iyi bilmediğim için daha acık adresler veremiyorum...
  • kardeş biraz tuzludurr ama buna değerr karataşta tarihi asansör var git oraya doyum olmaz zaten manzarasına, kalkmak istemezsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dejavuu -- 6 Ocak 2006 18:55:22 >
  • "Konak Life" henüz açılalı 10 gün oldu. Tam tarif ettiğin gibi (istediğin gibi) bir yer. Konak iskelenin üst katı
  • gerçi izmir köpekten geçilmiyor ya 

• Sahilevleri Casa de Costo açık ara gidilebilecek en iyi yer tüm izmirde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.