Şimdi Ara

İzmirde Hayvanat +giden var mı? içi nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Koskoca İzmir'de bi tane hayvanat bahçesi var oraya nasıl gidilir.

İnternet sitesi var mı?

İçi nasıl,bi ara tel yok diye bişeyler duydumelektrik varmış hayvanlar geçemiyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 25 Ağustos 2009; 1:42:18 >

• Sasalı Hayvanat Bahçesi. Taksiyle gidebilirsin.

http://www.izmirdogalyasamparki.org.tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ss4Gogeta -- 25 Ağustos 2009; 1:41:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th€King

Sasalı Hayvanat Bahçesi. Taksiyle gidebilirsin.

Ben o paraya fil alır,bütün gün izlerim
  • Gittim gördüm. Karsıyaka vapur iskelesinden 777 numaralı otobüs ile önünde inebilirsin. 2 tane tel var kafeslerin çevresinde. Dıştaki tel elektrikli. Gidilip görülmeye değer bir yer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th€King

Gittim gördüm. Karsıyaka vapur iskelesinden 777 numaralı otobüs ile önünde inebilirsin. 2 tane tel var kafeslerin çevresinde. Dıştaki tel elektrikli. Gidilip görülmeye değer bir yer.

Hayvanat bahçelerini severim ama adamlar taaaa bi yere yapmışlar söylemeyim

Issız mı? oralar sakata gelmeyelim
  • Çok pardon ama kaç tane olacaktı
  • yazın gitme sıcakta hayvanlar kafesten dışarı çıkmıyor. yaptığın zahmete değmez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maltepe nasıl bir yer?
    13 yıl önce açıldı
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

Çok pardon ama kaç tane olacaktı

Eğer bi tanesi şehrin en uzak tarafına bile yapılıyorsa en az 15-20 tane olması lazım

Hangi akla hizmet oraya yaptılar anlamıyorumGitsen gidemezsin,dönsen dönemezsin

• Haberlerde gördüm gerçekten çok güzel bi yere benziyor. Giriş ücreti ne kadar? Gitmeyi düşünüyorum.
  • sasalı hakkında atıp tuttuğun gibi bi yer değildir uzak bi yere kurulduysada ulaşım sornu yoktur 777 karşıyaka otobüs duraklarının sonundan kalkar yarım saat içinde gidersin sapa kuytu yerleri yoktur otobüsden iner inmez sasalı girişi karşındadır ha aksion arıyorum dersen ormanlık alana girebilirsin.tekrar çıkışda belediye otobüsü kapıdadır binip geri gelirsin

herkesin gidip görmesini tavsiye edebilceğim bi yerdir katkat giyinmeyin tropikal hayvanları bölümü feci sıcaktır dayanamayabilirsiniz
  • arkadaşom ne biçim cevap bu ''ormana git'' falan,olmuyor

Şaşalıya özel olarak laf etmiyorum,bu hayvanet bahçesini oraya kuranlara ediyorum.

Ulaşım bu ülkenin baş sorunu,otobüsler bomboş yollarda mı? gidiyor yoksa sıcakta,soğukta trafikte sıkışarak mı? gidiyor.

Kaldı ki şive ayrımı bile yapanlara ters tepkiler veren bi insan olarak gidip bi ilçeyi aşağılayacak değilim
  • ben gitmiştim 14 15 yaşlarında çok iyiydi büyük baya akvaryum bölümü felanda ver bence git merak ettiysen güzel yer
  • sasalı ormanlık bi alana kurulu zaten kapısında 1bin arabalık otoparkı var ve hep doludur düşün gelenleri birde belediye otobüsü turlarla gelen insanlar it kopuk ıssız bi yer olması mümkün mü sence? başımıza bi iş gelmesin yazmşın yani ne gelebilmesini bekliyorsun bunu merak ediyorum sasalı nın uzak olmasının sebebi hayvanlara daha geniş alan vermek ve kendileini doğal ortamlarında hissetmelini sağlamakdı sence o tarz bi yer şehir içinde nereye kurulablir fuar havynat bahçesine gittin mi hiç orda hayvanlar 5-6 m2 kare yerde sergileniyordu şimdi hepsi kendilerine özgü çimler yada kayalıklarda yaşıyor

kim kime neden ters tepki versinki adaplı bi şekilde sorudlğunda o şekilde konuşanın kafasında problemi vardır

777 karşıyaka mavişehir bostanlı çiğli bu güzergahdan gider gelir haliyle dolu olucaktır çünkü türkiyenin 3. büyük şehrinde yaşıyorsun ne kadr arabada olsa yolda olsa kalabalıkdan kaçınılamaz

• Tropik alanını çok duydum giden kendini yağmur ormanlarında hiisediyormuş
  • girer girmez sıcak nemi hissedersiniz uzun süre kalablirseniz değişik hayvanları görrsünz yazın t-shirtle girin çıktğınzda heryeriniz ter olduğunu görürsünüz
  • Toplanıp gitsek... İyi olur aslında...

Ama te Buca'dan kalk git, yemiyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Toplanıp gitsek... İyi olur aslında...

Ben de Buca'dayım, yaşım küçük olduğu için annemlerden izin koparmak zorundayım. Koparabilirsem ben de gelebilirim.
  • quote:

Sen gene iyisin ben Gaziemirdeyim.Buradan 2 saat sürer gitmem ama dh toplanıp gidelim derse bende gelirim.Tabi haftaya Salı gününe kadar İzmirde değilim.1 hafta sonra hergün bana uyar.
  • 2 kere gitti mesaj.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onr4249 -- 25 Ağustos 2009; 13:02:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onr4249

quote:

Sen gene iyisin ben Gaziemirdeyim.Buradan 2 saat sürer gitmem ama dh toplanıp gidelim derse bende gelirim.Tabi haftaya Salı gününe kadar İzmirde değilim.1 hafta sonra hergün bana uyar.

gaziemirmi? ben teee seferihisar'da oturuyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.