Şimdi Ara

izmirde haarp sesleri 02:50

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • daha önce duymamıştım , yine forumda gördüğüm konularda bi kaç arkadaşın attığı ve benzettiği seslere dayanarak yazıyorum .1 -2 dakika arayla geceninde sessizliğini göz önüne alırsak yüksek diyebilceğimiz bir sesle (gayet duyulabilir ) çok büyük metal oluşumu sanki sürüklüyomuş gibi ( youtubedaki dünyanın dönme sesine benzer , tronik bir ses ) sesler geliyor . çok ürkütücü bir ses aynı zamanda . bu zamana kadar hiç duymadım . sesler şuan kesildi. tabikide bu sesin haarp denilen zamazingo olduğunu düşünmüyorum ama , özellikle büyük şehirlerde duyuluyor farkettiğim ve açılan konuları gördüğüm kadarıyla , duyunca cidden garipsedim ve merak ettim , nedir bu sesin gerçeği aslen nereden kaynaklanıyo olabilir çok entrasan bir ses çünkü ve ağır şiddetli gibi . izmir bostanlı -karşıyaka-mavişehir tarafında oturan varsa duymuştur belki

• Knk mercan dededir o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bornovadan duyulmadı

• ne işsiz adamlarsınız ya
  • Len bi sus hala kaç yaşına gelmişsin cart sesleri curt sesleri ortalığı yaygaraya veriyorsun o sesin aslı astarı fatihin topları fatihin topları merhaba asker komutanım düşman anamızı ağlatıyo dedim derhal emri ver fatihin topları fatihin topları emredersin komutanım.

• Kedidir o kedi

• Yok artik ,bucadayim ben de duydum da haarp oldugunu dusunmemistim. Matkapla demir deliniyormus gibi 25-30 saniye surdu. Simdi yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Uyusan gecer

• valla beyler kusura bakmayında belki çoğunuz kardeşimden küçüksünüz , troll konusu değil merakımdan açtım yazımda gayet anlaşılır bir şekilde fakat , yarının 23 nisan olduğunu unutmuşum , yaptık bi hata katlanıcam artık yorumlarınıza , ciddi cevap veren olursa bilgi içerikli üstüne alınmasın lütfen gayet ciddi bir şekilde merak ettim kaynağını çünkü .
  • Şampiyonluk yakın izmiri yakın demiş Göztepeliler…

• Hocam dediğiniz saatlerde pcden kalktım tuvalete gittim gökyüzünden tuhaf bir ses gelmeye başladı aklıma direkt kıyamet kopuyo aha dedim daha önce hiç duymadığım derecede tuhaf bir sesti kardeşime sordum o duymamış komşu arabayla evine gelmiş o sırada arabadan geliyodur o ses diyo arabadan çıkıcak bir ses değildi o adım gibi eminim uçak sesi diyeceğim hiç öyle uçak sesi duymadım
  • Ses su an costu ayakta olanlar duyuyordur. Ilk ucak dedim ama 3 dakikadir ayni yukseklikte devam ediyor. Resmen buyuk bir ugultu var.

• Ben henüz öyle bir ses duymadım ama tahmini olarak uçak sesidir diyorum. farklı olmasının sebebi hem gecenin sessizliğidir hemde eğer hava biraz sisli( yani bulutlu nemli) falansa sesin frekansını etkilemiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ammarurgan -- 23 Nisan 2015; 4:06:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ammarurgan

Ben henüz öyle bir ses duymadım ama tahmini olarak uçak sesidir diyorum. farklı olmasının sebebi hem gecenin sessizliğidir hemde eğer hava biraz sisli( yani bulutlu nemli) falansa sesin frekansını etkilemiş olabilir.

mantıklı kardeşim gökte ilerleyip azalarak biter gibi oldu çünkü ama daha öncede böyle bi ses duymadım , belkide dikkat etmedim
  • Kulaği kes at

• haarp olsa duramazdin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan bucadayım.Ve çok bariz bir şekilde uçak sesine benzer bir ses duyuluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.