Şimdi Ara

İzmirde dışarda kaldım(yerim yurdum yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
2
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • devletin misafirhanesinde kalıyordum ve Bayram tatili nedeniyle kapalı şarjım azalıyor bana öneri sunun lütfen

otele mi kaldık taa Çankaya'ya kim gidecek şimdi

edit:güvenlikçi abiye kapıyı açtırdım misafirhaneye yerleştim teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Quilote -- 19 Ekim 2013; 23:43:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alsancak travestiler sokağı bütün gece ağırlarlar seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan153

Alsancak travestiler sokağı bütün gece ağırlarlar seni

Dikkat et arkana baktığın an

Edit:Allah yardımcın olsun kardeş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batle450 -- 19 Ekim 2013; 22:48:50 >
  • Allah yardımcın olsun..
  • bornovaya git ege üniversitesine gir etöt binasına git orada uyu yada tıp fakültesinin orda kafein diye bir yer var oranın yanında 24 saat açık çalışma salonu var orada uyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan153

Alsancak travestiler sokağı bütün gece ağırlarlar seni

Allah korusun

@ard26tr âmin

@bückstabu189 dokuz Eylül'ün de böyle bir imkanı var mı? Oranın öğrencisiyim

@dark_Frr3STylE konaktayım hocam para var dedin işkillendim şimdi hem elimde valizler var böbreklerimi seviyorum

@Michelle Rodriguez eşyalar olmasa mantıklı da Camii'ler açık mıdır acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Quilote -- 19 Ekim 2013; 22:52:36 >

• Neresindesin izmirin para varsa sabaha kadar takilak alsancakta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dükkanda Yer Yok Diyen Esnaf
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Camiye git en güvenli yer orası
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

devletin misafirhanesinde kalıyordum ve Bayram tatili nedeniyle kapalı şarjım azalıyor bana öneri sunun lütfen

Sabaha kadar açık olan camiler var eminim bir tane bulursun.Eşyalar olsa nolucak ki?
  • E guzel kardesim atla otobuse in cankayada bi otele git sabah olunca erkenden cikisini yaparsin otelden oralardan korkuyosan tam sabanci kultur merkezinin arkasinda otel var orda kal.

• E guzel kardesim atla otobuse in cankayada bi otele git sabah olunca erkenden cikisini yaparsin otelden oralardan korkuyosan tam sabanci kultur merkezinin arkasinda otel var orda kal.

• Bazı apartmanların zemininde kıytı köşe bir yerler oluyor,4-5 sene önce evden kaçtığımda oralarda kalmıştım,oralarda kalabilirsin.Alevi değilsen Camide kalabilirsin.İllaki bulunur bir yer.

• İzmir'de olsam bana gel derdim ama İzmir'de değilim malesef. Camilerde kal ya da üniversite arkadaşlarından samimi oldukların varsa öğrenci evinde kalabilirsin.

Edit: Refakatçı numarasına yatıp hastanelerin içindeki banklarda uyuyabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Solarkk -- 19 Ekim 2013; 23:17:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michelle Rodriguez

quote:

devletin misafirhanesinde kalıyordum ve Bayram tatili nedeniyle kapalı şarjım azalıyor bana öneri sunun lütfen

Sabaha kadar açık olan camiler var eminim bir tane bulursun.Eşyalar olsa nolucak ki?

50 tl için laptopu riske etmeye değmez hocam otel daha mantıklı seçenek

@dark_Frr3STylE teşekkürler başka zaman birlikte takılırız

@Sacramental elimde laptop var cami pek güvenilir seçenek değil en son çare otele gidecem

• üniverste kütüphanesi varsa uyu sabahın köründe uyanırsın büyük ihtimal ama olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

üniverste kütüphanesi varsa uyu sabahın köründe uyanırsın büyük ihtimal ama olsun

bizim ünv kütüphanesi 11e kadar açık

• Otogara geç. 54 falan hala çalışıyordur son servisine yetiş otogar otobüslerinin otogar en güvenli yer.. ama uyumazsan tabi ....
  • git ydy binasına kaçaktan atla la bulursun açık kapı hazırlığı geçtim ama ydyyi sevdim nedense ortamı iyi neyse knk Allah yardımcın olsun bucada 24 saat açık cafeler var takıl sabaha kadar bara git yada barlar açık 2-3 tane soda içsen bile kafi sabha kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerconur

Otogara geç. 54 falan hala çalışıyordur son servisine yetiş otogar otobüslerinin otogar en güvenli yer.. ama uyumazsan tabi ....

çok yorgunum mecbur bi çare düşünmek lazım teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

üniverste kütüphanesi varsa uyu sabahın köründe uyanırsın büyük ihtimal ama olsun

bizim ünv kütüphanesi 11e kadar açık

camiye gidip imam a sıkıntını anlatabilirsin büyük ihtimalle kendi evinde yada camide ağırlar seni laptopunada bir şey olmaz emin olabilirsin ha diyelimki oldu o zaman dünyanın çivisi çıkmamış uçmuş gitmiş olur
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.