Sayısal öğrencisiyim ve hafta içi dershane arıyorum aklımda çankaya birey ve çankaya final var siz hangisini önerirsiniz yada önerebileceğiniz dershane varmı birde fiyatlarını yazarsanız sevinirim (başarı durumum çok iyi sayılmaz ama çokta kötü sayılmaz)
çankaya final'e giden arkadaşlarım çok memnundu geçen sene.
Tabiki çankaya Final. Ben bu sene mezun oldum ilk 500deyim(MF). dersanede sayısalda benim önümde baya arkadaş var. Şöyle bişey söyliyim finalde ilk sınıflara girebilceksen sakın diğerlerini düşünme.
işte bende ilk sınıflara(kaç tene öncelikli sınıf var) girebileceğimi sanmıyorum çünkü baya bir eksiğim var eğer ilk sınıflara giremezsem finali düşünmeyeyim mi ilgi çok mu azalıyor daha kötü öğretmenlermi giriyor diğer sınıflara
bende aynı durumdayım ilk finali düşünüyodum ancak arkadaşın dediği gibi üst sınıflara girebilirmiyim orasını hiç bilmiyorum eksiğim baya fazla gidermeye çalışıyorum ancak olmaz sanırım neyse hala araştırmalara devam ediyorum hafta içi grupları 1-1.5 ay sonra başlıcaktır ne yapıcam bilmiyorum
yok mu cevap bireyden %40 lık bir indirim almıştım 31 inde sonmuş az bir zamanım kaldı
gel mavişehirde özel bi dershaneye 6kişilik sınıflar çalışırsanda 100de 100 sağlam bi yeri kazanırsın final minal hikaye bide okuldan erken çıkıyosan 3 kişilik sınıfta olursun benim gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme