Şimdi Ara

ANKARA KIZILAY SINAV DERSHANESİ (bilgisi olan konuyaaa!!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu dershaneye gitmiş ya da bilgisi olanlar bi yorum bırakabilir misiniz
    Not: bir mezun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Topiramat -- 10 Eylül 2018; 16:21:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de sınavlarına giricem sanırım. siz dershaneye mi.?
  • animallover. A kullanıcısına yanıt
    Aynen ama kararsızım bakalım forumdaşlar ne diyecek.

Onların bi fikirlerini alalım

• Yukarı

• Rez

Bir mezun

• * 2017 * çukurambardaki dershanesine gitmiştim (şu an anaokulu) kaynakları ve denemeleri rezalet denemelere gitmiyordum milli kütüphanede kendi denemelerimi çözüyordum kaynakları da boş duruyor iyi hocalar vardı iyi olmayan da vardı
  • KESİNLİKLE UZAK DUR

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara'da LGS Dershane Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neden peki

• Oraya giden 5-6 tane arkadaşım vardı ve hepsi ne yazık ki başarısız oldular. Sorun onlarda değildi. Sınav denilen çöp kurumun verdiği kaynaklar, verdiği ödevler, yaptığı denemeler, soru çözümlerinin kalitesizliği, hocaların kalitesizliği vb. Yani demem şudur ki ilk sınıfta olan arkadaşlarım bile başarısız olduysa Sınavdan uzak durunuz. Tamamen kapitalist bir kurumdur. İdealistlikle alakaları yoktur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up up

• Git kardeşim öneririm dershanesiz olmaz bir kere öğretmene dokunacaksın eline gelecek böyle aşağı yukarı tutacaksın öğretmeni çözdüreceksin sorularını. Dokunmadan kesinlikle olmaz kesinlikle gitmelisin.

(Rakip eleme vol 2 )

Ciddi ciddi artık herkese dershane önereceğim (Maddi durumu kötü olanlar dışında) millet kraldan çok kralcı olmuş gitme yazık edersin diyoruz örnek veriyoruz yapması gerekenleri gösteriyoruz internet devrimini anlatıyoruz adam özelden yazmış dershanede hoca anlatıyor internetten öğrenmeye benzemez diyor lan internette bakkal ahmet amca anlatıyor sanki üstüne bir de barajı geç göreyim diyor madem bu kadar biliyorsunuz niye foruma girdiniz. (Bu konu sahibine yapılan bir sitem değildir konu sahibinden bağımsız bir olay.)

Boşa laf anlatıyorum vallahi gidin arkadaşım gidin mümkünse haftanın 6 günü sizi oyalayacak dershanelere gidin mümkünse 10 saat çıkmayın çalışma disiplini olan mezunların ekmeğine yağ sürüyor bu dershaneler on binlerce kişiyi oyalayarak rakiplerin seviyesini düşürüyor oh mis vallahi.

Son kez ciddi yorum yapacak olursam ÇÖP arkadaşım ÇÖP. Bilgim var diğer dershaneleride biliyorum iç içeydik öğrenciler ile ÇÖP. Girerken vaat edilenleri bekleme klasik onlar. Girdin bir hata yaptın KAYNAKLARINDAN UZAK DUR. Hocalarına soru çözdüremediğin zaman ağlama.

Derece yapan öğrenciler için kesinlikle yorum yapmıyorum istedikleri dershaneye gitsinler özel ilgi alırlar dershane yararlı bile olur onlar için benim yorumlarım sıradan öğrenciler için geçerlidir.

Ayrıca Butik dershaneler için de bir şey demiyorum 30 bin tl verip soru çözdürememe durumu yaşamazsınız yaşarsanız akşam haberlerine çıkın dava açın bir şey yapın yazık yemin ediyorum.

Bundan sonra da dershane yorumu felan yok benden delirttiler beni dershane sevdalıları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Of Earth -- 10 Eylül 2018; 17:10:35 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.