Şimdi Ara

izmirde aile icin yilbaşi mekani?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Esimle gidebilecegim yılbaşı mekanı arıyorum önerileriniz neler?ve fiyatları nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu İzmirliler?

• Forumdakiler 15 yaşında asosyal tipler. AVM'ye gitmeye çekiniyorlar daha...

O değil de, canım tramisu istedi.
  • Ne bileyim bir suru bebek bezi filan soranlar da var birileri çıkar diye dusundum

• Hangi şekilde kutlamak istersiniz? Yemek yer misiniz? Forum Bornova'da Kitchenette var. Orası iyi bir seçim olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemekli ve tabii içkili olarak dusunuyorum canlı müzik filan da olsa iyi olur

• Dediğim yer ideal. Orada bir de Midpoint var. O da idealdir diye düşünüyorum. Bostanlı'da da Boğaziçi mevcut. Seversiniz. Yalnız önceden konuşun ki sorun olmasın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kiz Arkadasim eve gelmek istiyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatları hakkında bilginiz var mi peki malum rezervasyonlar başladı çoğu yerde bitmiş dahi olabilir

• Maalesef yok. Siz sorarsanız daha iyi olur.

• Mavişehirde var sanırım kitchenette fakat hic de yılbaşı kutlanacak bir yere benzemiyordu hoş mekandi fakat esimle sevgililer günü için gitmiştik oraya acaba ayni yerin şubesinden mi bahsediyoruz yoksa bornovadakiyle sadece isim benzerliği mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiramisu35 -- 17 Aralık 2014; 19:16:51 >
  • Yanına kesici delici bişey al hocam malum tacizciler yılbaşında daha çoklar

• İZMİRDE NE TACİZİ YAW PIRIL PIRIL BİR ŞEHİR ORASI.
  • Kitchenette ve Midpoint falan cok alakasız olmuş bana göre. Otelleri kontrol edebilirsiniz İzmir içerisindeki. Bir otel'de canlı müzik vs yerli içki 110TL diye bir fiyat görmüştüm. Bu aralıktırdadır tahminen fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihsaskom

Yanına kesici delici bişey al hocam malum tacizciler yılbaşında daha çoklar

Bilmiyorum ki hocam hep evde geciriyoruz biraz da dışarda geçirelim dedik ama kararsızim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dura-Ace

Kitchenette ve Midpoint falan cok alakasız olmuş bana göre. Otelleri kontrol edebilirsiniz İzmir içerisindeki. Bir otel'de canlı müzik vs yerli içki 110TL diye bir fiyat görmüştüm. Bu aralıktırdadır tahminen fiyatlar.

Midpointi aradım hocam zaten yılbaşı programı dahi yokmuş netten resimlerine baktığımda bana da öyle mekanlar gibi gelmedi midpointte telefondaki bayan cafe piyi önerdi fakat vodka 300 bilmem ne 500 gibi aşırı uçuk fiyatlar var açıkçası o kadar uzun boylusu düşünmedim tabii bir de menüsü de önemli balık menüsü tercih etmiyoruz adam balık tavanın yanina menüyü doldurmak için sosis tava yapmışlar yılbaşı müzikli program yapan yerlere bakmak lazim netten bakıyorum ama yeterli kaynak yok

• Dura-ace kardeşim tesekkur ederim Balçova termalin de metnini duydum ama görmedim daha önceden giden var mi acaba?

• Beyler başka önerisi olan var mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.