Şimdi Ara

İzmirde 550 + 646 Lira doğalgaz parası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bu nedir bir bilgisi olan ver mi?. Kombi 10 yıllık kadar 2 ay önce teknik servis gördü ondan sonra gelen faturalar böyle, 2 ayda sıfır kombi parası fatura geldi. Şu son 1 aydır neredeyse kullanmadım bile, su sıcaklığı düşük, kalorifer açarsam maksimum 45 derece açıyorum. İçindeki su basıncı sürekli düşüyor diye geldi teknik servis yapıldı dediler fakat sorun devam etti bende su basılan vanayı birazcık açık bıraktım su basıncı sabitlendi. Böyle yaptığım için mi bilmiyorum ama son 2 aydırda su faturaları 169 ve 156 lira geldi.



  • Bende yerden isirma kullaniyorum,ev 220 metrekare civari ama cok cam var.Cok fazla isinmiyor ve 600 lira geliyor.Cozum bulamadim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam servisi çağırıp tekrar sorunu anlatın.Sibiryada yaşamıyorsunuz o fatura ne?Kartepe'de 190 lira fatura ödedik bu ay.
  • Ankarada bile o kadar yakmıyor kimse naptınız la siz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorun vardır o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kediseven

    Ankarada bile o kadar yakmıyor kimse naptınız la siz

    Konuda yazdığım gibi bende yakmıyorum hocam. Alet kapalı, işten eve 23:00 gibi geliyorum 1 saat oturup yatıyorum o esnada bile yakmıyorum. Duş falan zaten 3-4 günde 1 kere. Servis deseniz bir tarafları kalkmış sanki organ nakline sıraya giriyoruz 1 ayda geliyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aylık 80 bin TL maaş.
    3 yıl önce açıldı
    450 bin tl araç tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.