Şimdi Ara

İzmir-Turgutlu Arası Ulaşım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Izmirde yasiyorum.yarın kisa bır is icin Turgutluya gidip gelmem lazım biletler kaç para ve hangi otobüs veya varsa minibüs ile nasil yolculuk yapabilirim internette belirli bır firma ya da saat bulamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İzmir'den Turgutlu'ya Ulaşım

İzmir'den Turgutlu'ya ulaşım için çeşitli seçenekler mevcuttur. Şehrin farklı noktalarından Turgutlu'ya giden otobüs, dolmuş ve tren seferleri bulunmaktadır.

Otobüs ile Ulaşım:

İzmir Otogarı'ndan Turgutlu'ya düzenli olarak otobüs seferleri düzenlenmektedir. Seyahat süresi yaklaşık 2 saattir.

Dolmuş ile Ulaşım:

Bornova ve Konak gibi merkezi noktalardan Turgutlu'ya dolmuş seferleri mevcuttur. Dolmuşların daha sık kalkması nedeniyle daha hızlı bir ulaşım seçeneği olabilirler.

Tren ile Ulaşım:

İzmir Alsancak Garı'ndan Turgutlu'ya yaklaşık 2 saatte bir tren seferleri düzenlenmektedir. Tren yolculuğu daha konforlu bir seçenektir ancak daha pahalı olabilir.

Özel Araç ile Ulaşım:

İzmir'den Turgutlu'ya kendi aracınızla yaklaşık 1 saat 45 dakikada ulaşabilirsiniz. İzmir-Aydın otoyolunu kullanarak Turgutlu'ya ulaşabilirsiniz.

Turgutlu'dan İzmir'e Ulaşım:

Turgutlu'dan İzmir'e ulaşım için de aynı seçenekler geçerlidir. Turgutlu Otogarı'ndan İzmir'e otobüs, dolmuş veya tren ile ulaşabilirsiniz.

Bilgi için lütfen ilgili ulaşım şirketlerinin web sitelerine veya telefon numaralarına başvurabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • garaja gidin hocam üst kata çıkın orada kasaba turgutlu diye bağırıyolar bulursun otobüsü ücreti ise 10 liraydı 40 dk bir kalkması lazım sürekli otobüs oluyor garajda

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin

garaja gidin hocam üst kata çıkın orada kasaba turgutlu diye bağırıyolar bulursun otobüsü ücreti ise 10 liraydı 40 dk bir kalkması lazım sürekli otobüs oluyor garajda

Egsden binsek olur mu? Bır de turgutludan minibüs kalkiyormus o nasıl oluyor

Orijinalden alıntı: Stygián

quote:

garaja gidin hocam üst kata çıkın orada kasaba turgutlu diye bağırıyolar bulursun otobüsü ücreti ise 10 liraydı 40 dk bir kalkması lazım sürekli otobüs oluyor garajda

Turgutluya varınca şehir içine ücretsiz minibüs var onu kast ediyodur.Egs dediğiniz yeri bilmiyorum ama park bornovanın orada kavşak var oradanda yolcu alıyordu

quote:

Orijinalden alıntı: Stygián

quote:

Turgutluya varınca şehir içine ücretsiz minibüs var onu kast ediyodur.Egs dediğiniz yeri bilmiyorum ama park bornovanın orada kavşak var oradanda yolcu alıyordu

EGS orası hocam.Teşekkür ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara-Eskişehir arası
    14 yıl önce açıldı
    Antalya içi ulaşım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.