Şimdi Ara

izmir tekmar'ı nasıl biliriz.sistem alacamda.(ALDIM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sirketten alısveris yapan varmı teknik servis vs nasıldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 23 Eylül 2004, 21:47:48 >

• Güzel güzel. Teknik servis harika sanırım?! Tyr Abi. Bana hemen bi sistem düzelim.
    Asus board
    ekran o/b
    ses o/b
    80 seagate hdd
    floppy
    lg cdrom
    lg cdwriter
    lg 17 veya 19 monitor
    a4 klavye mouse
    yamdan delikli kasa
    amd 2800 işlemci
    512 kingston(boarda göre)

nasıldır acep fiyatı
    bizim buralar karışık
    taşınıyoruz
    teknik servis kaldı sadece.
  • sen bunu kime alıcan bide nekaadar verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 20 Eylül 2004, 17:31:04 >
  • Netim çko yavaş. Bi problem var. Belki ama belki Amcamlara-iskenderun. alcam. bi bakiim dedim...birde benim o programların exelerin çalışmaz hale gelmes jefoo adlı bir virüs neden olmuş. onu silemiyorum. format çekmeme rağmen tekrar sistemimde. nasıl kurtulacam işin içinden. tüm exe arşivimi silecek miyim. Olamaz. Yeardım beklyrm.
  • Fiyat o kadar önemli değil.Mümkün olduğunca ucuz ve kaliteli tutmaya çalışıtorum.
  • amacanlara alıcaksan nekadar verecekler fiyatı bileyim ki onagore bir config yazayım.

bak.bu gecici ama yinede iyi bir sistem

asus k7v880 anakart 90$
    amd sempron 2400 70$
    leadtek fx5200 128bit bellekli ekaran kartı 70$
    120gb hhd seagate sata 95$
    lg f700b 17" ekran 155$
    asus ta210 kasa 52$
    asus cd-rw 30$
    asus cd-rom 30$
    floppy sony 6$
    microsoft value pack optik kablolu klavye mause kit 24$

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 20 Eylül 2004, 17:43:55 >
  • 733$
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakart ob ses ve ekran olcak. Yani özellikle ekran kartına harcama yapmak istemiyodum. bi de eğer ekran kartımolsa ati 9xxx daha ii olmaz mı?! Leadtekten ii deil mi. Bi de kdv dahil mi?!
  • o/b ekran kartını bos ver. radeon 9200 yerine fx 5200 daha iyi ama eger 100$ daha verirsen 9600pro alabilirsin fx5200 yerine.ama o/b alma
  • Tamam o zaman. 5200 olsun. KDV dahil bir fiyat ve konf. çıkaralım istersen. Nasıl yapalım. Sen ne önerirsin?!
  • gonderdim ya fiyatı 733$
  • Alışveriş de güzeldir , teknik servisi de güzeldir, bazı ürünlerin fiyatları da uygundur, tavsiye ederim ...
  • sagolasın
  • teknik servisinden pek memnunum açıkçası tavsiye ederim arkadaşım
  • tekmar bence izmrin en iyisi Uzun süredir ordan alıveriş yapıyorum hiç problem yaşamadım
  • Tekmar diğer yerlere göre daha büyük çankayada. Bence de en iyisi artık işim düştü mü ilk işim tekmara gidiyorum hem fiyatlar diğer bazı yerlere göre daha aşağıda.
  • evet bugun ordan aldım gercekten cok iyi firma ozellikle sahibiyle tanısma fırsatı buldum hatta bilgisayarımı arabasıyla evime kadar bıraktı gercekten saygıdeger ve insan canlısı bir insandı.kendisine nekadar teseekkur etsem azdır.bircok patrona gore gercekten cok alcak gonulluydu.burdan tekrar tessekkur ediyorum CEMİL BEYE bana cok yardımı oldu.
  • Gerçekten Cemil Bey müşterisine değer veren bir esnaftır.
    Sırf O'nun yüzünden Tekmar dan alışveriş yaptığım oluyor yoksa birkaç ufak tefek sorun yaşamadık değil ama Cemil Bey hemen araya girip meseleyi müşteri aleyhine hallediyor.
  • aleyhine hallediyosa pek iyi diilmis
  • Ben tekmar'dan ürün almamaya yeminliyim şaka değil!
    kAZIKÇI,DOLOANDIRICI.
    Şimdi kazıkladıkları insanların parasıyla büyüdüler.Belkide düzeltmişlerdir kendilerini,uzun zamandır gitmedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.