Şimdi Ara

izmir tekmar'ı nasıl biliriz.sistem alacamda.(ALDIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Pcbuilder

Ben tekmar'dan ürün almamaya yeminliyim şaka değil!
    kAZIKÇI,DOLOANDIRICI.
    Şimdi kazıkladıkları insanların parasıyla büyüdüler.Belkide düzeltmişlerdir kendilerini,uzun zamandır gitmedim.

Selam Ender ; beni az çok tanıyorsun... ve ayrıca bende tekmarı az çok tanıyorum... tarafsız olarak bugüne kadar bana veya izlenimlerinde herhangi bir dolandırıcılık.. veya kazıkçılık diye tabiir ettiğin davranışllara şahit olmadım...,

Bu şekilde bir kanıya vardığına göre bir bildiğin vardır... en azından yaşadığın olayı anlatabilirsen hep beraber daha doğru bir kanıya varırız.. gerçi uzun zamandır.. gitmediğini düzelme ihtimalinin oldugunu yazmışsın... ben fikirlerim öncesine ve bugüne dayanıyor ama yine senin ağzından yaşadığın olayı duymak isterim çünkü bulunduğun itham hoş bir durum değil eğerki ispatın veya gerçeklik payı yoksa... sonuçta İzmir küçük bir yer...

• Tekmar doğru seçim orası izmir ve ege de 1. numara, tekmar bence izmrin en iyisi 1997 den beri çalışıyorum hiç sorun yok, sorun çıksa bile hemen çözdüklerine şahit oluyorum. haksız olsanızda Cemil bey size hak verir. Cemil bey farklı bakıyor,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.can -- 24 Eylül 2004, 21:43:13 >
  • lehine çözer demek istediniz sanırım.
    quote:

Orjinalden alıntı: simirna

Gerçekten Cemil Bey müşterisine değer veren bir esnaftır.
    Sırf O'nun yüzünden Tekmar dan alışveriş yaptığım oluyor yoksa birkaç ufak tefek sorun yaşamadık değil ama Cemil Bey hemen araya girip meseleyi müşteri aleyhine hallediyor.
  • Pcbuilder arkadasım bu iddanı ispatlaya bilirmisin lutfen.eger soyldeigin sey dogruysa bunu ispatlaman cok da zor olmasa gerek.
  • Ben de Tyr a şahidim.. Cemil bey gerçekten çok iyi biri.. Evin önüne kadar yeni arabasıyla getirdi, arabanın km saatine baktım daha 350 falandı :)
    Tyr ın bilgisayar parçaları bagaja sığmadı, Cemil bey bagaj kapağını koli bandıyla kapattı.. Ben olsam yeni arabama hayatta bant falan sürmem.. Kısacası gerçekten çok iyi bi patron.. Patron gibi bi patron yani..
  • Ama dediğim gibi o zamandan beri hiç gitmedim.Belki çalışanlar değişti,belkide şirket el değiştirdi hiç haberim yok.
    Arkadaşlar benim bahsetmek istediğim olay 4 yıl önce oldu. ;

Yeni bir sistem topluyordum(amd).Bir donanım tavsiyesi üzerine gerçek 300w kasa ve 256mb sd ram almak için gitmiştim.Ram var ama 300w kasa elimizde bulunmadığını ve 300w psu'lu kasa olmaz demişlerdi.Biraz düşünüp bana ;ama biz sana boş bir kasa ve gerçek 300w psu verebiliriz dediler.O zamanlarda tabi psu'lar la ile ilgili bir bilgim yok.Hemen mini tower boş kasa ve Everest marka psu getirdiler.gerçek 300w kasaların fiyatlarını dergilerden de biliyorum.O zamanlar lüxtü.Ben 300w etikete kanıp almaya karar veriyorum.
    Bana psu için 42$+kdv, boş kasa içinde 20$+kdv, ram'in fiyatını hatırlamıyorum. fiyat çıkardılar.Kabul ettim birleştirip kutuladılar.Fatura istedim.
    Aynı kişi; Sana bu kadar iyi fiyat verdik,şimdi muhasebeyle uğraşmak istemiyorum dedi.

Ben tamam dedim kalsın.Bakkal'dan sigara alıp çıkmış gibi oldum.

2 hafta sonra bir arkadaşım bilgisayar topladı.Kasa EVEREST içindeki psu everest 300w
    Kaç paraya aldın diye sorduğımda bana 29$+kdv demezmi.Ben bir araştırma yaptım bu markanın hangi ülkeye ait olduğu bile belli değil,Ağırlığınından anlaşılabileceğinide tahmin edemedim.Çankayada bir elektronikçide bana fiyatını 15 milyon ve elimizde de var dedi.Ama sorduğumda gerçek olmadığınıda söyledi.Tekrar tekmara gittim bu ürünün gerçek olmadığını ve bana sattığınız fiyatında piyasanın üstünde olduğunu söyledim.Sonra bana pc hoparlörlerininde aslında 5-10w olduğu halde etiketinde 100w 1000w vs.. yazıyor dedi.Konuyu bununla ilişkilendirdi.Fiyat konusundada yapabileceğimiz birşey yok biz bu fiyata satıyoruz dedi.Uzun bir tartışmadan sonra oradan mağdur olarak ayrıldım.6 ay içerisinde "malum psu",anakart,cdrom ve ramlerim yandı.Ram'ide tekmardan almıştım ama garantisi bittiği için dolaylı olarak çöpe attım.
    Bu olay süresince yanımda arkadaşım Tuncay'da vardı.Kendisi şuan da adını reklam etmek istemediğim bir bilgisayar şirketinde teknik serviste çalışıyor.Şahittir

• SONDURUM NEDİR YAA TONYE SOR BAKALIM
  • 4. sene uzun bir süre ve tekmar faturasız mal satmaz deneyin göreceksiniz, tekmar da 4 sene önce böyle bir sorun yaşamışsın ve 4. senedir uğramamışsın çok komik bir olay,, tekmar hakında dikkat bir sen kötu yazıyorsun. tekmar farklı bence başka bir sorun var butun formları inceledim sadece sen kötü yazıyorsun farklı bir nedenin olmasın, tekmarı izmir iyi tanıyor kazıkcı ve dolandırıcı dediğin bu mu, eminim tekmarın yerine hiç girmedin 4 sene önce 300 - power suply ve 256 sd biraz yanlış bibi geliyor 4 sene önce 256 ram çok yuksek ve pahalı idi sanırım bugün bile 256 ram hala satılıyor, diyelimki doğru, ordaki yetililerden birine bu durumu anlatsaydın kesinlikle çözülürdü. Cemil beyin bilgiisi olsaydı gerekeni yapardı. ben 97 den beri tekmar la çalışıyorum. Sana kolay gelsin
  • ha tekmar ı Cemil bey kurdu, halla başında hersene 2 kat buyuyor, yanlış yapan firma buyuyemez, seninki istisna olabilir.. 35 kişi çalışıyor olabilir....
  • quote:

aleyhine hallediyosa pek iyi diilmis

Oy oy oyy, yakalandık
    Lehine yazmak istemiştim ama aleyhine yazmışız
    Bu arada şunu belirtmeden geçmeyeceğim:
    Eğer Tekmar dan alışveriş yapıyorsanız $ olarak ödeme yapın, yok eğer taksitle alıyorsanız kuru sorun.
    Eleman bana 100$ dedi diyelim,taksitle öderken kur 1,550 oluyor, eğer peşin ödüyorsanız faturada daha düşük çıkıyor (1,500 örneğin).
    Birde Cemil Bey'in kardeşi doları getir piyasanın üzerinde bozarım demiyormu adamı öldürüyor.
    Sonuçta ticaret ama sizinde uyanık olmanız lazım.

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet.can

4. sene uzun bir süre ve tekmar faturasız mal satmaz deneyin göreceksiniz, tekmar da 4 sene önce böyle bir sorun yaşamışsın ve 4. senedir uğramamışsın çok komik bir olay,, tekmar hakında dikkat bir sen kötu yazıyorsun. tekmar farklı bence başka bir sorun var butun formları inceledim sadece sen kötü yazıyorsun farklı bir nedenin olmasın, tekmarı izmir iyi tanıyor kazıkcı ve dolandırıcı dediğin bu mu, eminim tekmarın yerine hiç girmedin 4 sene önce 300 - power suply ve 256 sd biraz yanlış bibi geliyor 4 sene önce 256 ram çok yuksek ve pahalı idi sanırım bugün bile 256 ram hala satılıyor, diyelimki doğru, ordaki yetililerden birine bu durumu anlatsaydın kesinlikle çözülürdü. Cemil beyin bilgiisi olsaydı gerekeni yapardı. ben 97 den beri tekmar la çalışıyorum. Sana kolay gelsin

Sorun olan ram değil.Birde orda tartıştım.Neyse kapatın konuyu gitsin size DH'de iyi reklamlar.

• Tekmar'a sadece bir kere gitmiştim, o da iriver imp-550 cd player almak içindi. Oradaki bayana fiyat sordum filan, sonra siparişi verdim, siparişi vermek için 10 milyon da kapora verdim, çıktım.Ertesi gün malı teslim almaya gittim. Aynı bayana malı sordum, elimdeki fişi gösterdim (sipariş verdiğime dair kağıt parçası yani), malın hazır olduğunu söyledi ve aynen ekledi "Al şu 10 milyonu da, git kasaya öde parayı". O laftan sonra emir kulu edasıyla kasaya ödememi yaptım, bir eleman elinde kağıtlarla geldi, imzalanması gereken kısımları gösterdi. Kağıdı okudum şöyle bir, imza atılacak kısmın üstünde de şu ifade vardı: "Malı eksiksiz ve sağlam biçimde teslim aldım". Bunun üzerine sordum, "ben malı alıp incelemedim ki, neden önce bunu imzalatıyorsunuz?". Cevap: "Şimdi incelemek filan çok zaman alıyo, sen onları imzala, sonra incelersin... Hem herşey usülüne göre olsaydı ohoooo".
    Sizin görüşleriniz ve benim bu deneyimim ışığında şu sonucu çıkarttım: Patronu ne kadar iyi olursa olsun, çalışanları bu kafayla devam ederse bu firma güven kaybeder.

• Sadece tekmar için geçerli değil tabi.Hala fatura vermek istemeyenler bile var fiş kesiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcbuilder -- 26 Eylül 2004, 22:56:14 >
  • arkadasım biraz dikkatli konus ben reklam falan yapmıyorum.
    ordan bil topladım bunu yapmadan oncede burayla alısveris yapan arkadaslardan yorum yapmalarını istedim.olumlu sonuc aldım zaten bana guven veren bir sirket oldu ve bende alma kararı aldım.fiyat konusunda da baya uygundu.(hatta olbime gore yaklasık 70$-80$ ) bil'i aldıktan sonra patronuyla tanıstım once degil ama ozmana kadar da ilgisizlik vs olmadı.ve bana cok iyi davrandılar.hatta kasadan ses geliyordu gecen gun goturdum.islemci fanından geliyordu.islemciyiwww.xbilgisayar.com dan aldım cunku orda yoktu gerci izmir genelinde yoktu. ona ragmen benim fanımı hic bir ucret almadan degistirdiler vede orjinal fan taktılar. fanı onu degistirmek zorunda degillerdi cunku onlardan almadım(hatta su linkten bu islemci siparisimi xbilgisayardan verdigimi anlaya bilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_1099032/mpage_1/key_//tm.htm#1099400 ).eger bir sorunu varsa gidelim baraber cemil beyle gorus.hatta kendisi sana mail atmıs.kendisiyle konus bir problemin varsa mutlaka cozecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 26 Eylül 2004, 23:24:44 >

• Ben bu konuyu kapatalım derim
  • kapatalım diyorsun bencede kapatalım ama sonundaki ne oluyor biraz acarmısın
  • tekmar iiidir yaw...

onlarla can ciğerim ben
  • bende kardeş iri yapılı hariç
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ty®

kapatalım diyorsun bencede kapatalım ama sonundaki ne oluyor biraz acarmısın

Bunu şimdi okudum.Reklam konusunu üstüne alınmışsın o yüzden.Mesajın kime gittiğini tahmin etmen lazımdı.Yoksa oradamı çalışıyorsun?
  • iyi günler tekmar dan alış veriş yaptım bnmde bi sorum olacak ben bugün netten pc aldım fakat son anda vazgeçtim onay kısmını onaylamadım acaba ücret çekildimi kredi kartıma direk yansıdımı bilgi verirseniz çok sevinrim teşekkürler acil lütfennn....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.