Şimdi Ara

İzmir-Seferihisar Ulaşım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dolmuş ve otobusle izmir-seferihisar arası sık giden varmı ? Ne kadar sürüyor dolmuş veya otobus? 8.30da seferihisarda olmam gerekiyor, ne tavsiye edersiniz? Tşkler

• quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Arkadaşlar dolmuş ve otobusle izmir-seferihisar arası sık giden varmı ? Ne kadar sürüyor dolmuş veya otobus? 8.30da seferihisarda olmam gerekiyor, ne tavsiye edersiniz? Tşkler

nerden geleceksin seferihisara semt olarak
  • ters yerden gelcem açıkçası..karşıyakadan..6.45 da karşıyakadan f.altay otobusune binsem 7.30 gibi olurum f.altayda diye düşünüyorum en geç.. aslında feribot en guzeliydi bostanlıdan ama ilk seferi benim için geç oluyor malesef..
  • Yuh be kardeşim o yol çekilir mi
  • üçkuyulardan seferihisara dolmuşlar var. 30-40 dakika sürer en az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 27 Temmuz 2011; 16:00:45 >
  • Valla çekmek zorundayım, sabah 9da nasıl seferihisarda olcam yoksa :)

üçkuyularda var seferihisar dolmuşları da seferihisarda ne kadar sürede oluyorlar.. 1 saat sürer mi?
  • fahrettin altay aktarma merkezinden otobüslerde kalkıo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    antalya - avsallar arası ulaşım
    17 yıl önce açıldı
    İstanbul-Fethiye-İstanbul
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://www.eshot.gov.tr/HareketSaatleri.aspx?TIP=Hatlar&HatNo=730

Sadece bunu biliyorum, hiç yolculuk yapmadım.
  • F. Altay'dan 730'a bin. Minibüslerden kesinlikle daha ucuz, aktarmadan da faydalanırsın. Çabuk gider diye tahmin ediyorum.
  • ne kadar sürede gittiğini - f.altay-seferihisar arası- bilen varsa çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raskolnikov77 -- 27 Temmuz 2011; 21:27:43 >
  • Bilen yok mu arkadaşlar??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.