Şimdi Ara

İzmir Restaurant Tavsiyesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
103
Cevap
2
Favori
20.130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • :) parasında değilim kardeşim böyle bi günde :) ama yine de öğrenci adamız cüzdan bırakıp çıkacak halimiz yok...

    Yakınında filan belirgin bi yer var mı kardeşim köşkün?tam bilmiyorum oraları
  • Kıbrıs Şehitleri'nden şaşma...Yarın git,kendin iyice araştır,beğendiğin mekandalarda 5 dakika otur en az bir çay falan iç,anlarsın oradan zaten servisi,kalitesi nasıl...Fazla para harcamayayım diyede 10 TL'ye iskender yedirme kıza.50 liraya bile şık yerlerde iyi yemekler yiyebilirsiniz.Şarabı eksik etme,ona uygun yemek seç,ya da yemeğe uygun şarap seç.
  • Abi yeni gördüm Balık pişiricisine geçen gittik 5 kişi bi büyük efe rakı 2 bira ve baya baya balık ve meze yaklaşık 300 tuttu kişi sayısına böldüğünde adam başı 60 tutuyo ve harbiden güzel şahsen öneririm
  • senin tavsiye edebileceğim kıbrıs şehitlerinde var mı kardeşim?

    balık sevmiyo kraliçe hanım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mayklhac

    kız arkadaşımın doğum günü kardeşim böyle unutamayacağı bir yer olsun istiyorum.Yemekleri güzel olsun servisi güzel olsun parası da cüzdanı bırakıp çıkartacak kadar fazla olmasın kardeşim.Araç maalesef yok(birinden alabilirim ama kesin değil) o yüzden taksi ile ulaşımı olabilecek bir yer olursa iyi olur


    illa alasancak diyorsan ve fazla kösmeden bişiler yapayım dersen taka balık restarant war hsap cüzzi bazen fasılda oluyor. Artı altınkapıyıda tavsiye ederim kesinlikle fiyatlarıuçuk değil korkmanıza gerek yok. kordon balık pişiricisine gelince fiyatlar sıkıntı yaratabilir. Artı endülüs meyhaneyede gidebilirsin fix menü 35tl civarı artı fasıl var süpper tavsiye ederim. Alins sıkışık tepişik bi ortamdır fiyatları normaldir tavuk yemekleri 10 tl civarı. Şayet imaknın varsa karşıyada bi iki yer önerebilirim özellikle bluecorner baş başa gidecekseniz hem kaliteli hemde fiyat uygundur. Mühendis falansan mühendisler odanısının bulunduğu gökdelenin en son katında şehir klubu var kafayı kırarsın harika mühendislere indirimide var. mühendissen tercihedilebilir. Balçova agorada california var orasınında fiyatları iyidir . Yine balçova çevre yolu tarafında tex mex var fiyatlar azcık pahalıdır. Asıl bi yer var levent marinanın içersindeki dalga kıran ve deniz fenerinin orada iki tarafın deniz ve harika piyano çok hoş sesli bi bayan solist ile çok romantik bi gece geçirebilirsin. (ben şahsen yıl dönümüzde gittim sevgilimin aklı yerinden çıktı ) fiyat olarak azcık tuzlu. daha bi sürü yer var ama gidip beğendiklerimi yazdım.

    Şimdi senin oturup stratejik olarak ulaşım çalışması yapman gerekiyor taksi ile gidip geleceksen ona göre bi yer seçmen lazım. Merak ettim nerde oturosun ?




  • Gaziemirde kardeşim...o solist olan yer nerede?
  • Üçkuyular iskelesinin yanında levent marina var orada kybele di sanırsam adı yada buna yakın bi yerdi geçen sene harika zaman geçirmiştik.yani otobandan balçova daha yakın alsancağa ögre gaziemire ama sen hakketten uzaksın. Aslında movedo varbenim müşteri yeri gaziemirde 3 katlı yer yaptık falan diyordu gidin yengele bi bakın diyordu harika falan diyordu ama gitmek nasip olmadı
  • o üçkuyular iskele maliye meslek durağının neresinde kalıyo kardeşim?
  • movedo harika ya := açtıgı heer yer bomba adamların ama sini derim:))
  • movedo nerede kardeşim orada ne var?
  • movedo pınarbaşı-gaziemir-ve yenişehir gıda çarşısında bişey yok lüks restaurant işte
  • Alsancak Mango mağazasının karşısında (Gül Sokak) Bonjour var.
    Alsancakta LaSerra var. Orduevinin arkası sahil kenarı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arama_Botu -- 29 Temmuz 2009; 15:21:21 >
  • Bonjour çok pahalı değilmiydi beyler.
  • teşekkürler herkese arkadaşlar haftasonuna kadar hepsine bakacam
  • dostum kızla gitcem dediğin için Alin's i önerdim.. her tipi almazlar içeri.. ayrıca fiyatlarıda iyidir.. kaliteli yerdir.

    içki var birde..ne ararsan.. fiyatlarıda iyi.. kıbrıs şehitlerinde tömerin altı.. bi ara bak istersen.. hafta sonu yer bulmak zor olur genelde.. ayırtırsın bi gün önceden..
    kız özelse iskenderciye falan götürme.. hem cafe tarzı hem yemek yenilcek bir yere götür.. kebabcı kötü kaçar



    ayrıca konsept değişti. merak etme öle herkes k.ç k.ça değil.. doğum günü için özel bişilerde yaparlar.. canın isterse arka bölümüne isterse bahçeye geçersin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .nevermind -- 30 Temmuz 2009; 4:01:04 >
  • alins güzel kardeş ama resimde millet k.ç k.ça ondan soğudum
  • sini ve alin's arasında kararsız kaldım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AramaBotu

    Alsancak Mango mağazasının karşısında (Gül Sokak) Bonjour var.
    Alsancakta LaSerra var. Orduevinin arkası sahil kenarı..

    Oha abi önerdiğin 2 mekan da adamı bitirir

    Dostum araç olsaydı az önce bir yerden geldim Vebaş diye.Bornova dan Manisa yoluna çıkacaksın.Manisa yolunun başında Cunba diye bir mekanın üst tarafı.Kordondan daha güzel manzarası var sadece deniz kenarı değil.Bütün İzmir ayaklarının altında gibi hissediyorsun.Ayrıca mekanın sadece üstü kapalı alt taraf zaten ormanlık.Loş bir ışık var elit bir mekan görüntüsü veriyor.(Zaten Cunba denen mekan baya ünlü,park için benzikliğe aracı bırakırken 4 Mercedes 3 BMW 1 Porche vardı )

    Fiyatlara gelince:
    Ben ızgara tavuk yedim çok çok güzeldi yanında elma dilimli patates rus salatası,salata falan vardı 8TL
    Kaşarlı köfte çeşidi şeyler 10TL
    yani normal bir mekan fiyatında.
    Gaziemir de oturuyorsan arabayla çok rahat gider gelirsin.Öbür türlü taksi tutman gerekir.




  • araba ayarlayamadım o güne kardeşim ya izmir içi taksiyle ulaşım mesafesi olması gerk yani
  • yerinde olsam sini'yi özel bir günse düşünmem,yaşadıklarım apachi garsonları sahipleri çok iyi niyetli kişiler ama garsonları sanırım kim gelirse onu alıyorlar,birde gece eşimle birgün uğramıştım ben lavobodan çıkışta servis elemanı fırından çıkan pideleri cam kapıyı açarken yere düşürdü topladı içerdeki fırın ustasına gösterdi bende ağacın arkasından izliyorum resmen üfleyerek tabağa geri koydular,ayrıca gece sarhoş herifler gelmiş bunun üzerine birde onların sesi, çocuk işinden olmasın diye söylemedim pideleri düşüren çocukta zaten içeriye götürdü toplayıp,fırına yeni pide atmak istemeyen ustanın işi aslında, arkadaşım konak pier derdim ben,ama samimi olarak özel bir gün olmasa idi, lezzet ve tatmadığımız gerçek türk mutfağı dersen meşhur adil müftüoğlu derdim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.