Şimdi Ara

izmir özdere bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu özderede ege üniversitesinin kampı varmış eshot gidior diyor sitede önünde indirior mu ???

• güncel
  • Özderede in ordan sahile in orman kampna dogru yürürken görürsün orayı yada özderede plajda kime sorsan gosterirler sana
  • Dostum Ege nin Özere deki kampı bu yıl tadilatta.Normalde her yıl gitmeye çalışırım çok güzel de bir yerdir.250 TL civarında bir para ödüyorsunuz 9 gün boyunca sabah+akşam+kalacak yer ve yemekleri mükemmeldir.(öğle yemeği var mıydı hatırlamıyorum,yoktu galiba) Eğlencelidir,denizi güzeldir.Seneye ordayım yine
    Eshotu bilemicem de mediko nun yanından bedava servislerle götürüyorlar,geri getiriyorlar(ama onlarla gitmek işkence )
    Tam olarak yeri Zelişhan var çorbacı onun orda Tansaş tan Ürkmez tarafına bi 150metre ilerleyince denize doğru git kamp orda

• bu sene hizmete geçmiş ben aradım ya öğrenci 200 liraymış ama eshot önünde indirirmi onu öğrenmek istiorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene hizmete geçmedi dostum orası yıllardır var sadece tadilat bitti.Durak tam tansaşın karşısında diye hatırlıyorum.Ayrıca özdereye gidebilmen için Menderese gitmen ve ordan binmen lazım
  • Bizim yazlık o kampa çok yakın. Bisikletle gezerken önünden geçerim hep. Dolmuşlar da var, onlarla da gelebilirsin.
  • evet biliorum menderese konaktan geçicem işte ancak eshotta tansaşın orda mı indir diyelm şöföre
  • Özdere'yi beğenmedim ben.Denizi çok güzel,hele saat 5 civarı baya büyük dalgalar oluyor eğlendiriyor insanı,ama denizi dışında ya biz düzgün gezemedik ya da cidden düzgün bir yer yok Özdere'de.
  • dalga mı hımm..farketmez ya önemli olan kamp yeri bizim için denizi falan nasıldır...
  • Dalga deyip geçmeyin,rahat 2 metrelik dalgalar çıkıyor bazen,iyi yüzme bilmiyorsanız yada kıyıya yakın değilseniz hiç girmeyin 5-6 civarı denize...
  • Bizde o kampa yakın Denizatı'nda kalıyoduk. Sabahladığımız zamanlar. Sahilden yürüyerek özdereye gidip. Kahvaltı filan yapıyoduk . Yürürken filan görüyodum orayı. Üçgen binalar filan var. Eshot geçiyor ordan. 776 galba emin değilim. Tam karşısı olmasada. Yakın biyerlerde durur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Dalga deyip geçmeyin,rahat 2 metrelik dalgalar çıkıyor bazen,iyi yüzme bilmiyorsanız yada kıyıya yakın değilseniz hiç girmeyin 5-6 civarı denize...

Abartma hocam ya kaç yıllık Özdere tatilcisiyim arada bir olur dalga abartı değil.Ayrıca gece hayatı fazla yok zaten tek discosu var onun haricinde merkezde güzel mekanlar var 3-5 tane.

Biz genelde Ada ya gitmeyi tercih ediyoruz geceleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jeasme

quote:

Orjinalden alıntı: Feel Me

Dalga deyip geçmeyin,rahat 2 metrelik dalgalar çıkıyor bazen,iyi yüzme bilmiyorsanız yada kıyıya yakın değilseniz hiç girmeyin 5-6 civarı denize...

Abartma hocam ya kaç yıllık Özdere tatilcisiyim arada bir olur dalga abartı değil.Ayrıca gece hayatı fazla yok zaten tek discosu var onun haricinde merkezde güzel mekanlar var 3-5 tane.

Biz genelde Ada ya gitmeyi tercih ediyoruz geceleri

2 olmasada 1

• askeri kampa yakın mı orası

galiba 4-5 yıldır gitmiyorum oralara, kim bilir nasıl olmuştur.
  • askeri kampın karşısında yazlık var..
    mükemmel ortam var.. geceleri parka gidiliyor. muhabbetler falan.. babası asker olanlar gitmeli bence
  • bu ege üniversitesi kampı şehir merkezine uzakmıdır??çevresinde alışveriş merkezi falan varmıdır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.