bu özderede ege üniversitesinin kampı varmış eshot gidior diyor sitede önünde indirior mu ???
güncel
Özderede in ordan sahile in orman kampna dogru yürürken görürsün orayı yada özderede plajda kime sorsan gosterirler sana
Dostum Ege nin Özere deki kampı bu yıl tadilatta.Normalde her yıl gitmeye çalışırım çok güzel de bir yerdir.250 TL civarında bir para ödüyorsunuz 9 gün boyunca sabah+akşam+kalacak yer ve yemekleri mükemmeldir.(öğle yemeği var mıydı hatırlamıyorum,yoktu galiba) Eğlencelidir,denizi güzeldir.Seneye ordayım yine Eshotu bilemicem de mediko nun yanından bedava servislerle götürüyorlar,geri getiriyorlar(ama onlarla gitmek işkence ) Tam olarak yeri Zelişhan var çorbacı onun orda Tansaş tan Ürkmez tarafına bi 150metre ilerleyince denize doğru git kamp orda
bu sene hizmete geçmiş ben aradım ya öğrenci 200 liraymış ama eshot önünde indirirmi onu öğrenmek istiorum
Bu sene hizmete geçmedi dostum orası yıllardır var sadece tadilat bitti.Durak tam tansaşın karşısında diye hatırlıyorum.Ayrıca özdereye gidebilmen için Menderese gitmen ve ordan binmen lazım
Bizim yazlık o kampa çok yakın. Bisikletle gezerken önünden geçerim hep. Dolmuşlar da var, onlarla da gelebilirsin.
Özdere'yi beğenmedim ben.Denizi çok güzel,hele saat 5 civarı baya büyük dalgalar oluyor eğlendiriyor insanı,ama denizi dışında ya biz düzgün gezemedik ya da cidden düzgün bir yer yok Özdere'de.
dalga mı hımm..farketmez ya önemli olan kamp yeri bizim için denizi falan nasıldır...
Dalga deyip geçmeyin,rahat 2 metrelik dalgalar çıkıyor bazen,iyi yüzme bilmiyorsanız yada kıyıya yakın değilseniz hiç girmeyin 5-6 civarı denize...
Bizde o kampa yakın Denizatı'nda kalıyoduk. Sabahladığımız zamanlar. Sahilden yürüyerek özdereye gidip. Kahvaltı filan yapıyoduk . Yürürken filan görüyodum orayı. Üçgen binalar filan var. Eshot geçiyor ordan. 776 galba emin değilim. Tam karşısı olmasada. Yakın biyerlerde durur.
quote:
Orjinalden alıntı: Feel Me
Dalga deyip geçmeyin,rahat 2 metrelik dalgalar çıkıyor bazen,iyi yüzme bilmiyorsanız yada kıyıya yakın değilseniz hiç girmeyin 5-6 civarı denize...
Abartma hocam ya kaç yıllık Özdere tatilcisiyim arada bir olur dalga abartı değil.Ayrıca gece hayatı fazla yok zaten tek discosu var onun haricinde merkezde güzel mekanlar var 3-5 tane.
Biz genelde Ada ya gitmeyi tercih ediyoruz geceleri
quote:
Orjinalden alıntı: Jeasme
quote:
Orjinalden alıntı: Feel Me
Abartma hocam ya kaç yıllık Özdere tatilcisiyim arada bir olur dalga abartı değil.Ayrıca gece hayatı fazla yok zaten tek discosu var onun haricinde merkezde güzel mekanlar var 3-5 tane.
Biz genelde Ada ya gitmeyi tercih ediyoruz geceleri
2 olmasada 1
askeri kampa yakın mı orası
galiba 4-5 yıldır gitmiyorum oralara, kim bilir nasıl olmuştur.
askeri kampın karşısında yazlık var.. mükemmel ortam var.. geceleri parka gidiliyor. muhabbetler falan.. babası asker olanlar gitmeli bence
bu ege üniversitesi kampı şehir merkezine uzakmıdır??çevresinde alışveriş merkezi falan varmıdır