Şimdi Ara

İzmir Nasıl Bir Şehir (İzmirliler Bi Koşun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar ben izmir'e annemin yanına yerleşeceğim en kısa zamanda(planlarımda bir terslik olmassa)
    Annem izmir karşıyakada sahile 5 dakika mesafesi olan bir yerde yaşıyor iş yeride karşıyaka'da.
    Ben şuan istanbul'dayım fakat izmir'e gelmeyi çok istiyorum...
    İstanbul kadar renkli midir İzmir?
    İnsanları nasıldır?
    Gezip görecek çok yer var mı?
    AVM,Kafe açısından işlek mi?
    Bunları öğrenmek istiyorum
    Bu sorular dışındada hareket edip izmiri eleştirip/övebilirsiniz

• İzmir>Istanbul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul > Diğer tüm şehirler de şimdi neyse
  • Oda arkadaşlarımın ikisi İstanbul'dan geldiler eve dönmek istemiyorlar. Ben de bu sene Bursa'dan geldim İzmir'e bence çok farklı çok güzel bir şehir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer1905

Oda arkadaşlarımın ikisi İstanbul'dan geldiler eve dönmek istemiyorlar. Ben de bu sene Bursa'dan geldim İzmir'e bence çok farklı çok güzel bir şehir.

Hmmm.Benimde gidesim geldi Ama ordakilerde burayı istiyor.Ne saçma iş? Demek ki insanoğluna hiçbir mekan, kişi yaranamıyor
  • Kişiye göre değişir. Ne onunla ne onsuz benim için böyle.
  • İzmir şehrini özellikle insanını çok seviyorum. Bu zamana kadar tanıdığım bütün izmirli arkadaşlar çok sıcak kanlılar. Bilmiyorum izmir insanı bir başka...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Karsiyaka bostanli alsancak falan cok guzeldir yasanir.Ben asigim birazda bu sehire,havasina insanina

• İzmirli değilim ama üniversitem burada. Mükemmel bir şehir
  • Doğma büyüme İzmir'liyim artık Konya'da yaşıyorum (maalesef). Keşke hiç gelmeseydim buralara hiç bir insanda İzmir'in sıcak kanlılığını hoş sohbetini bulamadım. Hiç bir şehir İzmir gibi gelmedi bana. Konya beter durumda zaten ama bir çok şehir içinde aynı şeyi söyleyebilirim.
  • samsun > izmir > istanbul
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

samsun > izmir > istanbul

istanbulla izmiri karsilastirirsin anlarim da samsun nedir ya.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mükemmel kapasitesi olan bir şehir olsada belediyesi berbat olduğu için köy gibi her yer gecekondu...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul'daki gibi insanı soğuk değil, kime bir şey sorsan terslemeden cevap verir, en azından takar seni. İşlek avmleri de boldur gerek Forum Bornova gerek Kipa olsun gerekse Optimum... Havası genel olarak güzel olsa da şöyle bir laf vardır "İzmir'in bir havasına bir de kızına güven olmaz.", bu yüzden sen tedarikli ol. Eğer sosyal olarak aktif, çekingen olmayan biriysen İzmir'e bayılırsın.
  • gelmeyin artik 5 milyon oldu şehir

karsiyaka iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Koios

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

samsun > izmir > istanbul

istanbulla izmiri karsilastirirsin anlarim da samsun nedir ya.

İzmir Nasıl Bir Şehir (İzmirliler Bi Koşun)

Hocam kusura bakmayın, bugün kendimi tutamıyorum

• Heryer şantiye alanı bıktım artık, bir düzgün göremedim ortalığı.
  • Bu ülkenin iki şehrini çok seviyorum.Biri memleketim İzmir diğeri Eskişehir.İkisininde insanı sıcak kanlıdır.Bu şehirleri güzel yapan da insanı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vic Rattlehead

İstanbul'daki gibi insanı soğuk değil, kime bir şey sorsan terslemeden cevap verir, en azından takar seni. İşlek avmleri de boldur gerek Forum Bornova gerek Kipa olsun gerekse Optimum... Havası genel olarak güzel olsa da şöyle bir laf vardır "İzmir'in bir havasına bir de kızına güven olmaz.", bu yüzden sen tedarikli ol. Eğer sosyal olarak aktif, çekingen olmayan biriysen İzmir'e bayılırsın.

Sosyal ortamım İstanbuldada aktif zaten ama İzmire gelememem konusunda çok engel var.Bir tek annem var orda babam akrabalarım okulum arkadaşlarım hepsi burda,istanbulda...En azından liseyi istanbulda tamamlasam mı kararsızım
  • Bursa > Izmir
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.