Şimdi Ara

İzmir Narlıdere- Balçova - Üçkuyular bölgesindeki fitness salonları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
6.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında spora başlamayı duşunuyorum kipa ile görüstüm fiyatı baya yuksek onun harıcınde üçkuyulardaki sportland ile konuştum fiyatı uygun fakat kalabalık oldugu soylenıyo ne derece dogru eger varsa baska bıldıgınız ulasımı kolay yer bu guzergahta onerılerınızı beklıyorum. Narlıderede oturuyorum.

• fiyatı uygun olan yerler eski makinalar ve kalabalık lise tayfalarının mekanları. üçkuyularda yaşamspor var çok eski bir yer ama kız erkek karışık nispeten biraz daha düzgün bir ortam. balçovada dolphin var fiyatı uygun, gündüzleri iyi ama akşam 5 den snra çok kalabalık, grup grup geliyorlar genelde. o bölgelerde çok salon gezdim eğer gündüzleri gitme şansın varsa dolphin iyidir.
  • Bende narlıderede oturuyorum. 3 Aydır izmirdeyim. Kipanın yanındaki spor salonuna gidiyorum işimde orda hemen.
  • Arkadaşlar dolphinin ücreti ne kadardır acaba birde resimlerde baya bir alet var 40-50 kişide olsa alır gibi geldi bana.
  • Balçova Termal e giden biraz ordah bahsedebilir mi hem fitness hem havuz olarak düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oreed

Arkadaşlar dolphinin ücreti ne kadardır acaba birde resimlerde baya bir alet var 40-50 kişide olsa alır gibi geldi bana.

geçen sene aylık 60 liraydı 3 aylık 150 tl yani 50 ye geliyor. içindeki aletler fena değil ama akşam çok kalabalık oluyor. 17 den sonra baya sıkıntı. oraya gelenler haftanın 6 günü falan geliyor baya kalıplı adamlar 10 sene falan ugraşanlar var ziya hoca var oda bilgili biri biraz sıkıştırırsan çok şey öğrenirsin
  • Cevabı için teşekkür. yalnız cevabı beklemeden white sports'a üye oldum fiyatı uygun geldi sauna jakuzi her türlü imkan üstelik bu sene yenileme geçirmiş ışıl ışıldı her yer bir tek iklimlendirme var mı onu sormayı unuttum; burnuma kötü bir koku gelmedi heralde yapmışlardır. birde ben kipadan sonra gittim ya baya bir fark oldu 880 nere 375 nere(3ay). sekreter kız sadece akşam 1-1,5 saat kalabalık yapar dedi ben de tamam dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AŞTİ-Eryaman Ulaşım
    10 yıl önce açıldı
    Ankara Ankamall bisiklet parkı
    12 yıl önce açıldı
    Ankara Antares Avm ulaşım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @Balotelli
    @oreed

ben de narlıdere-balçova civarında spor salonu arıyorum. aletlerin 3 senelik veya 20 senelik olması ya da havuz-sauna önemli değil, havalandırma iyi olsa yeter

oreed white sports a devam ediyor musun? şu anki fiyat ne kadar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.