Şimdi Ara

izmir kumru ve kola aldım çok acıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
3.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dün gece yapılan yemeklerden sonra gece yemeyeyim dedim ama ancak 1 gün dayandım ve şimdi bütün paramı bunlara verdim bitirdim 6 tl + 1,75 tl gitti
    ama buna değermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 15 Temmuz 2011; 2:16:11 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir'in Lezzeti: Kumru ve Kola ile Açlığınızı Giderin

İzmir'in simge lezzetlerinden biri olan kumru, doyurucu ve leziz bir sokak yemeğidir. Geleneksel olarak bufalo eti kullanılsa da, günümüzde farklı et seçenekleri de mevcuttur.

Bufalo eti, düşük yağ içeriği ve yüksek protein değeri ile bilinir. Ayrıca, demir, çinko ve B12 vitamini gibi besin maddeleri açısından da zengindir. Bufalo eti tüketmek, sağlıklı bir beslenme düzenine katkıda bulunabilir.

Kumru, yumuşak ekmeği, sulu eti, bolca domates, soğan ve yeşillikle hazırlanır. Bu lezzetli sandviç, genellikle yanında soğuk bir kola ile servis edilir. Kola, canlandırıcı tadı ve kafeini ile kumrunun lezzetini tamamlar.

İzmir'de, her köşe başında bulabileceğiniz çok sayıda kumrucu bulunmaktadır. En iyi kumru deneyimi için, taze malzemeler kullanan ve özenle hazırlanan kumruları yapan yerleri tercih etmelisiniz.

Bir dahaki aç kaldığınızda, İzmir'in sokak lezzetlerinden olan kumru ve koladan sipariş vererek midenizi mutlu edebilir, şehrin kültürünü deneyimleyebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • BU KUMRU DEĞİLKİ GERÇEK KUMRUNUN İÇİNDE TULUM PEYNİRİ DOMATES BİBER OLUR
  • lan yapma bee tam diyordum bende kumru söylesemmi diye o kumrunun aynısı burada 3.75 Lira ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903

lan yapma bee tam diyordum bende kumru söylesemmi diye o kumrunun aynısı burada 3.75 Lira ayrıca

bizimki kaliteli et
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: QUARESMA | 1903

lan yapma bee tam diyordum bende kumru söylesemmi diye o kumrunun aynısı burada 3.75 Lira ayrıca

bizimki kaliteli et

Adam haklı dar gelirliliğin alemi yok...
  • Adam bildiğin karışık yapmış sana yaw. Max ederi 4 lira bunların

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayyaş Pilot -- 12 Temmuz 2011; 22:34:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

BU KUMRU DEĞİLKİ GERÇEK KUMRUNUN İÇİNDE TULUM PEYNİRİ DOMATES BİBER OLUR

Diyosun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizimkilerde kaliteli
  • Afiyet olsun hocam.
    Bizde İzmirliyiz ama kaderimizde BİM gofret yemek varmış.
  • Çok doyurucu ama çok bayıyo.
  • izmir kumrusu oysa bizim yediklerimiz ne acaba?

kumru böyle olur aslında izmir değil çeşme kumrusudur...içinde eritme kaşar,kasap sucuk ve salam olur sadece..zaten asıl ekmeğin ismi kumrudur,yemeğin değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksk_mehmet -- 12 Temmuz 2011; 22:47:01 >
  • Kumru ekmeğine benzemiyor o.Kumru çok hoşuma gitmiyor açıkçası , karışık sandviçi daha çok seviyorum.Birde bazı yerler bayat ekmek kullanıyor , dikkat etmek lazım onlara.
  • adam bildiğimiz has mı has karışık sandviçi kumru diye yiyor yazık la
  • o kumru değil yalnız, git çankaya dönercisine karışık sandviç de aynısını yaparlar üstelik 2.5 tl
  • quote:

katılıyorum.
  • karşıyaka lunaparkın ordaki altınmaşadan karışık yaptır 1 hafta bişey yemessin.
  • akşam akşam yapılırmı lan bu yiceksen ye niye nispet yapıyon
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

karşıyaka lunaparkın ordaki altınmaşadan karışık yaptır 1 hafta bişey yemessin.

karışık değil ya çeşme kumru yiyeceksin oradan...karışık dedin mi sosis basıyorlar sevmiyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Afiyet olsun hocam.
    Bizde İzmirliyiz ama kaderimizde BİM gofret yemek varmış.

Ne demek istedin sen?
  • quote:

++
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.