Şimdi Ara

Izmir kemalpasa yolunda feci kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kemalpaşa yeni yapılan tünele gelmeden ölümlü kaza.. Yön izmir.. kazaya sebebiyet veren araç durmadı kaçtı.. Allah rahmet eylesin.. 3 ölü 2 ağır yaralı..yaralılara acil şifalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shockwave23 -- 30 Mayıs 2017; 10:54:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah rahmet eylesin. Bu nasıl bir kaza ne olmuş böyle
  • önünde kaza olduğu için duran kamyona arkadan çarpmış.. üzücü :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazayı yapan arkadaşın Facebook hesabındaki videoyu paylaştılar akşam İzmir'de çevirme hesabından. Çeşme otobanında olması lazım 170-200 hızlarda gidiyordu, altına da dayanamıyorum gibi bir şey yazmıştı, genç biri zaten. Sağ ayak dayanamazsa hiçbir araba korumaz. Sınıf yükseldikçe birazcık daha güvenli gövde ve o gövdenin altındaki incecik yalıtım malzemesinin biraz daha iyi oluşu ve sürüşten koparması araçları çok güvenli hissettiriyor, ancak biliyoruz ki değil...

Orijinalden alıntı: Adieu

Kazayı yapan arkadaşın Facebook hesabındaki videoyu paylaştılar akşam İzmir'de çevirme hesabından. Çeşme otobanında olması lazım 170-200 hızlarda gidiyordu, altına da dayanamıyorum gibi bir şey yazmıştı, genç biri zaten. Sağ ayak dayanamazsa hiçbir araba korumaz. Sınıf yükseldikçe birazcık daha güvenli gövde ve o gövdenin altındaki incecik yalıtım malzemesinin biraz daha iyi oluşu ve sürüşten koparması araçları çok güvenli hissettiriyor, ancak biliyoruz ki değil...

Kesinlikle. 140-150 rüzgar sesi almayınca o hızda vursam bir şey olmaz psikolojisine giriyor insanlar. Tecrübe eksikliğinden kaynaklanıyor. Halbuki o hızda vursan arabanın hacmi yarıya düşer.
    9 yıl önce açıldı
    Ankara-çorum arasi yol tarifi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aykut467 A kullanıcısına yanıt
    Allah rahmet eylesin. Dikkat çok önemli kaza 1 saniyelik iş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hızın sonu kötü maalesef. Kazaya sebep veren kaçmış diyor ama bu araç da oldukça hızlıymış demek.
  • Yağmurda, karda, siste hızlı gidenlerin sonu hep budur. Arabam güzel diyip iki kat hızlı gitmek de nedir? Siste ben ne kadar görüyor isem sen de o kadar görürsün. Yağmurda fren miren kar etmez. Yol ışığı emdiği için o bile çok iyi görünmez zaten.
    Hocam ben her sabah o yolu kullanıyorum, ilk başta güzel olmuş falan demiştim. İzmir'in yağmurunu bilen bilir, bir anda kafandan damacanayla su dökülüyor gibi olursun şehrin etrafı dağlarla çevrili, rüzgar denizden nemle gelip yükselip çok yüksek nemle iniverir; bu otoyola ilk başta iyi falan diyordum, bir defa böyle bir yağmura yakalandım, yol rezil doğru dürüst tahliye etmiyor suyu, hep birikmiş sular, benim lastikler de biraz sonundaydı araba hissediyorum 90 ile giderken bile oynuyor biraz zaten hep su birikintisi bir de bmw gibi esp'nin bile az müdahaleci olduğu araçta o yolda hız yapınca kaza kaçınılmaz.

Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçta sürücü Güntekin, Tunahan Güntekin (15), Mehmet Özer (62) hayatını kaybetti. Öte yandan aynı araçta bulunan Ayşe Güntekin (47) ağır yaralandı. Diğer sürücülerin kazayı bildirmesi üzerine olay yerine gelen AKS ekipleri, hayatını kaybeden 3 kişiyi ve Ayşe Güntekin’i araçtan çıkardı. Ayşe Güntekin sağlık ekiplerince Ege Üniversitesi hastanesine kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden sürücü Güntekin, Tunahan Güntekin ve Mehmet Özer’in cansız bedenleri savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı

Araçta 4 kişilermiş.Yazık gerçekten.Geride kalanlara Allah sabır versin.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.