Şimdi Ara

İzmir/İnciraltı nasıl bir yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dokuz eylül ftr'yi kazandım. İnciraltındaymıs. İnciraltı öğrenci için nasıl bir yer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boyuna zaten o olduğu yerde kalacağını bir yer yok o civarlarda kalmaya öğrenci parasi yetmez ben senin yerinde olsam bir araba alırım benim bildiğim kadarıyla o içeriye otobüs gittiğini hormedim arabayla uzu bile geliyor yol

Orijinalden alıntı: destinati0n

Takip.

Sizde mi dokuz eylül ftr hocam?

Orijinalden alıntı: Gankbang

quote:

Takip.

Hayır hocam ben de nasıl bir yer olduğunu merak ettim ondan takip ediyorum.

12 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    17 yıl önce açıldı
    Maltepe nasıl bir yer?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Takip.

Hayır hocam ben de nasıl bir yer olduğunu merak ettim ondan takip ediyorum.

Vay arkadaş koca forumda kimse yok :d

Orijinalden alıntı: Redlife35

iniciralti eglence yeridir.Bir cok mekan var aksam uzerine dogru cogu dolar.Çevrede kalacak yer bulamazsiniz.

Anladim hocam inciraltına en yakın öğrenci yeri neresi ev nerden tutulur yani

quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

iniciralti eglence yeridir.Bir cok mekan var aksam uzerine dogru cogu dolar.Çevrede kalacak yer bulamazsiniz.

Anladim hocam inciraltına en yakın öğrenci yeri neresi ev nerden tutulur yani

balçova, narlıdere tarafları gayet güzel, nezih, sakin yerler.yakınlarda pek yapacak bir şey yok ama. alışveriş merkezlerinin büyük çoğunluğu balçova'da. inciraltı'na yakın.

• Yurdu nasıldır bilmiyorum ama yurda yerleşirsen İnciraltı, İzmir'de okuyacak öğrenci için en güzel yerlerden biridir. Denize sıfırsın. İster git balık ekmeğini ye, ister bisiklet kiralayıp gez, ister otur deniz kenarında kayalıklara arkadaşlarınla muhabbet et. Sosyalleşme seçeneğin çok. 5 dakikalık otobüs mesafesinde bir sürü alışveriş merkezi var. Sineması, kafesi, restoranı, nargilecisi, alkollü mekanı hepsi yakındadır. Hele Özdilek dibinde. Eli kulağında teleferik te açılır. Çıkar yukarıya İzmir manzarasına karşı mangalını yaparsın. Alsancak, Konak, Karşıyaka'daki gibi keko sayısı yüksek değildir. En kalabalık günlerde bile ailecek gezmeye gelen çoktur. Dün akşam arkadaşla oradaydık, çocuk sigara için ateş isteyecek insan bulamadı 5 dakika. Doğa, yeşillik seviyorsan İnciraltı'nda "Kent Ormanı" var ki şehrin içinde bir oksijen deposudur. Hastane yine otobüsle 5 dakika. Üçkuyular'dan kalkan dolmuşlarla en çok 1 saate denize girebileceğin bir sürü yere gidebilirsin. Yok ona üşenirsen Balçova Termal'e 10 dakikada ulaşır, kaydıraktan havuza dalarsın. E daha nolsun?

• Sorun varsa sorabilirsin oradayım

• İnciraltı çevresindeki üniversite ve kampüslerden dolayı tam bir öğrenci mekanı. Fakat öğrenci mekanı diyince çok ucuz olduğu için söylemiyorum bunu, keyif almak açısından ideal bir yer. Yakın çevrede Özdilek, Agora, Kipa gibi alışveriş merkezleri var. Ev için de en ideal nokta Balçova; ancak fiyat bakımından pek öğrenci dostu değil. İnciraltı yurdu çıkarsa daha iyi olur.

Güzel bir yerde okuyacaksın tadını çıkar. Zaten 2 -3 sene sonra oraların kurdu olursun
  • İnciraltı Atatürk Öğrenci Yurdunda kalma. Git özel yurt bul oralarda. Çıldırırsın 2 ayda. 3 ay zor dayandım yurda. Ama fakülten İnciraltında değil, belki adres olarak İnciraltı'na bağlıdır ama Narlıdere-Balçova arasında güzel bir yerde. Kipa'ya ve Agora'ya da yakın. Eve çıkacaksan ya da özel yurt arıyorsan Balçova'da bulamazsın çünkü çok pahalı. Narlıdere taraflarında özel yurtlar var güzel yerler. Oradaki evler de uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelmüftü -- 24 Temmuz 2015; 14:16:42 >

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

Yurdu nasıldır bilmiyorum ama yurda yerleşirsen İnciraltı, İzmir'de okuyacak öğrenci için en güzel yerlerden biridir. Denize sıfırsın. İster git balık ekmeğini ye, ister bisiklet kiralayıp gez, ister otur deniz kenarında kayalıklara arkadaşlarınla muhabbet et. Sosyalleşme seçeneğin çok. 5 dakikalık otobüs mesafesinde bir sürü alışveriş merkezi var. Sineması, kafesi, restoranı, nargilecisi, alkollü mekanı hepsi yakındadır. Hele Özdilek dibinde. Eli kulağında teleferik te açılır. Çıkar yukarıya İzmir manzarasına karşı mangalını yaparsın. Alsancak, Konak, Karşıyaka'daki gibi keko sayısı yüksek değildir. En kalabalık günlerde bile ailecek gezmeye gelen çoktur. Dün akşam arkadaşla oradaydık, çocuk sigara için ateş isteyecek insan bulamadı 5 dakika. Doğa, yeşillik seviyorsan İnciraltı'nda "Kent Ormanı" var ki şehrin içinde bir oksijen deposudur. Hastane yine otobüsle 5 dakika. Üçkuyular'dan kalkan dolmuşlarla en çok 1 saate denize girebileceğin bir sürü yere gidebilirsin. Yok ona üşenirsen Balçova Termal'e 10 dakikada ulaşır, kaydıraktan havuza dalarsın. E daha nolsun?

Teşekkür ederim hocam baya raadladım suan. Cafeler falan ne kadar pahalı yani aylık tahminen kac para yerim?

• @yavkar@fb teşekkürler hocam
    @kelmüftü hocam Atatürk yurdunu herkes övmüş neden böyle dediniz anlayamadım az daha açar mısınız

• Güzel mekan izmirin sakin yerlerinden,deniz dibinde,öyle keko tarzı tipler yok,Özdilek,Agora,Kipaya yakın,güzel cafelerin olduğu hoş bir yer.İzmir'in en güzel yerleri bana göre ayrıca öğrenci içinde doğru bir seçim.

Leonard Cohen Hayranları
    ... yemin olsun ki köle olmayacağız.
    Aliya İzzetbegoviç
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Türkoğlu35

Yurdu nasıldır bilmiyorum ama yurda yerleşirsen İnciraltı, İzmir'de okuyacak öğrenci için en güzel yerlerden biridir. Denize sıfırsın. İster git balık ekmeğini ye, ister bisiklet kiralayıp gez, ister otur deniz kenarında kayalıklara arkadaşlarınla muhabbet et. Sosyalleşme seçeneğin çok. 5 dakikalık otobüs mesafesinde bir sürü alışveriş merkezi var. Sineması, kafesi, restoranı, nargilecisi, alkollü mekanı hepsi yakındadır. Hele Özdilek dibinde. Eli kulağında teleferik te açılır. Çıkar yukarıya İzmir manzarasına karşı mangalını yaparsın. Alsancak, Konak, Karşıyaka'daki gibi keko sayısı yüksek değildir. En kalabalık günlerde bile ailecek gezmeye gelen çoktur. Dün akşam arkadaşla oradaydık, çocuk sigara için ateş isteyecek insan bulamadı 5 dakika. Doğa, yeşillik seviyorsan İnciraltı'nda "Kent Ormanı" var ki şehrin içinde bir oksijen deposudur. Hastane yine otobüsle 5 dakika. Üçkuyular'dan kalkan dolmuşlarla en çok 1 saate denize girebileceğin bir sürü yere gidebilirsin. Yok ona üşenirsen Balçova Termal'e 10 dakikada ulaşır, kaydıraktan havuza dalarsın. E daha nolsun?

Teşekkür ederim hocam baya raadladım suan. Cafeler falan ne kadar pahalı yani aylık tahminen kac para yerim?

Ben gittiğim zaman genelde bir mekana oturmuyorum. O yüzden sağlıklı bir fiyatlandırma yapamam ama İzmir ortalamasıdır diye düşünüyorum. Harcayacağın para büyük oranda nargile-alkol kullanımına bağlı diyebilirim. Bunlarla işin yoksa işin kolay. Ben üniversiteyi şehrimde okuduğum için başka bir şehirde neye ne kadar harcanır çok bilgili değilim. O yüzden ona başka arkadaşlar bir şeyler yazarlar. Hayırlı olsun bu arada.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.